Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat
@twistybaby babulky - obidve mate doma zdrave deturence 🙂 hlavu hore, nie je logicky dovod, preco by ste nemohli mat zas
Ja verim, ze to stihnete skor ako my budeme pisat co sme kupili - ja tieto tri mesiace ani nikomu nepoviem, ze som tehu, nic nekupim, nic nejdem planovat. Takze ziadne taketo reci
@zlatat no obavam sa, ze na mne to bude vidno 😒 naposledy sa uz zacinalo normalne rysovat brusko....ak sa aj niekto spyta, diplomaticky sa vyhnem odpovedi.
No idem ja spat. Rano nam zacina hunbuk po troch tyzdnoch 😝 z domu odchadzam o 6.30 😒 Prajem pekny dnik a nepiste toho vela, aby som potom stihla citat 😉
Dobru noc
babyyy...ale dufam ze odtialto fakt nezdrhnete ked budete tehu..lebo čo ja tu budem...na vas som si uz zvykla...a ja si nerada casto zvykam na nove
@somsa aj ja nemam rada zmeny a nerada si zvykam,hlavne na novych ludi je to pre mna tazkek ked sa niekde v nejakom kolektive zabehnem.... ako aj v robote tak aj tu... a moja neboj, co sa tyka mna predpikladam ze ty aj ked s neskorsim nastupom,myslim ze budes skorej tehotna ako ja... ved ako vravim prveho sme robili 10 mesiacov takze cakam to tak nejak j teraz...
@lavyrle @zlatat pokial to uz nebude pekelne vidiet tak minimalne do druheo trimestra nepoviem ani ja nikomu az budem v tom že som v tom.... och a zase som pri tom ze ja v tom este niesom a zas rozmyslam ako bude az v tom budem a potom som este smutnejsia ze pomaly vsetky ste v tom a ja som este furt neni.... 😒
Ahojte zienky, dlho som nic nenapisala ale co tu citam tak aspon z tych poslednych sprav ide nejaka taka melancholia. Ale lepsia melancholia na zaciatku a viac radosti neskor. Naozaj toto je dobra skupinka snaziliek. Paci sa mi ako sa navzajom povzbudzujete.
@lavyrie ja tam tiez vidim slabu ciarocku 🙂 nech sa ukaze v plnej krase ...
@zusanna to vyzera super gratulujem
@ivi35 ja som tiez potratila minuly rok a skusame opat. Drzim palce...
Mam jednu otazku na vas. Na konci mesiaca som objednana k zubarovi, kde mi budu robit x-ray. Je rengen zubov nebezpecny v tehotenstve?
Tento clanok hovori ze to nie je nebezpecne
http://www.mayoclinic.com/health/x-ray-during-p...
@twistybaby
@zlatat
nebojte baby, ja to vidim tak, ze tiez s vami este chvilu zotrvam, som 20DC a necitim sa vobec tehotne 😎
ahojte kočky,
fakt som rada, že tu medzi vás patrím - zišla sa tu skupinka super kočiek a je úžasné, ako sa vieme navzájom podporiť - to je v dnešnej dobe naozaj vzácne.
Mne dnes stúpla teplota, takže ovulka bola včera ... o 12 dní je tu MS tak potom začneme odznova ... bože toto je prvýkrát, kedy by som chcela, aby MS prišla už zajtra 😖
@lavyrle
@zlatat
@twistybaby
@daniwaugh a ostatne, ja napriklad tento mesiac ani nejako necitim potrebu vopred testovat, preto si myslim, ze to nevyslo 😕 , ale nebudem sa nad tym nejako zvlast zamyslat, neoplati sa to, prilis si to pripustat . Okrem toho, v praci mam teraz kopec stresov, tak aj asi v tom to bude, ze to nejde tak lahko ako predchadzajuce dve tehotenstva.
@laja77
@ivea povedala by som to zubárovi, ale napíšem ti aj moju skúsenosť ... kedysi dávno - čakala som svojho prvého syna ... som bola na endokrinológii a Dr. mi robila osteodenzitometriu - na ruke - je to niečo ako RTG, tiež sa nesmie robiť počas tehu a dojčenia. Vtedy som bola pár dní pred MS a ešte som nevedela, že som tehotná. No potom MS neprišla a ja som si našla na teste //. Vieš si predstaviť, aké stresy som prežívala, či to neublížilo malému, či bude OK, kontaktovala som aj nášho známeho gynekológa a on mi povedal, že pokiaľ sa nerobí RTG hrudníka, bruška,... tak nič nehrozí, že tie RTG dávky v dnešnej dobe sú veľmi slabé,... no a narodil sa nám zdravý synček.

@twistybaby ♥