Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Kedy bude najblizsie volno! Nechce sa mi chodit do prace ☹
@vejvass Ja som ešte furt nedostala mrchu! asi ma porazi! v jednom kuse mam tak vela výtoku ale furt je v tom troška hnedeho. Dneska som si robila test,ako inak negativny zas ☹ ked skoncim s nejakou hormonalnou poruchou namiesto s dietatom tak ma picne!!!!
@zlatat no vidiš, to aj ja len tužim po mrche.... ☹ nech mlžem pekne od zaciatku... a kedy sa ti to ma vratit ten tvoj manželik?
@ivea ked som bola tehu tak mi robili RTG zubov v mesiaci. Doktor povedal ze sa to môže,vraj to ziarenie nejde nikam okrem hlavy a ze je velmi slabe.... Syn je mudry a zdravý...
@twistybaby v piatok v noci by mal prísť - ale tak ovulka bola včera, čiže až ďalší cyklus môžeme skúšať
@zlatat a na teoreticku dalsiu ovulku bude doma? neratal si si to este?
@twistybaby rátala, ak sa tá druhá ovulka neposunie na neskôr, tak výjde na nedeľu 😵 😵 😵 Takže supeeer.
Ešte uvidíme čo doki, či mi náhodou nebude chcieť nasadiť ten clostil a či mi to nerozhádže cyklus
@zlatat to je super! a preco tie lieky? na čo su?
Ahojte snažilky, rada by som sa ku vám pridala 🙂 Konečne ma po takmer 16mesiacoch od pôrodu prišla pozrieť mrcha, tak sa začínam snažiť aj ja 🙂 Chcem sa vás opýtať aj na BT, má význam merať si ju aj keď som chorá a je pravdepodobné že ju mám zvýšenú?
Ďakujem 🙂
@twistybaby vraj na to, aby vaječníky začali lepšie pracovať, aby sa rýchlejšie podarilo otehotnieť ... ale sú baby, ktorým ani toto nepomôže. Kamoška pomocou neho hneď na prvý cyklus otehotnela
Ale je to chémia, hormóny a ja moc tomu naklonená nie som ... no veď uvidím, čo mi povie, ke´d bud. týždeň za ním pôjdem
@twistybaby ďakujem, skúsim aspoň to, hoci som veľmi zvedavá či a kedy ho spozorujem, lebo mrchu som aj pred pôrodom mala 3x do roka. Ešte jedna otázočka, koľko dní pred ovuláciou by som mala mať hlien?
@fffrida take štyri dni pred ovulaciou ma byt hlien doslova ako vaječne bielko,preisvitný,tahavý,medzi prstami sa musi dat roztiahnut aj 4cm.... na ovulaciu uz ma byt hlied tažný,vodový.... opravte ma niekto ak sa mylim ale myslim ze takto to ma byt...skus este pogooglit....
@twistybaby ďakujem, už som celá nažhavená a to mi ešte ani mrcha neodišla 🙂 Dúfam že tu všetky nájdeme čoskoro svoje vytúžené dve čiaročky 🙂
@fffrida držim ti palce, tak ako aj ostatným kočkám tu 🙂 aj ja by som chcela pokracovat v snazeni lebo to vyzerá tak ze to tento mesiac zasa nevyslo,ale mne zatia nedosla MS dneska prvy den meskania...som z toho v dyme... 😕
Caute baby, môžem si robiť test aj takto poobede?či len s ranným močom?? 😒
@simkarobkova podla toho ktry si DPO..ked ti uz mešká aspon týžden mozes aj poobede,ak nemešká tak ráno lebo ina ti to nebude nic platne.... navyssia hladina hcg je rano
ahhaa 🙂 tak dakujem pekne 🙂
@twistybaby Tak to je dobrá správa, či? Mohla by sa ukázať až po pôrode 🙂 že vraj treba stále veriť, tak sa toho držím. Ja som 1x otehotnela ani neviem ako a to som myslela že pri mojom polročnom cykle bude veľký problém, ale všetko sa dá 🙂
@twistybaby ešte furt ti nedošla? A teplota furt taká nízka? Hmm divné

@laja77 ja som práve v cykle, kedy som vôbec necítila potrebu testovať bola tehotná 😵