Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@vejvass mne v máji už predpísal Clostilbergyt ( to som bola u neho pár dní po ovulke, že sa nám 3/4 roka po 2.kyrete nedarí ) s tým, že keď mi príde MS, tak na 2DC ho mám začať brať ... hihi ostala mi celá krabička, lebo MS nedošla a prišla som k nemu, že som tehu. Tak sa smial, že som mala prísť skôr aby mi ten clostil predpísal. 😀 😀
Takže možno aj teraz mi ho predpíše ... aj keď si ho vorím, že asi nie je potrebný, keď mávam pekne ovulku - ale on vravel, že je to na podporu vaječníkov, aby začali lepšie pracovať, tak neviem.
No idem pre malého do škôlky zatiaľ pa pa😉
@lavyrle ked si robila pingu test a prvy bol slabucky ale bol, ta si jej pisala, ze uz by si ani netestovala, lebo ved ked uz bol pozitiv... no a pingu este skusala jasne aby boli kolajnice pekne 🙂 a aj boli. No a teraz mas ty jemdnu ciarku a tiez cakas az bude silnejsia a chces testovat dalej 🙂 hm ty si ale pekna potvroka, uz raz ked je slabucka tak sa tes, ajked potichu, a pekne podpor babatko aby sa dobre u teba citilo 😎 . No a potom az vo stvrtok si sprav test teda. ale uvidis, ze to bude vsetko tak ako ma byt 😝
takze mame uz 4 tehulky za mesiac januar 😎
babatenko,
zusanna
pingu
a
a
a
Lavyrle

@zlatat ty máš ročné tehu testy aké milé🙂