icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
21. nov 2012

@daniwaugh jaaaj, aha 🙂 tak ja by som tiež chcela dievčatko, ale aj chalana, vlastne mi je to jedno. A ten termín na dievčatko je podľa tej Jonasovej metódy? alebo? teda ja ani neviem, aká to je metóda 😉 som sa nad tým doteraz vôbec nezamýšľala..

kiki6
21. nov 2012

@daniwaugh švagrina už skúša Jonáša rok a nič

lavyrle
21. nov 2012

@kejkej no skusila som to prvykrat, takze este neviem, ale nepredpokladam, ze by to vyslo,kedze ten den vychadzal na moj menzesovy den. Tieto moje zvlastne priznaky budu bud vzbura hormonov alebo viroza s vyrazkami 😀 ja teda nemam problem s otehotnenim, ale toto pre mna nema logiku a preto som to aj skusila -inak chcem este pockat so snazenim cca mesiac

lavyrle
21. nov 2012

nedeptajte tu skoro tehotnu 😀 ja verim vestici a hotovo 😝

laja77
21. nov 2012

@lavyrle keď som bola tehotná s druhým synom (bruško mi ešte nebolo vidieť), prišla ku mne na parkovisku pred jedným Tescom taká "veštica" a hovorí mi: pani zlatá vy porodíte zdravého chlapca- a tak aj bolo 🙂 😉

daniwaugh
21. nov 2012

@kiki6 no su aj take ale poznam zasa aj take co podla neho otehotneli na prvy sup a to samozrejme mimo plodnych dni tak ja uz neviem no. musim verit, lebo chcem hrozne dievcatko :(

matula0006
21. nov 2012

@daniwaugh ja neviem bojim sa porodu a ešte aj toho že ked bude malynke chore alebo čokolvek a ja budem na to sama kedže priatel pracuje na týždnovkach a celu rodinu mam dost daleko od seba to bude stres =) 😒 a prepačte že tak neskoro ale bola som na poobede v praci 🙂

daniwaugh
21. nov 2012

@matula0006 kedykolvek 🙂
a zvladnes to neboooj 🙂 ja mam dve, som sama daleko od vsetkych a zvladam. teda ako tak.. :D

laja77
22. nov 2012

ako som tušila, tento cyklus to znovu nevyšlo- mám maximálne 29dňový cyklus a mrška na 30ty deň dorazila 😒 - trošku ma natiahla, ale mala som tušáka že dorazí. Začínam mať pochybnosti, aj keď od septembra je to len tretí mesiac, ale pri prvom som otehotnela na druhý cyklus a pri druhom neplánovane v neplodné dni 🙂 .To zas bude deň 😖

laja77
22. nov 2012

@daniwaugh musím to pozrieť, lebo fakt netuším o čo sa jedná 🙂 ja som si pozerala ten čínsky kalendár, ako by mi vychádzalo pohlavie dieťaťa, len ja tomu nejako moc neverím 😉 , skôr pre zaujímavosť som si to pozerala 🙂

emka9
22. nov 2012

@matula0006 Každá z nás sa asi bojí, a najmä prvorodičky, lebo nevieme čo nás čaká, ale ak sa malinké narodí, už je to opäť o inom, ... nikto nevie všetko hneď od začiatku, určite je to ťažké ale zároveň krásne a jedinečné obdobie... 🙂 ... a keď nemáš nikoho pri sebe, je to tiež náročné, ale sme tu na modrom koníkovi pre to, aby sme si pomáhali, dávali si rady a možno len tak pokecali 😉 ... tiež mám strach, ale túžba po dieťatku je tak silná, že to posúvam na vedľajšiu koľaj, a keby ten čas rýchlejšie ubehol a bol január, aby som sa mohla snažilkovať 🙂 ... už sa mi o tom sníva 😨 ... neboj sa .... zvládneš to, nájdeš v sebe silu, vieru a chuť vychovať Vaše dieťatko 🙂

mauerka
22. nov 2012

So zeleznou presnostou a neomylnymi priznakmi som dnes dostala ms, ako som uz dva dni predpokladala. Takze ideme do dalsieho mesiaca, skusime nieco "nove" vymysliet - mozno skusime vazne sexovat pravidelne kazdy druhy den....
Inak neviete nahodou, aky je postup, ked chce ist partner na vysetrenie spermiogramu? Musi mat odporucanie...od koho? @kiki6 @daniwaugh @lavyrle

matula0006
22. nov 2012

@emka9 ďakujem velmi si ma podporila aj mi sa od januara chceme začat snažit lebo teras sa ideme stahovat kupily sme byt tak je to dost nevhodne ale uš ked budeme zabyvany možeme ist na to =) len si neviem predstavit ako pojdem v 9 mesiaci peši na 4 poschodie =) aj porodim kym videm kedže tam neni vytah .....a som velmi velmi velmi rada že som sa tu zaregistrovala velmi rada sem chodim 😲

daniwaugh
22. nov 2012

@laja77 na cinsky sa vyprdakuj to je nezmysel, to nie je "osobne"

daniwaugh
22. nov 2012

@mauerka netusim, skus zavolat svojmu gynekologovi...
skoda ze dorazila, fakt je to mrcha.. no my sme pri alexkovi tusim aj kazdy den sa milovali, ale obden sa ma.len je tam problem ze ked minies ovu - lebo ved ma len 24hod zivotnost vajicko (aj tak si myslim ze viac hehe) tak skus kazde dva dni a okolo ovu castejsie? jaj mrzi ma to, urcite je to sklamanie, ale neboj, coskoro uz budes tehula!

daniwaugh
22. nov 2012

@emka9 ja uz musim mojmu muzovi liezt aj na nervy ked furt vyplakavam ze nech uz je januar :D

kiki6
22. nov 2012

@mauerka no mňa poslal môj gyndo do Iscare ( Cetnrum planov. rodičovstva) najprv mi spravia sono a potom vyšetria aj manžela. Takže musíš povedať svojmu gynekolog., že chceš vyšetriť mužov spermiogram , že kam má ísť. Lebo muž bol aj predtým pri Mlynských nivoch, nie je to nemocnica ale také zaraidenia kvôli otehotneniu.

mauerka
22. nov 2012

Ako nie som sklamana z toho ms, vazne. Ja to beriem tak, ze spravim co mozem pocas cyklu a ked sa nezadari, tak sa nezadari...To je cele. @daniwaugh
@kiki6 Ako sa to vola na tych Mlynskych? Nevies uz?

daniwaugh
22. nov 2012

haha hned prvy ovulacny test ze "invalid" no pekne nam to zacina :D :D

daniwaugh
22. nov 2012

@mauerka no to asi len ja som taka ze chcem vsetko a hned, mas stastie ze to takto beries, aspon sa netrapis.. to som rada! ja asi umrem ked mi to v januari nevyjde 😀 😀 😀

kiki6
22. nov 2012

@mauerka no to bolo pred 8 rokmi, keď sme robili naše prvé dieťa, takže neviem. Ale myslým, že keď dáš do googlu, niake centrum plánov. rodičovstva tak niečo nájdeš. TEraz mám ísť do Iscare, na Haydukovu , je to za Kochom niekde. Ale viem, že vtedy pred 8 rokmi, všetkých chlapov posielali iba tam, bolo to niekde tam kde sú aj kasárne, proste niekde v tých uličkách- možno sú tam niake tie laborator. centrá.

kiki6
22. nov 2012

@mauerka no a toto sklamanie dôverne poznám. Posled. 2 roky si to už ani nepripúšťam, len mávnem rukou a kašlem na to. Už som v tej fáze, že asi verím tomu, že nemyslieť a príde to samé, pritom ja nie som ty čo verí na náhody a vždy mám všetko naplánované. No vidíš ale tomuto som sa musela prispôsobiť ako to chcel osud.... alebo ako to povedač.

twistybaby
22. nov 2012

Dobre ranko baby 🙂 my sme teraz vstali 😀 očujte kočky tie čo už mate deti,ako ste ich odnaučili od nočnej plienky? lebo môj syn už vyše roka nenosí cez den plienku vôbec,normalne fungujeme na záchode a chodi nan sám,ale vnoci aj ked ide pred spanim na zachod sa mi pocika...ci ma plienku alebo nie... ako na to poradte mi?

emka9
22. nov 2012

@daniwaugh 🙂 isto mu nelezieš na nervy, veď oni sú len radi, keď sa snažíme tak veľmi ..... 😉 aj keď mi teraz máme opäť pauzu ..... na preliečenie, ( je to europlazma .... neviem celkom presne ci je to odroda spominaných chlam. + streptokok) ...

vejvass
22. nov 2012

@mauerka ahoj mam za sebou uz jedno IVF v iscare uspesne a pred cca 1 rokom som otehotnela spontane ale potratila som v 13tt.teraz nas caka genetika a vsetky vysetrenia ze v com je problem.snazilkujeme stale a nedari sa ani nam znovu otehotniet.Na vysetrenie spermiogramu nemusis mat odporucanie stoji cca do 9e staci ak si das do googla urologicke ambulancie a tam ti to vyhodi cize spermiogram mu vysetri aj urolog nemusis ist hnet do centra asistovanej reprodukcie ak ti mam pravdu povedat uz mam toto vsetko odskusane a hlavne obehane.U urologa je to trosicku lepsie pretoze ti povie aj ako sa da zlepsit spermiogram muza co v centre su skor taky ze vam hnet navrhnu IVF ale ako pisem zazraky sa deju aj my sme mali zly spermiogram a hnet sme podstupili IVF a zrazu som otehotnela prirodzene zial skoncilo to zle.Neskusali ste na spermie MACU?

mauerka
22. nov 2012

Samozrejme sme skusali rozne vyzivove doplnky za tu dobu - maca, vitaminy, najnovsie tribulus terensis...Ja ovulujem pekne 11x v roku, takze preto sa skusame uberat aj smerom tym, ze vysetrit spermose...uvidime, kedy sa k tomu dostaneme. Dik. @vejvass

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby no my sme to riskli, povedali sme mu ze je velky chlapec, ze cikat pred spanim a ak bude trebat v noci nech nam povie.. dali sme ten chranic matracu a riskli. ale vraj sa to ma az ma dieta tyzden suchu plienku v noci alebo skoro suchu a to sme my mali.. kolko ma mrnus?

daniwaugh
22. nov 2012

@emka9 no vcera som mu zasa zavyjala do ucha ze nech uz je januaaaaaar a on ze neee, ze chce december, leobo ma cez vianoce dovku :D