icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tatanka1
7. jan 2013

@lavyrle aj ja som sem cez teb prisla ci nie?
a je to super skupina 🙂

daniwaugh
7. jan 2013

@lavyrle ty si trdlo, jasne ze ne! vidim to tam normalne!

inak baby co myslite, ja som citala, ze ked si dam kupel octovy (1diel octu 4 diely vody) pred milovanim tak zmenou prostredia by spermie y mali tak dako zahynut.. nezabije to vsetky spermie?????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀
ci nemam radsej riskovat?

tatanka1
7. jan 2013

@daniwaugh neblazni 🙂

daniwaugh
7. jan 2013

@tatanka1 no to bola stara babska rada...

somsa
7. jan 2013

@daniwaugh myslim ze by to nefungovalo 😀

daniwaugh
7. jan 2013

@somsa preco? Y nemaju radi kysle prostredie 😀 😀 😀 to je overene... :D

lavyrle
7. jan 2013

@daniwaugh ja z teba nemozem a mimoriadne budem zvedava na urcenie pohlavia u tvojho tretieho 🙂 pardon u tretej 😀
@tatanka1 ja uz si nepamatam 🙂 ale fakt sme vyborna skupina

daniwaugh
7. jan 2013

@lavyrle HEHEHEHE

zlatat
7. jan 2013

@daniwaugh inak toto som aj ja kdesi čítala, ale či to funguje bohvie ... ja by som sa bála, že to zabije všetky 😀

giuska
7. jan 2013

@lavyrle jetam 😀

daniwaugh
7. jan 2013

@zlatat SAK TOTO.. sorac caps lock.. ono ten pomer je decentny, nie nejaka supa..

twistybaby
7. jan 2013

@somsa ja som to hladala tiez aj na krabicke aj na testoch aj na pribalovom letaku aj na internete a nikde nepisu citlivost.... neviem prco ale urcite su mo citlive...tie woman secret som mala z netu 20ks za 11 €... to je dost lacno,ale neboli mi dobre,no kazdemu ine vyhvuju kazdy ma inu hladinu hormonu asi....

@laja77 nie ale vtedy byvaju tocaky pri vysokej hladine cukru nie?
@vejvass mna boli aj mam hnedý výtok ale test negativny a ovulku som mala na 100% takze neviem....
@zlatat super, spravime si vlasny klub ked su uz vsetky ostatne v tom?
ešte @daniwaugh ale ta otehotnie na prvy sup ako to tak vidim....

daniwaugh
7. jan 2013

@twistybaby jaaaaj boday by, ja sice jonasovi verim, ale neviem ako to funguje a ja chcem vediet! :D

twistybaby
7. jan 2013

@daniwaugh neboj ono je to dobre vymyslene inak by to nebolo take popularne 😉

twistybaby
7. jan 2013

Dievčata ja som velmi smutna. Neviem prečo ma to tak chytilo ale je mi do plaču prosim rozveselte ma niekto 😢 😢 😢

daniwaugh
7. jan 2013

@twistybaby mam ti uhackovat svetrik?🙂

emka9
7. jan 2013

@lavyrle ja ho vidím, dúšika 🙂 gratulujeme

twistybaby
7. jan 2013

@daniwaugh ty si sa nejako velmi rozbehla s tym hackovanim 😀 aby si namiesto krotenia mazela v posteli dneska nehackovala čiapočky pri tom 😀 😀

pomaly kazda tu budete mat dve ciarky a chyta ma smutok ze mne to mozno bude trvat tak dlho,ze sa tu vystriedaju aj styri skupiny snaziliek.... ☹

lavyrle
7. jan 2013

@twistybaby
@daniwaugh ti uhackuje svetrik....co svetrik, saty pre babulku buducu. Neboj nic, o chvilu sa dockas aj ty. A co to hovoris? Nikto sa tu nebude striedat. Budeme sa cakat - teda nie tak doslova, ale ked budeme vsetky tehule - urobime si sukromnu skupinu !!! Dnes som nad tym rozmyslala

zlatat
7. jan 2013

@twistybaby súhlasím ... a tiež mám pocit, že @daniwaugh tu otehotnie na 1.šup
@twistybaby ja som takto depkovala včera ☹ z rovnakého dôvodu ako ty, takže ja ťa asi moc nerozveselím 😒
Ale neboj, aj my sa k nim pridáme - veď o mesiac tu máme Valentína a to bude náš deň s veľkým D

emka9
7. jan 2013

@zusanna prekrásne, paráda, tak sa s Vami teším, 😀 dúfam, že budem takto testovať 20.1. a budú koľajničky 🙂

daniwaugh
7. jan 2013

@zlatat
@twistybaby
joooj baby take ste zlateeeeeeeeeee 🙂

no svetrik ci saty pre babatko spravim, neboj nebudes ani posledna ani cakat naskupiny, pekne to dame tento mesiac spolu!

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle ja som za

zlatat
7. jan 2013

@daniwaugh ozaj, nevieš čo je s kvetkou? @kvetka_ aj som jej IP písala ale neodpovedá, tuším mala tento mesiac ísť na kontrolu že?
No a ty otestuješ či má ujo J. pravdu a ja to skúsim na konci mesiaca - kašlem na to, že nemám vtedy dobrú životnosť.

twistybaby
7. jan 2013

@zlatat och ty budes na Valentina tehu urcite,ma to u teba ocividne nejaku magicku moc ten datum tak preco nie 😉

@lavyrle aj ked by ste cakali, budete si tu pisat o tom ake to je, co vsetko uz mate kupene atd a ja budem len smutniet a smutniet. vsetkym vam to moc prajem kočeny moje! naozaj velimi! len ked uz teraz ma chyta smutok že ja sa nemozem tesit ako sa tesite vy, tak neviem co bude ešte neskôr ked este nepride rad na mna...

zlatat
7. jan 2013

@twistybaby ale koľko Valentínov za tie roky už prešlo - a nič nebolo. 😒 😒
Ale teraz soms a rozhodla, že to musím prelomiť ... hmm keby to bolo také jednoduché, čo? Že si poviem teraz to bude a bude aj naozaj 😒
Ja to poznám - ja som patrila medzi snažilky 2008 a kočky, čo so mnou snažilkovali už niektoré čakajú 2-3 dieťatko a ja so furt len tá snažilka, ktorá s nimi snažilkovala ... takže viem ako sa cítiš, ja sa cítim podobne.
Už som si včera večer povedala, že ani na Mk nebudem chodiť, aby som sa z toho dostala, ale ... ste tu také zlaté kočky, že mi to nedalo a dnes som prišla medzi vás.

twistybaby
7. jan 2013

@zlatat ja tomu verim a musis aj ty...sme predsa v štastnej 13tke nie?

zlatat
7. jan 2013

@twistybaby áno, máš pravdu ... a je tu veľký tehu rýchlik, tak musíme naň rýchlo naskočiť ...

twistybaby
7. jan 2013

@zlatat ano nemozes nas opustit ! pekne sa tu budeme rozveselovat aspon tie co stale cakame. viem ze ty cakas uz asi velmi dlho,ale raz sa to podarit musi,ked mas predsta dve zdrave deti!!! je to dôkaz ze deti at môžeš a budeš! 😉

twistybaby
7. jan 2013

@daniwaugh len aby si ala pravdu a budeme sa tesit vsetky aspon na konci januara 🙂