icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
7. jan 2013
twistybaby
7. jan 2013

@zlatat ♥♥♥

somsa
7. jan 2013

@zlatat
@daniwaugh ved prave ze kysle prostredie zabije vsetky spermie...ja som to mala ako upozornenie pri probiotikach čo sa davaju do "vnutra"...lebo tie zvysuju kyslost vo vnutri

zlatat
7. jan 2013

@daniwaugh ozaj, koľký DC si dnes? Mne jonášov termín ( teda plný červený ) vychádza na budúci cyklus na 7DC

zlatat
7. jan 2013

@somsa n prosím, tak potm to čo sme čítali boli bludy

daniwaugh
7. jan 2013

@twistybaby budes sa tesit coskoro a hotovo!

lavyrle
7. jan 2013

@zlatat
@twistybaby babulky - obidve mate doma zdrave deturence 🙂 hlavu hore, nie je logicky dovod, preco by ste nemohli mat zas
Ja verim, ze to stihnete skor ako my budeme pisat co sme kupili - ja tieto tri mesiace ani nikomu nepoviem, ze som tehu, nic nekupim, nic nejdem planovat. Takze ziadne taketo reci

somsa
7. jan 2013

@twistybaby ja nemaaam..ani este nebudem mat

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle no ja AK oteho, tak minimálne do morfologického ultrazvuku nikomu nič hovoriť nebudem ( iba našej detskej lekárke - aby som v čakárni nemusela s deťmi dlho čakať medzi chorými, aby som mala prednosť ) a ani nič kupovať nebudem

lavyrle
7. jan 2013

@zlatat no obavam sa, ze na mne to bude vidno 😒 naposledy sa uz zacinalo normalne rysovat brusko....ak sa aj niekto spyta, diplomaticky sa vyhnem odpovedi.

No idem ja spat. Rano nam zacina hunbuk po troch tyzdnoch 😝 z domu odchadzam o 6.30 😒 Prajem pekny dnik a nepiste toho vela, aby som potom stihla citat 😉

Dobru noc

somsa
7. jan 2013

babyyy...ale dufam ze odtialto fakt nezdrhnete ked budete tehu..lebo čo ja tu budem...na vas som si uz zvykla...a ja si nerada casto zvykam na nove

somsa
7. jan 2013

vam posielam ...aby sa na vas nalepilo 😀

zlatat
7. jan 2013

@lavyrle ja mám teraz brucho akoby som bola v 20tt takže na mne nikto dlho nič nezbadá 😀 😀 😀
A asi pôjdem aj ja spať, lebo po mesiaci idem vstávať o 6:45 😒

daniwaugh
7. jan 2013

@zlatat neviem kde je @kvetka_ na fb nema ziadne nedavne one, tak asi doma medituje a caka na suhlas lekara. mozno nechodi sem lebo je to frustrujuce ked ona este nemoze, co chapem.. pride ked sa bude citit..🙂

somsa
7. jan 2013

musite na mna počkať a potom mi davať rady a ukludnovat

zlatat
7. jan 2013

@daniwaugh veď áno, aj ja chápem .. len dúfam, že je OK

zlatat
7. jan 2013

@somsa neboj, ja na teba počkám - resp. ty budeš rovnako tehu ako ja

lavyrle
7. jan 2013

@somsa kde by sme chodili? Ak sa budem chciet vyburit - tak mozno skocim aj do daneho mesiaca, ale urcite zostanem aj tu a pockam si na vsetky a potom si uzavrieme temu na sukromku a budeme proste "LEN" tehulky 2013 a hotovo. Mate este tri mesiace vsetky !!!!

twistybaby
7. jan 2013

@somsa aj ja nemam rada zmeny a nerada si zvykam,hlavne na novych ludi je to pre mna tazkek ked sa niekde v nejakom kolektive zabehnem.... ako aj v robote tak aj tu... a moja neboj, co sa tyka mna predpikladam ze ty aj ked s neskorsim nastupom,myslim ze budes skorej tehotna ako ja... ved ako vravim prveho sme robili 10 mesiacov takze cakam to tak nejak j teraz...
@lavyrle @zlatat pokial to uz nebude pekelne vidiet tak minimalne do druheo trimestra nepoviem ani ja nikomu az budem v tom že som v tom.... och a zase som pri tom ze ja v tom este niesom a zas rozmyslam ako bude az v tom budem a potom som este smutnejsia ze pomaly vsetky ste v tom a ja som este furt neni.... 😒

twistybaby
7. jan 2013

@lavyrle
@lavyrle tak teda dobru noc kočeny ked uz musite ist spat..ja tu pobudnem zas aspon do duhej ako mam vo zvyku.... 🙂

twistybaby
7. jan 2013

@somsa klašne bábo...och

pingu1
7. jan 2013

@lavyrle gratula k // neries sakra, hlavne ze tam je

somsa
7. jan 2013

@lavyrle ved nieee...ale nevyhodite ma dufam ak budem rodit az v 2014 :D

ivea
8. jan 2013

Ahojte zienky, dlho som nic nenapisala ale co tu citam tak aspon z tych poslednych sprav ide nejaka taka melancholia. Ale lepsia melancholia na zaciatku a viac radosti neskor. Naozaj toto je dobra skupinka snaziliek. Paci sa mi ako sa navzajom povzbudzujete.
@lavyrie ja tam tiez vidim slabu ciarocku 🙂 nech sa ukaze v plnej krase ...
@zusanna to vyzera super gratulujem
@ivi35 ja som tiez potratila minuly rok a skusame opat. Drzim palce...
Mam jednu otazku na vas. Na konci mesiaca som objednana k zubarovi, kde mi budu robit x-ray. Je rengen zubov nebezpecny v tehotenstve?
Tento clanok hovori ze to nie je nebezpecne
http://www.mayoclinic.com/health/x-ray-during-p...

laja77
8. jan 2013

@twistybaby
@zlatat
nebojte baby, ja to vidim tak, ze tiez s vami este chvilu zotrvam, som 20DC a necitim sa vobec tehotne 😎

zusanna
8. jan 2013

@emka9 určite budú, budem držať pršteky,veľmi to prajem každej 🙂

zlatat
8. jan 2013

ahojte kočky,

fakt som rada, že tu medzi vás patrím - zišla sa tu skupinka super kočiek a je úžasné, ako sa vieme navzájom podporiť - to je v dnešnej dobe naozaj vzácne.

Mne dnes stúpla teplota, takže ovulka bola včera ... o 12 dní je tu MS tak potom začneme odznova ... bože toto je prvýkrát, kedy by som chcela, aby MS prišla už zajtra 😖

laja77
8. jan 2013

@ivea kazde RTG je svojim sposobom nebezpecne, urcite o tom povedz zubarovi, ak by si aj len teoreticky mohla byt tehotna- moj nazor, nech si tam pisu co chcu

laja77
8. jan 2013

@lavyrle
@zlatat
@twistybaby
@daniwaugh a ostatne, ja napriklad tento mesiac ani nejako necitim potrebu vopred testovat, preto si myslim, ze to nevyslo 😕 , ale nebudem sa nad tym nejako zvlast zamyslat, neoplati sa to, prilis si to pripustat . Okrem toho, v praci mam teraz kopec stresov, tak aj asi v tom to bude, ze to nejde tak lahko ako predchadzajuce dve tehotenstva.

zlatat
8. jan 2013

@laja77
@ivea povedala by som to zubárovi, ale napíšem ti aj moju skúsenosť ... kedysi dávno - čakala som svojho prvého syna ... som bola na endokrinológii a Dr. mi robila osteodenzitometriu - na ruke - je to niečo ako RTG, tiež sa nesmie robiť počas tehu a dojčenia. Vtedy som bola pár dní pred MS a ešte som nevedela, že som tehotná. No potom MS neprišla a ja som si našla na teste //. Vieš si predstaviť, aké stresy som prežívala, či to neublížilo malému, či bude OK, kontaktovala som aj nášho známeho gynekológa a on mi povedal, že pokiaľ sa nerobí RTG hrudníka, bruška,... tak nič nehrozí, že tie RTG dávky v dnešnej dobe sú veľmi slabé,... no a narodil sa nám zdravý synček.