Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ale neviem ci by som nemala ist skor na gyndu....niektorym babam po MA davaju duphaston hned 😒 nemam ist skor radsej?
jéééjo, no tu to ako rýchlo pribúda 🙂 nestíham čítať.
@twistybaby testy sa niekedy mýlia, ale som toho názoru, že všetko príde presne vtedy, kedy to pre mňa bude najlepšie a už niekoľko krát sa mi to krásne potvrdilo, hlavne pri mojej prvej princeznej 🙂 Nič neboj, bude tak ako má byť, už len aby sme boli trpezlivé 🙂
sevaste... no dnes som rano opat testla a zasa je o trochen tmavsi... uz sa mi aj zaludok zacina obracat. btw, prve tehu som pregrcala az do posledneho dna
je také krásne ako tu tých čiaročiek pribúda 🙂 Zo srdca všetkým gratulujem a pevne verím že sa tu dočkáme svojich zdravých anjelikov všetky.
@tatanka1 mas pravdu, zajtra zavolam a uvidime....
Dievcata, idem ja spat. Dala som si zavazok, ze budem chodit skor spavat, hlavne, ked vstavam do roboty 🙂 predpokladam, ze sa tu zas rozpisete a zajtra budem citat 5 stran 😀 Dobru noc
@laja77 okrem inych priznakov som mala aj revanie - nie take uplne, ale fakt ma rozlutostila k slzam aj reklama.....prvykrat som si to uvedomila, ked na Silvestra ukazali v spravach ohnostroj v Australii a mna to rozrevalo 😎
Ja som dnes grogy. Skoro po mesiaci som sla do praca a tak neskutocne sa mi nechcelo, domov niekedy po 17.00, lebo u nas nasnezilo a vsetci na cestach boli samozrejme namakko...
Sukromka by bola celkom fajn, hoci jasne, ze sa potesime aj novym snazilkam, ale...
@zlatat Ty si kde dnes?
@pingu1 Krasne odpocitavanie 🙂
hm idem spat. od kedy deti vedia ze cakame babo- museli sme in ti uz vedat lebo manzel sa prekecol... tak su na mne nakepeni 🙂 a mensia total 😀. nie nezierli- tesia sa a ccu veeelmi babo. Ale iste ze ona este nevie ci to je a tak... no a tak kazdu nic bezi ku mne do postele a staaale sa mojka a musim byt. s nou 🙂 tak sa snazim mat trpezlivost 🙂.
@lavyrle samozrejme ze to bude najlepsie mat sukromne, vie niekto ako na to??
baby tak vklad cislo dva za nami 😀 😀 😀 drzte palce! dneska mi Alexko cely den reval (ma upchaty nos tak nemoze spat) a uplne som z neho bola nanervy a vravi sa, ze ked je zena v strese ma vacsiu sancu pocat dievca lebo sa vylucuje hormon stresu ktory nerobi dobre muszkym spermiam (co vsetko som sa ja dociiiitala 😀 😀 😀 )

@lavyrle ano ano je krasna ciarka