Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@butterfly22 vies co teraz mi to preslo tak ako pises,uvidime 😉
no baby...akurat som sa dozvedela, ze moja kamoška, tiež prvomesačná snažilka je tehotná 🙂 tak jej gratulujem, tiško závidim (ale v dobrom) ... nech nám je príkladom 🙂
@butterfly22 waaaw 🙂 tak to drzim prsty... mne dnes rano moj drahy pri ranajkach hovori: "mal som strasnu nocnu moru, snivalo sa mi, ze si chcela dieťa a že si to myslela vážne a dokonca ani moja výhovorka že chcem škorpiona nepomohla :D " chudatko moje, on ma normalne stres 🙂)))
@butterfly22 normalne som zvedava 🙂 este 10 dni teda ostava ano?
@tusinka no drahy ci ma strach nema strach pojde a hotovo 🙂 urcite sa mu nechce,bude sa vykrucat a pod.ale ma to logiku.ved naco sa zbytocne depkovat potom,ked nevieme ci sme obaja ok,nie?a ja vzdy rada pripomeniem,ze ci by radsej rodil on 🙂) takze mozeme sa dohodnut,ak by nahodou tento mesiac nic,ze ich spolocne vyzeniem buduci mesiac hm?
@butterfly22 no nikdy nevies ako to vyjde.aj ja poznam par,co im to vyslo na 1.krat.bodaj by!
Mas dostat 28.1.,ja 29.1.,tak dufam,ze MS nam nepride!!!
@butterfly22 pre nas je v podstate tiez tento mesiac prvy, a som rovnako trufala, resp skor dufam 🙂, ale ja si musim pockat az do 4.2 mozno este dlhsie... som po vysadeni HAK, tak teoreticky sa mi to moze posunut... tak si drzme palce a dame si vediet co a ako. Inak tiez nemeram, len priblizne viem, kedy ma pobolieva a podla kalendara a hlienu, ale pobolieva ma uz 2 dni vajecnik, a vcera dokonca oba, mozno budu aj dvojicky :D - aby som nebola malo trufala...
@ebi52 aaa neboj, to ich prejde.. aj môj sa bojí... ale všimla som si, že vždy, keď pozerám supermamu, zíde dole a akože po celý čas vysielania papá :D :D tak ma teší jeho záujem, aj keďf taký skrývaný :D
@ivec16 no nestraš :D :D mňa tiež dnes pobolievali oba vaječníky... ja by som radšej drobčekov po jednom :D :D
@ebi52
@zuzuzu30 tak baby musíme ešte vydržat...ja mám normalne stále nutkanie ísť kúpiť test, aj ked viem, ze by to bolo este zbytocne...ta kamaratka, ktorá tiež otehotnela na prvý šup si od včerajška, od 23-tej spravila 4 testy, aj s dnešnými a v robote mi hovorí... juj, ja sa tak bojim, ze lekar mi povie, ze to je omyl :D :D chápem jej stres, ale tak aby sa mýlili 4 testy :D :D to je už viac ako nepravdepodobne :D :D tak som sa s nou tesila...dúfam, ze aj ona sa bude môct so mnou tesit ku koncu mesiaca 🙂
@ivec16 sme na tom úplne rovnako, vysadila som HAK, a termín najbližšej mršky by mal byť 04.02. a pracujeme na babatku ostošesť ;)
@rosegirl2013 no super, tak si budeme hlasit ako sme na tom 🙂 drzim palce... My sa tiez snazime co to da 🙂
@butterfly22 hehe ver ze aj mne staci po jednom, pretoze by som sa obavala tehotenstva s dvojickami, z toho mat dvojicky az taky strach nemam ako z toho tehotenstva 🙂 takze radsej po jednom
@butterfly22 ani mi nehovor,vlecie sa to taaaak pomaly.dla mna je este skoro sa testovat,asi by to bolo zbytocne.uf este cely jedn tyzden!!! 🙂
@zuzuzu30 hej, treba počkať...samozrejme, že som to nevydržala a dnes ráno som si spravila :D :D a samozrejme, že negatívny :D :D bolo to silnejšie ako ja, ale teraz uz fakt len o týždeň... aj keď to bude ťažké...a dobré by to bolo vedieť skôr,lebo mám budúci víkend oslavu narodenín, tak či si môžem niečo dať... ale no tak si dam, ale tak mierne ..pre istotu :D
ahojte kocky ja zatial niesom snazilka teda opatovna ale pridam sa sem do tejto skupiny niekedy v lete opat 🙂 ale to vy hadam uz nebudete 🙂 drzim vam palceky a nestracajte nadej ja som ju nestracala vyse roka a pol a oplatilo sa... netlacte na pilu a hned to pojde lepsie 🙂
ahojte no tak ja som mrchu tiez dostala :((( tak sa snazime znova,dufam ze to vyjde tentoraz🙂
http://www.fertilityfriend.com/ttc/ baby kedy asi bude ovulka?
@butterfly22 ty si ako ja aj ja testujem a iem ze je skoro ale nieeeeeeeeeeee ja musim testovat 😠
@butterfly22 no to by bol pekny darcek na narodeniny! nieze sa budes testovat kazdy den cely tyden 🙂 ja uz som mala inak tiez v ruke test,ale hovorim si,sak uz pockaaaam.aj tak by tam este nic nemohlo byt. mohli by sme sa potom otestovat spolu.. (ak to vydrzim dovtedy 🙂 )
@butterfly22 jaj no vidis 🙂 supermama ma este nenapadla... ja len napr. ideme okolo nejakej skolky a medzi recou poviem , ze vyzera dobre... a on, ze ano , ale ze vie aj o nejakej lepsej a tak 🙂

@trish31
@nikaniko
baby, vidím, že budeme čakať spolu 🙂 ja tiež čakám, teda nečakám 😝 28. :D trish, inak aj ja som cítila tlaky v podbrušku a chodím viac cikať, ale zase nie o moc... uvidíme.. vsugerovať som si to nevsugerovala, bolo to asi 4 dni po ovu..takže sama som sa čudovala...jedine, že by sa mi ovulka posunula...vtedy cítim bolesti, ale skôr vaječníky... tak uvidíme...musíme len počkať... tehu testy sú nám zatiaľ zbytočné