Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ale neviem ci by som nemala ist skor na gyndu....niektorym babam po MA davaju duphaston hned 😒 nemam ist skor radsej?
@twistybaby google sa niekedy len mudro tvari 🙂
jéééjo, no tu to ako rýchlo pribúda 🙂 nestíham čítať.
@twistybaby testy sa niekedy mýlia, ale som toho názoru, že všetko príde presne vtedy, kedy to pre mňa bude najlepšie a už niekoľko krát sa mi to krásne potvrdilo, hlavne pri mojej prvej princeznej 🙂 Nič neboj, bude tak ako má byť, už len aby sme boli trpezlivé 🙂
sevaste... no dnes som rano opat testla a zasa je o trochen tmavsi... uz sa mi aj zaludok zacina obracat. btw, prve tehu som pregrcala az do posledneho dna
inac, nebolo by odveci si dat tuto temu ako sukromnu, co vy na to?
je také krásne ako tu tých čiaročiek pribúda 🙂 Zo srdca všetkým gratulujem a pevne verím že sa tu dočkáme svojich zdravých anjelikov všetky.
@tatanka1 mas pravdu, zajtra zavolam a uvidime....
Dievcata, idem ja spat. Dala som si zavazok, ze budem chodit skor spavat, hlavne, ked vstavam do roboty 🙂 predpokladam, ze sa tu zas rozpisete a zajtra budem citat 5 stran 😀 Dobru noc
@laja77 okrem inych priznakov som mala aj revanie - nie take uplne, ale fakt ma rozlutostila k slzam aj reklama.....prvykrat som si to uvedomila, ked na Silvestra ukazali v spravach ohnostroj v Australii a mna to rozrevalo 😎
A pridavam sa k tomu, aby sa tato tema dala ako sukromna 🙂
Ja som dnes grogy. Skoro po mesiaci som sla do praca a tak neskutocne sa mi nechcelo, domov niekedy po 17.00, lebo u nas nasnezilo a vsetci na cestach boli samozrejme namakko...
Sukromka by bola celkom fajn, hoci jasne, ze sa potesime aj novym snazilkam, ale...
@zlatat Ty si kde dnes?
@pingu1 Krasne odpocitavanie 🙂
a na ma ste zabudli dievcata? aj ja chcem sit do sukrǒmnej!!
hm idem spat. od kedy deti vedia ze cakame babo- museli sme in ti uz vedat lebo manzel sa prekecol... tak su na mne nakepeni 🙂 a mensia total 😀. nie nezierli- tesia sa a ccu veeelmi babo. Ale iste ze ona este nevie ci to je a tak... no a tak kazdu nic bezi ku mne do postele a staaale sa mojka a musim byt. s nou 🙂 tak sa snazim mat trpezlivost 🙂.
@lavyrle samozrejme ze to bude najlepsie mat sukromne, vie niekto ako na to??
baby tak vklad cislo dva za nami 😀 😀 😀 drzte palce! dneska mi Alexko cely den reval (ma upchaty nos tak nemoze spat) a uplne som z neho bola nanervy a vravi sa, ze ked je zena v strese ma vacsiu sancu pocat dievca lebo sa vylucuje hormon stresu ktory nerobi dobre muszkym spermiam (co vsetko som sa ja dociiiitala 😀 😀 😀 )

@lavyrle ano ano je krasna ciarka