icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
7. jan 2013

@zalucia ja som po MA v auguste, takze mam v zivej pamati pocity z tehu a veru citim sa velmi podobne. Uz tyzden ma bolia prsia - zacalo to tak decentne, ale posledne dni fakt brutal, mam biely vytok a bolesti v podbrusku ako ked je svalovka alebo ako keby ma nohavice tlacili - neviem to ani vysvetlit, ale mrchove bolesti mavam ine. A priznam sa, ze mi aj zasibava trosku - chce sa mi revat aj pri reklame, potom sa zas rychlo rozculim a tak 😔 ale tak stale by to mohlo byt PMS. Daj aj tvoju ciarku..... 😉 moja je taka poslabsia, ale je. Uz niekedy minuly tyzden som myslim napisala, ze sa citim tehotne.A ak sa mylim tak sa budem cudovat. Do toho si meriam BT, ktora sa celkom slubne drzi a do toho ten maly duch. Takze u mna taky subor naznakov, ze by to ozaj mohlo byt ono 🙂

zalucia
7. jan 2013

@lavyrle nie, ja nedávam tuna na koníka fotky, jedinu čo sem dám, tak bude riadna kolajnicová 😉 , takže by si mohla byt....a kolký si DC ? mám len prsia troška citlivé, chut na pizzu stále, no stále, neustále, troška spavá som, ale inak nic....tak si počkám a ked to nedostanem na 30 DC tak testujem 😉 , je mi luto, čo sa Ti stalo ☹

lavyrle
7. jan 2013

@zalucia nastastie ja uz mam doma dvoch certikov - krasnych a zdravych po bezproblemovych tehu 🙂 s nimi sa to zvladalo lahsie a aj nadej, ze sa podari zas je velka 🙂 drzim ti palce

zlatat
7. jan 2013

@zalucia tak ale keď už teraz máš takú slabú čiaročku, tak podľa mňa si ... jedine že by sa niečo pototo a neudržalo sa to a odišlo s MS - ako u mňa.
Inak @lavyrle keď tak pozerám tvoj testík, tak takýto som mala minulý cyklus na 11DPo 😖

zlatat
7. jan 2013

@zalucia inak čo sa týka toho, že testy zvyknú falošne duchovať - záleži to aj od druhu testu - ja používam jedine Mamatest a ten veru falošne neduchuje.

vejvass
7. jan 2013

@mauerka aha tak začnem teda na ďalší cyklus🙂
@lavyrle no super paličku som videla a nemusela som si ani priblížit displej na mobile takže už kľud a žiadne stresy určite budú silniet😉
Ako vás čítam vždy začnem mať aj ja príznaky ako odložím mobil už nič necítim asi som na hlavu🙂🙂:-/

mauerka
7. jan 2013

@zalucia O falosnych duchoch ani nepis, lebo @lavyrle nevydrzi ani do stredy 🙂

mauerka
7. jan 2013

Ked tak rozmyslam, bolo by super kupit nejaku prevadzku na vyrobu teho testov...🙂 to je aky "bizňís". Vyrobne naklady halierove, predajna cena1000nasobne vacsia

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka ten tehu test je u mna len jedna tretina mozaiky 😉 dalsie dve sa tiez slusne drzia a to BT a pocity 🙂 vsetky su sice stale dost krehke, ale spolu to uz vyzera velmi nadejne, takze VERIME

Este ma laka kupit si clearblue

mauerka
7. jan 2013

@lavyrle Potom by to chcelo nejake relevantne statisticke vyhodnotenie tych testov - podla znacky, citlivosti, doby testovania, pocitov pri testovani, pocitov po testovani, frekvencie mocenia..... 😀

lavyrle
7. jan 2013

@mauerka veru - kaslem na to 😀 mam este jeden kus testu, urobim vo stvrtok. Ak dovtedy nepride ms - je to uz jasne a rovno sa objednam na gyndu, lebo moj gyndos robi len v stredu v ambulancii. Dam si termin koniec januara

giuska
7. jan 2013

@mauerka eštepočkaaaam

twistybaby
7. jan 2013

@lavyrle Aj ja vidííííím aj ja vidííííím!!!!!! tehula našaaaaaa!!!!!super!

somsa
7. jan 2013

baby...mate skusenosti s tymito ovu testami? http://www.otehotnenie.sk/product/ovulacny-test...

twistybaby
7. jan 2013

@vejvass kolky den si po ovulacii? myslim teda DPO? ja som 16 a furt ništ.... dneska sommala dostat mrchu no nejako sa nehlasi,namiesto toho sa mi ale riadne toci hlava ale to bude asi hladinou cukru.....

twistybaby
7. jan 2013

@somsa ano ja mám. su dost malo citlive, teda aspon ja som vyskusala z toho isteho moču v den ovulacie tento test a rapiclear a na tomto som nemala tu druhu ciarku ani zdaleka tak silnu ako kontrolnu a na rapiclear teste bola silnejsia ako kontrolna. bola to jasna ovulka aj podla bolesti a tento test neni tak citlivy a nezaregistroval mi ju.... ale to je len u mna kazdemu iný vyhovuje... mam aj predictor fertility a tie su zas na mna take citlive ze mam podla nich ovulaciu nonstop aj teraz ked uz cakam MS... druha ciarka je na nich furt silnejsia ako kontrolna.... u mna su jednoznacne najlepsie ovu testy rapiclear....

somsa
7. jan 2013

@twistybaby no ved ukazovali mi aj tie predictor v lekarni ale som nechcela ked si vravela ze ti stale vysli pozitivne..a rapiclear nemali a tieto woman som nepoznala ale dobra cena...ale tak nekupovala som lebo mi este 2ks ostali ..ja mam pepino z DMka a pekne ukazali ovu, presne dva dni a den pred ovu boli pozitivne a pred aj po negativne..a sa mi dost drahe zdaju tak som hladala ine

somsa
7. jan 2013

@twistybaby a nemas niekde na predictoroch napisanu citlivost??lebo som to v lekarni hladala ale na obale som to nenasla

daniwaugh
7. jan 2013

@mauerka dnes po polnoci zaciname 😀 😀 😀 😀

mauerka
7. jan 2013

@daniwaugh Ved to, dufam, ze uz si pripravena 🙂 Inak dobre "tlaky" su to...aspon na mna by boli. Toi,toi, toi nech sa zadari!

daniwaugh
7. jan 2013

@mauerka dakujemeeeeeeeeee :D
tak tlaky jak tlaky, ved ak nevyjde tak nevyjde, tak obesit sa neobesim :D

zusanna
7. jan 2013

no dievčence, teraz niečo pre vás, moje tehu testy-1. neverila som,2. mi priniesla sestra a 3. som šla ešte pre istotu kúpiť

lavyrle
7. jan 2013

@zusanna tak tomuto sa povie krasna druha ciarka !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 perfektne. Gratulka velka

zlatat
7. jan 2013

@somsa ja som kupovala tieto testy a som bola s nimi spokojná - ukazovali ovulku tak ako bola http://www.ovulacne-testy.sk/wondfo/ovulacne-te...

zusanna
7. jan 2013

@zusanna aj zázraky sa dejú

zusanna
7. jan 2013

@lavyrle ďakujem krásne, len dúfam že bude všetko ok 😉

lavyrle
7. jan 2013

@zusanna este mi povedz to kolky den cyklu je takato nadherna ciarka???? Tam pozeram, ze 3+ - to su tri tyzdne po oplodneni ci ako?

zlatat
7. jan 2013

@daniwaugh držím palčeky ...

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle ja som 3+ mala na 16DPO - to som nechápala, normálne som si myslela, či nečakám dvojičky 😀 😀 Ono to je tak ako píšeš - viac ako 3 týždne od oplodnenia

somsa
7. jan 2013

@zlatat no ale tieto dosť stoja :(