Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle ty si trdlo, jasne ze ne! vidim to tam normalne!
inak baby co myslite, ja som citala, ze ked si dam kupel octovy (1diel octu 4 diely vody) pred milovanim tak zmenou prostredia by spermie y mali tak dako zahynut.. nezabije to vsetky spermie?????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀
ci nemam radsej riskovat?
@somsa ja som to hladala tiez aj na krabicke aj na testoch aj na pribalovom letaku aj na internete a nikde nepisu citlivost.... neviem prco ale urcite su mo citlive...tie woman secret som mala z netu 20ks za 11 €... to je dost lacno,ale neboli mi dobre,no kazdemu ine vyhvuju kazdy ma inu hladinu hormonu asi....
@laja77 nie ale vtedy byvaju tocaky pri vysokej hladine cukru nie?
@vejvass mna boli aj mam hnedý výtok ale test negativny a ovulku som mala na 100% takze neviem....
@zlatat super, spravime si vlasny klub ked su uz vsetky ostatne v tom?
ešte @daniwaugh ale ta otehotnie na prvy sup ako to tak vidim....
@twistybaby jaaaaj boday by, ja sice jonasovi verim, ale neviem ako to funguje a ja chcem vediet! :D
@daniwaugh neboj ono je to dobre vymyslene inak by to nebolo take popularne 😉
Dievčata ja som velmi smutna. Neviem prečo ma to tak chytilo ale je mi do plaču prosim rozveselte ma niekto 😢 😢 😢
@twistybaby mam ti uhackovat svetrik?🙂
@daniwaugh ty si sa nejako velmi rozbehla s tym hackovanim 😀 aby si namiesto krotenia mazela v posteli dneska nehackovala čiapočky pri tom 😀 😀
pomaly kazda tu budete mat dve ciarky a chyta ma smutok ze mne to mozno bude trvat tak dlho,ze sa tu vystriedaju aj styri skupiny snaziliek.... ☹
@twistybaby
@daniwaugh ti uhackuje svetrik....co svetrik, saty pre babulku buducu. Neboj nic, o chvilu sa dockas aj ty. A co to hovoris? Nikto sa tu nebude striedat. Budeme sa cakat - teda nie tak doslova, ale ked budeme vsetky tehule - urobime si sukromnu skupinu !!! Dnes som nad tym rozmyslala
@twistybaby súhlasím ... a tiež mám pocit, že @daniwaugh tu otehotnie na 1.šup
@twistybaby ja som takto depkovala včera ☹ z rovnakého dôvodu ako ty, takže ja ťa asi moc nerozveselím 😒
Ale neboj, aj my sa k nim pridáme - veď o mesiac tu máme Valentína a to bude náš deň s veľkým D
@zlatat
@twistybaby
joooj baby take ste zlateeeeeeeeeee 🙂
no svetrik ci saty pre babatko spravim, neboj nebudes ani posledna ani cakat naskupiny, pekne to dame tento mesiac spolu!
@zlatat och ty budes na Valentina tehu urcite,ma to u teba ocividne nejaku magicku moc ten datum tak preco nie 😉
@lavyrle aj ked by ste cakali, budete si tu pisat o tom ake to je, co vsetko uz mate kupene atd a ja budem len smutniet a smutniet. vsetkym vam to moc prajem kočeny moje! naozaj velimi! len ked uz teraz ma chyta smutok že ja sa nemozem tesit ako sa tesite vy, tak neviem co bude ešte neskôr ked este nepride rad na mna...
@twistybaby ale koľko Valentínov za tie roky už prešlo - a nič nebolo. 😒 😒
Ale teraz soms a rozhodla, že to musím prelomiť ... hmm keby to bolo také jednoduché, čo? Že si poviem teraz to bude a bude aj naozaj 😒
Ja to poznám - ja som patrila medzi snažilky 2008 a kočky, čo so mnou snažilkovali už niektoré čakajú 2-3 dieťatko a ja so furt len tá snažilka, ktorá s nimi snažilkovala ... takže viem ako sa cítiš, ja sa cítim podobne.
Už som si včera večer povedala, že ani na Mk nebudem chodiť, aby som sa z toho dostala, ale ... ste tu také zlaté kočky, že mi to nedalo a dnes som prišla medzi vás.
@zlatat ja tomu verim a musis aj ty...sme predsa v štastnej 13tke nie?
@twistybaby áno, máš pravdu ... a je tu veľký tehu rýchlik, tak musíme naň rýchlo naskočiť ...
@zlatat ano nemozes nas opustit ! pekne sa tu budeme rozveselovat aspon tie co stale cakame. viem ze ty cakas uz asi velmi dlho,ale raz sa to podarit musi,ked mas predsta dve zdrave deti!!! je to dôkaz ze deti at môžeš a budeš! 😉
@daniwaugh len aby si ala pravdu a budeme sa tesit vsetky aspon na konci januara 🙂

@lavyrle aj ja som sem cez teb prisla ci nie?
a je to super skupina 🙂