icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tatanka1
8. jan 2013

@lavyrle ano ano je krasna ciarka

somsa
8. jan 2013

@lavyrle tak po tomto teste už nieje pochýýýýb...krásne...tak keď prehupneš do druhého trimestru posli mi tehu energiu 🙂

mauerka
8. jan 2013

@lavyrle SUUUUPER! 🙂 Tesiiim sa velmi! Cmuk.

lavyrle
8. jan 2013

@mauerka dakujem 🙂 tak ja som si povedala, ze idem mysliet pozitivne a uz mam aj odpocitavanie 😀

mauerka
8. jan 2013

@lavyrle Aj ja chcem take odpocitavanie. Parada 🙂

lavyrle
8. jan 2013

ale neviem ci by som nemala ist skor na gyndu....niektorym babam po MA davaju duphaston hned 😒 nemam ist skor radsej?

tatanka1
8. jan 2013

@lavyrle moja uzivaj si. Zajtra zavolaj lekarovi/ke a popytaj sa nech ti ona povie. Ak nie tak tomu doveruj a ak ano tak nabehnes. neboj on/a nebude riskovat 🙂

laja77
8. jan 2013

tak @lavyrle , musim povedat, ze si ma priviedla k slzam dojatia, som ja normalna? 😨 Gratulujem a tesiiiiiiiiiiiiiiim sa s Tebou 🙂
bodaj by tu takych krasnych sprav pribudalo stale viac a v rovnakom tempe ako po tieto posledne dva dni 🙂

laja77
8. jan 2013

@twistybaby google sa niekedy len mudro tvari 🙂

fffrida
8. jan 2013

jéééjo, no tu to ako rýchlo pribúda 🙂 nestíham čítať.
@twistybaby testy sa niekedy mýlia, ale som toho názoru, že všetko príde presne vtedy, kedy to pre mňa bude najlepšie a už niekoľko krát sa mi to krásne potvrdilo, hlavne pri mojej prvej princeznej 🙂 Nič neboj, bude tak ako má byť, už len aby sme boli trpezlivé 🙂

pingu1
8. jan 2013

sevaste... no dnes som rano opat testla a zasa je o trochen tmavsi... uz sa mi aj zaludok zacina obracat. btw, prve tehu som pregrcala az do posledneho dna

pingu1
8. jan 2013

inac, nebolo by odveci si dat tuto temu ako sukromnu, co vy na to?

tatanka1
8. jan 2013

@laja77 google prezradi iba to co tam povedia a zadaju ludia 🙂

fffrida
8. jan 2013

je také krásne ako tu tých čiaročiek pribúda 🙂 Zo srdca všetkým gratulujem a pevne verím že sa tu dočkáme svojich zdravých anjelikov všetky.

laja77
8. jan 2013

@tatanka1 a prave preto to nemusi byt vzdy pravda 😀

lavyrle
8. jan 2013

@tatanka1 mas pravdu, zajtra zavolam a uvidime....

Dievcata, idem ja spat. Dala som si zavazok, ze budem chodit skor spavat, hlavne, ked vstavam do roboty 🙂 predpokladam, ze sa tu zas rozpisete a zajtra budem citat 5 stran 😀 Dobru noc

@laja77 okrem inych priznakov som mala aj revanie - nie take uplne, ale fakt ma rozlutostila k slzam aj reklama.....prvykrat som si to uvedomila, ked na Silvestra ukazali v spravach ohnostroj v Australii a mna to rozrevalo 😎

lavyrle
8. jan 2013

A pridavam sa k tomu, aby sa tato tema dala ako sukromna 🙂

mauerka
8. jan 2013

Ja som dnes grogy. Skoro po mesiaci som sla do praca a tak neskutocne sa mi nechcelo, domov niekedy po 17.00, lebo u nas nasnezilo a vsetci na cestach boli samozrejme namakko...

Sukromka by bola celkom fajn, hoci jasne, ze sa potesime aj novym snazilkam, ale...
@zlatat Ty si kde dnes?

@pingu1 Krasne odpocitavanie 🙂

laja77
8. jan 2013

@mauerka
@pingu1
@lavyrle
nie je to tak, ze ak chceme sukromnu temu, tak ju musi z nas niekto zalozit? Ako ja som na MK este len kratko, ale tak nejako som to pochopila...

zlatat
8. jan 2013

@mauerka bola som tu, a teraz pozerám Panelák

zlatat
8. jan 2013

@lavyrle och bože, až mi slzička vyhŕkla - gratulujem ti ...

pingu1
8. jan 2013

@lavyrle my mame rovnaky termiiiiin? heee jeeeeeeee

tatanka1
8. jan 2013

a na ma ste zabudli dievcata? aj ja chcem sit do sukrǒmnej!!

tatanka1
8. jan 2013

@laja77 veď toto 🙂 nemusí ja som len potvrdila 🙂

tatanka1
8. jan 2013

hm idem spat. od kedy deti vedia ze cakame babo- museli sme in ti uz vedat lebo manzel sa prekecol... tak su na mne nakepeni 🙂 a mensia total 😀. nie nezierli- tesia sa a ccu veeelmi babo. Ale iste ze ona este nevie ci to je a tak... no a tak kazdu nic bezi ku mne do postele a staaale sa mojka a musim byt. s nou 🙂 tak sa snazim mat trpezlivost 🙂.

somsa
8. jan 2013

@tatanka1 ale ved aj ty tam si

somsa
8. jan 2013
daniwaugh
8. jan 2013

@lavyrle samozrejme ze to bude najlepsie mat sukromne, vie niekto ako na to??

baby tak vklad cislo dva za nami 😀 😀 😀 drzte palce! dneska mi Alexko cely den reval (ma upchaty nos tak nemoze spat) a uplne som z neho bola nanervy a vravi sa, ze ked je zena v strese ma vacsiu sancu pocat dievca lebo sa vylucuje hormon stresu ktory nerobi dobre muszkym spermiam (co vsetko som sa ja dociiiitala 😀 😀 😀 )