icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
8. jan 2013

@fffrida och no to by som bola najradsej ale ja mam negativne testy a to som uz 16DPO....takze ziadna nadej asi... ☹

zlatat
8. jan 2013

práve mi dorazila kniha - najedzte sa do štíhlosti ... a idem chudnúť - musím aspoň to čo som nabrala od kyretu dať dole

twistybaby
8. jan 2013

@zlatat teplota 36,34 furt.... ☹

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby ale tak to by už mohla tá mrška prísť lebo na tehu je to strašne nízka teplota. Počúvaj ešte otázka, robili ti niekedy testy na štítnu žľazu? Lebo tie tvoje teploty sú veľmi nízke na poovulačnú vázu a BT dokáže odhaliť aj problém so štítnou žľazou. Aj tie dlhé cykly tomu nasvedčujú ... ja som také dlhé mala pred tým ako mi zistili,ž e mám zníženú funkciu ŠŽ

twistybaby
8. jan 2013

@zlatat robili este pred tromi rokmi...vtedy bolo všetko vpohode ja neviem.... že by sa to zmenilo?

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby no to sa ti môže hocikedy zmeniť - aj stres môže vyvolať tieto problémy ... len ma to tak napadlo kôli tým vojim nízkym teplotám

laja77
8. jan 2013

@fffrida vitaj u nas. S BT Ti ja neporadim, ale mame tu na to odbornicky 🙂

twistybaby
8. jan 2013

@zlatat a kde si to mam dat vysetrit mam ist za obvodnou a potom za endokrinologickou ci rovno tam?

somsa
8. jan 2013

@zlatat ja som to skusala ale mne tie jedla nechutili z tej knihy

somsa
8. jan 2013

@twistybaby inak ja som pocula ze ked je slaba baterka v teplomery tak meria dlhodobo nizke teploty...heh 🙂

somsa
8. jan 2013

@somsa ja chcem skusit 90 dnovu

laja77
8. jan 2013

@zlatat ja prave citam Francuzi nedrzia dietu 😎 , ale tak ja zase ovladam tieto veci, len tak zo zvedavosti som si ju kupila 😉 . Inac ja si uz tiez davam teraz po sviatkoch pozor, nedrzim dietu, len sa viac kontrolujem- a sup ho za tyzden -1,5kg, tak sa aj tesim, lebo ja som aj tak chcela dat dole len nejake 3-4 kg, tak uz len vydrzat v tom zdravom stravovani 😀

somsa
8. jan 2013

@zlatat to som tebe pisala...ze ja chcem skusit tu 90 dnovu dietu

balli
8. jan 2013

hello, tak dnes som spravila prvy krok k babatku...este sice to neskusame "naostro", ale zaplatila som Dr. Jonasovi za vypocet pohlavia na rok dopredu. Nie ze by ma tom nejako zalezalo, lebo mne je jedno ci to bude chlapcek alebo dievcatko, ale tak aspon mam dobry pocit ze niekam to smeruje 🙂 tak som sa len chcela podelit...

twistybaby
8. jan 2013

@somsa to nehrozi,teplomer je uplne novy a s uplne novou baterkou.... 🙂

somsa
8. jan 2013

@twistybaby tak potom uz musis len svojmu telu dohovorit

twistybaby
8. jan 2013

@somsa hah no keby to takto slo tak uz som tehotna.... 😀 😀 😀 ale nie vazne uz som na nervy,bolia ma prsia,a ms nikde... nechapem. uz mi je trapne chodit furt gynekologicke.... za tento rok by som tam bola uz asi 20ty krát....

tatanka1
8. jan 2013

Ahojte kocky, ja vas nestiham ani citat, mala som 3 pracovne stretnutia a na rychlo som zhltla "Mekac" 🙂 no lebo som nestihala obed.
tak sa smyka, skoro som zletela na zem, zem. no hroza... inac super, skoncili prazdnini a sup zacne snezit 😖 no musim detom vylozit lopare v skole 😀

somsa
8. jan 2013

@twistybaby ja som tam takto pendlovala skoro cely minuly rok..lebo pred rokom mi radne telo haprovalo a uz odmietalo HAK tak mi skusatl vymenit..tak kazde dva mesiace som mala ine..pomedzi to som mala asi 5x za rok mykozy..a riadne silne..v lete sa ktomu pridali aj zapal mechura a skoncila som na pohotovosti..tak som sa na HAK vykaslala (to mal radost aj moj gynekolog) a teraz..rok po tom ako problemy zacali ..mam prvy mesiac cyklus v norme. Takže ja tiež dobre viem ake je to byť u gynekologa ako doma (a dokonca som uz bola aj u neho doma :D)

twistybaby
8. jan 2013

@tatanka1 och a som teraz dostala chut na hranolky z mekaca 😀 robis mi chute 😀
@somsa no teda to ti nezavidim....len neviem ako mam gynekologovi povedat ze chcem hormonalny profil ked mi ho on sam nenavrhol... bojim sa aby i ho nedal preplatit ze je to na moje poziadanie... @zlatat

somsa
8. jan 2013

@twistybaby ale ved platis si iba za veci, ktore su neopodstatnene..ale ked sa ti nedari (pravdepodobne) tak to je odôvodnenie

twistybaby
8. jan 2013

@somsa asi máš pravdu...počkam ešte týžden ak mrcha nedojte pojdem tam a budem ziadat vysetrenie...

twistybaby
8. jan 2013

ale ako ma bolia prsia! uz je to na nevydrzanie!

somsa
8. jan 2013

@twistybaby ja som tam takto bola na jesen..ze mi tyzden meska..a ze test je negativny..a on mi ze to nic neznamena..ze vezme krv a mam prist o dva dni a bud mi da vyvolavacku alebo tehu knizku 😀

twistybaby
8. jan 2013

@somsa no a preco ti meskala nepovedal ti?

somsa
8. jan 2013

@twistybaby ja som to vtedy mala asi este pozostatky HAK..lebo ja som dva mesiace predtym vysadila

twistybaby
8. jan 2013

@somsa aha...tak to je ina vec... no snad sa nieco uz vyvrbi lebo sa zblaznim.... bud nech to uz dojde alebo nech sa mi ukaze na teste kolajnica

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby tiež by som tak spravila, že by som počkala týždeň a ak by dovtedy MS neprišla šla by som k lekárovi

zlatat
8. jan 2013

@twistybaby teraz už netreba výmenné lístky, tak myslím, že by sa mohlo aj priamo na endokrinológiu

zlatat
8. jan 2013

@somsa no veď uvidím, ja mám aj ten problém, že nemôžem nič mliečne, takže asi tie jedlá budú oničom pre mňa 😒