Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zuzuzu30 ja som sa snažila odložiť ho ... ale on sa vôbec nechcel odlepiť od mojej ruky :D :D nieee nebudem sa..až taká bohatá nie som.. kúpila som si ten digitálny test, v jednom balení sú 2 a stálo to 14 libier.. žiadna lacná sranda... tak v piatok skusim este raz kvoli tej mojej narodeninovej party a keď nič, tak až keby som nedostala mrchu... ja som sa dozvedela, ze moja ďalšia kamka je tehu... ja sa s nimi veľmi teším, ale na druhej strane je to ako naschval :(
@ebi52 tak aj u vás je to celkom pozitívne... aj ja len tak opatrne stále niečo..ale včera som si nadrzovku kúpila pred ním 4 tehotenské testy a on sa len usmieval.. a dnes sa ma pýta... či som cikala na tie papieriky :D :D tak som mu povedala, ze teraz je ešte skoro, aby bol pozitívny, že uvidime o týžden ... ale aj tak som jeden ocikala :D :D no to som sa mu už potom nepriznala, lebo by sa mi smial :D :D
@trish31 no kým som nemala testy doma, tak ma to tak nelákalo, ale teraz?? ajajaaaaj...ale možno to je tým, že toto bol môj prvý test, tak som mala strašné nutkanie skúsiť to :D :D dúfam, že o týždeň tam už nebdude tá istá hláška ako dnes :(
@sofinka333 vitaj definitívne medzi nami :D tak ja si myslím, že by sa nič hrozné nemalo stať, ak by ste aj teraz začali, ale ja osobne by som počkala do ďalšej mrchy radšej ..
@tusinka príznakov mám už aj ja kopec...viac ako moje 2 tehotné kamošky dokopy :D :D mala by som si na tento týždeň nejakým spôsobom vypnúť mozog asi :D
Ahojte 🙂 .Takze my sme manzelia uz 7 mesiacov.Predtym sme planovali,potom sme planovali ale vkuse sme to odkladali.Bol cas ked som zacala brat kyselinu lisovu potom prisla nova praca tak som si povedala ze este pockam kym nedostanem zmluvu na neurcito.Potom som dostala zmluvu na neurcito zase som si povedala teraz je ten spravny cas.Potom opat prisla kupa bytu,povedala som si teraz este nie ,lebo musime setrit potom zase ked bolo po senzacii z bytu opat som sa rozhodla ze od-te-raz-.Ale ptom som citala na internete vsetko okolo tehotenstva a tak...a nasla som tam ze by si mala dat zena zuby do poriadku pretoze pocas tehotenstva sa dobre kazia koli tym kyselinam.....Tak som cakala na termin u zubara ze nech mi aspon odstranit zubny kamen a ked pridem na Slovensko dam si povymienat stare plomby(byvam v Talianskun no lenze termin som mala az na 4.02.13 tak som si povedala ze uz tolko pockam a ze potom zacneme"pracovat"na nasom prvom potomku a ak Boh da tak bude.No lenze satlo sa cosi necakane manzel dal vypoved z prace a musel si hladat inu tym padom prisli zase otazky co kedy ako??? a povedala som si "a dost"!!!! rozhodli sme sa ze ideme na to a je jedno co sa deje okolo nas za nami a vedla nas! je jedno aka je situacia, budem to tak dlho odkladat a cakat na dobre podmienky az sa spamatam a bude neskoro.Takze ja len uz cakam ze nedostanem menzes koncom tohto mesiaca.Takze len sa milujeme a modlim sa aby ak Boh chce aby dal 😉 .Som zvedava co bude tento mesiac,priznaky mam vsetkeho druhu,ale to koli tomu ze sa blizi menzes.Tak ale nevzdavem to som zvedava.Uz som par krat testovala este v roku 2012 ale nic 😖 najlepsie na tom je to cakanie.takze tak.
@zuzuzu30 presne ja som vzdy hladala idealne obdobie a mala strach "co ked nahodou" a poviem ti nech! uz neodkladam v ziadnom pripade,mozu vyhlasit aj treti stupen krizy ! vies clovek sa zacne skumat prezierat pozerat do buducna a nestoji to za to aby som ostala bez deti.Ked kolko krat citam ake su zeny chore ake maju trapenia a ja som zdrava vdaka Bohu a takto odkladam....kedysi mali v domacnosti 7-10 deti.Ja viem ze vsetko nieco stoji v dnesnej dobe,ale zena je povolana k tomu aby rodila deti a muz aby zarabal peniaze.Vsetky skoro moje spoluziacky zo strednej maju uz po dve deti a ja stale nic,moze sa stat ze budem nemilo prekvapena a budeme cakat na dieta par rokov a to by som si priala mat dve deti 😒 .Takze sa modlim aby som nedostala MS tento mesiac 😀
@julu1984 to isté bolo u mňa... vkuse sme mali nejaké plány...najprv kúpiť auto, potom dovolenka... musíme stále šetriť na letenky...žijeme v UK, takže sa snažíme aspoň raz za pol roka ísť domov... potom oslavy... atď atď a takto sme to odkladali vyše roka... na teraz som sa rozhodla, že neriešim... bude, ako má byť... keď sa uživia slobodné mamičky s viacerými deťmi, nejako to zvládneme aj my 🙂 takže len pozitívne kočky 🙂
ono vzdycky cosi bude.A kazda jedina situacia sa da riesit vzdy sa najde riesenie.!Ja uz si prajem aby som bola tehotna a tesim sa ako to oznamim mojemu a rodicom a svokrovcom a celej rodine😀 tesim sa ked my budu meskat 😀 a budem testovat a ten cas ked cakam na vysledok😎 to mam najradsej.. Ze ked uvidim medzi nami spat taku malu napodobeninu mna alebo mojho muza ked sa tam uvidime obaja 🙂 sa tesssiiiim. Je tu niekto kto zacal uz ...a uz len caka ze nepride MS??
@julu1984 no ja čakám na mršku...(ne)má prísť 27-eho...takze pevne verím, ze uz ani nedojde, hnusoba jedna :D :D napísala si to krásne... takéto pocity mám aj ja... a najviac ma prekvapuje MM... skôr som chcela bábo ja, aspoň som z neho mala taký pocit a trošku to aj chápem, lebo je odo mňa takmer o 3 roky mladší... ale v sobotu som si kúpila teh. testy a vkuse sa ma pýta, či som už ocikala ten test :D :D :D nakoniec bude ešte nedočkavejší ako ja :D :D :D
@tusinka pridávam sa k (ne)čakaniu :D :D ešte 5 dní....asi najdlhších v mojom živote...keďže (ne)čakám prvý krát :D :D ale mojim dvom kamoškám to vyšlo na 1. šup, tak prečo by nemohlo aj nám ... no nie?? 🙂
@butterfly22 takze ciky -ciky co??? ja som mala nakupene dva testy digitalne a bola som doma sama a vkuse som si namyslala ze som v tom.Este som aj mala chute na kysle sladke....(inac pazravost ked mam dostat MS je u mna normala)tak som rychlo rozbalela ocikala polozila na vanu a tvarila som sa ako zodpovdna nadstavajuca matka 😀 v hlave mi prebiehal film ako sa prechadzam po dednine s kocikom a ako mojemu oznamujem ze je tatinom.Ale oblak sa mi nad hlavou rychlo vyparil ked som videla ze no gravidandza 😒 som ocakavala ze tam bude ze + a dake cislo. Som ho vyhodila do kosa a este asi po dvoch hodinach som ho vybrala z kosa ze co ked nahodou...Ale tie normalne tehotenske testy kde sa ukazuju ciarky su viac napinave si kupim nabuduce tie.potom napis ze ci si dostala Ms som zvedava 😉
@julu1984 napisem, jasne...aj ty potom... ja som na tom rovnako, mne vypisalo not pregnant :( tak snad o tyzden tam bude uz aspon to pregnant 1-2 :D :D inak, tiez si myslim, ze tie klasické sú napínavejšie...hlavne, tam ešte môžeš aj sledovať, či tam aspon nejaký duch nie je a tieto nove ti ani šancu nedajú :D :D ja mam este tri...ale tiež potom kupim obyčajne, ak sa to nepodarí a ja ich všetky miniem :D
@butterfly22 😀 😀 😀 😀 ty si zlata 😀 😀 poznam.....
babyyy,co vy na to???som 15 DC a od nedele ma zacali boliet prsia- uplne tak isto,ako ma zvyknu boliet tyzden pred MS...nechapem co sa deje, doteraz som taketo daco nikdy nemala...MS je este daleko a na OVU testoch tiez este nic moc...testujem 4 dni a zatial slabota ☹ nemate podobnu skusenost??
@tusinka Ahoj 🙂 ja mam presne to iste co ty🙂 Mna bolia prsia od 19.1.,nie dako brutalne..ale v noci sa na to aj zobudim..mna tiez zvyknu boliet len tyzden pred MS...ale teraz je to velmi skoro lebo MS mam mat az okolo 4.2.-5.2.,dokonca vcera som mala velmi suche bradavky a dneska vsetko v poriadku tak neviem...ale myslim si ze je to len nejaky hormonalny vykyv...tehotenstvo tomu nepripisujem...treba si len pockat do MS...asi som ti neporadila velmi...ale vies ze niesi na tom takto sama 😉
ahojte, prosim vas, je mozne, ze mi oba testy z jednej sady rapiclear kazetovy ukazuju jemne ciarky a boli by falosne pozitivne? vdaka
ACH BABULKY AJ MY SA SNAžíME A STáLE NIC. MYSLELA SOM SI žE TO BUDE JEDNODUCHé A PODARí SA HNED A NIC. NO SNAD SA TO PODARí DO BUDUCEHO ROKA
@katarinka_brnka ahoj, drz sa, ja to mam nin rok dvakrat za sebou.

tak sme sa nakoniec rozhodli... ideme do toho aj my, takze sa pridavam uz teraz definitivne 🙂 doteraz sme to neriesili a nechavali sme to na osud, ale nejako som sa necitila nikdy dobre. Kazdy mesiac som si myslela ze som v tom, lebo som mala bolesti a vzdy mi meskala MS... tak som v priebehu liecenia a prave 1 den pred ovulkou doberiem lieky... myslite ze mam este mesiac pockat alebo to nevadi ak by sa nam to podarilo hned???