Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
takze dnes som si kupila ovulacne testy pre pripad ze pride Ms 😵
@butterfly22 ani mi nehovor.tak sa to vlece,ze dovidenia!jaaaj 🙂
no co? kto ma co nove? su dake zmeny? ???
ahojte baby, ja by som sa rada k vam pridala. Už som tu dlho na fore nebola a pozeram, že tie žienky čo boli aktívne pred par týzdnami už su v sukromke. My snažilkujeme už od oktobra zatial neuspešne ☹ , ale rada by som to zdielala s vami
@duda223 vitaj, kludne pozdielaj, aj my radi pozdielame s tebou 🙂 🙂
@tusinka odpoviem ja 🙂 ja som sa od utorka cítila, ako pred mrchou... pichalo ma a bolelo podbruško... a teraz som nachcípaná strašne ... niektorí tvrdia, že aj to symptóm, lebo mnohé ženy majú v čase uhniezďovania oslabenú imunitu...akoby sa celý organizmus zameral na uhniezďovanie...ale neviem, či to nebude len z tej zimy :D :D uvidíme v nedelu
@butterfly22 a kedy má (ne)prísť mrcha???v nedeľu?? nuž, je možné, že sa už niečo deje 😉 😉 😉 bodaj by...mňa stále bolia prsia, včera bola čiarka na OVU teste najsilnejšia, dnes to už zoslablo...zamakali sme, zamakáme a budeme čakať..aaaach to čakanie 😕 😕
@butterfly22 ja mam to iste...citim ze som prechladnuta ako keby mam nadchu a vobec mam strasne vykyvy nalad.Vcera som revala cely den lebo ma ktosi nahneval strasne som placliva jem ako kyselina vsetko co pride dnes som zjedla 2 kindervajicia(ale to moze byt aj kludne pred Ms lebo raz som toto vsetko uz zazila okrem prechladnutia a cez vykend sa objavila cervena farba)Kupela som si ovulacne testy v lekarni a aj tak ze viem ze teraz nemam ovu ze som uplne sucha 😀 aj tak som si musela jeden test spravit a veruze lala len jedna palicka.
@mauerka Cauko, meram ráno hneď po zobudeni a snažím sa merať v tu istú hodinu len nie vždy sa to dá nakoľko mám malé babo a to sa budí kedy sa jej chce. Cykly mám 28-30 dňové ako kedy. Ovulku nemám odsledovanu ale pri malej bola asi v 19 ty deň cyklu. A dneska sme stúpli na 36,6
@jaja018 ja sa v tych grafoch nevyznam, ale po ovu by mala ist teplota hore a az do mrchy sa tam drzat, ak dobre viem...vyzerá to tak hala bala... merias ráno, pred tým, ako vstanes, stále v tú istú hodinu? to je dôlezité... ja som nemerala, ale čítala som o tom dosť...
@jaja018 aha, už som si prečítala ospoved pre mauerku... hmmm..zvláštne.. podla toho to na ovulku vôbec nevyzerá :(
@tusinka hej v nedelu..prsia bolia aj mna už dni, ale to môže byť aj PMS.. tak neviem...skúsim ešte spraviť zajtra ráno testík, už by teoreticky mohol niečo ukázať...lebo večer oslavujem narodky, tak aby som vedela, či môžem dačo popiť :D ale úprimne...vôbec by mi nevadilo sedieť pri džúsiku :D :D :D
@julu1984 tak si ani ty nevydržala ? :D :D sme hrozné :D :D ale tak podla mna je to pochopitelne,...toto je najnapínavejšie, to čakanie...keď má prísť, nech príde mrcha čím skôr, nech sa nestresujem...ja som bola v utorok tak s náladami... v robote som celý deň slzila...nenazvem to plačom, ale vkuse mi tiekli slzy... lebo mi všetko pripadalo zlé... a pritom som straaašne pozitívna stále...ale to môže byť aj PMS... vtedy ma vie všetko nahnevať...síce toto bolo iné...aj pri filme som plakala - podotýkam pri komédii a ešte som aj sama sebe nahlas povedala, že už mi úplne šibe :D :D no uvidíme, možno si to už nahováram... dúfam, že budúci týždeň tu budú samé fotečky tehu testov s II ... v mojom prípade tam dúfam bude nápis "pregnant" :D
@butterfly22 😀 😀
ja mam dostat ms sice az buduci tyzden, ale uz teraz mam pocit, ze z toho nic nebude :(... mam pocit, ze sa mi opat vytvorila cysta, kvoli nej som mala HAK, necakala som, ze sa mi spravi hned v prvy cyklus po vysadeni... picne ma...
@zuzi241 lebo uz trosku poznam svoje telo... a citim ju tam... spravila sa v case ked mala byt ovulka... v septembri som bola na punkcii, potom som brala 3 mesiace HAK, v decembri este ked som brala posledny mesiac, tak som bola na kontrole vsetko ok, vysadila som a bum je tam asi znovu... :( skusam teraz nejake prirodne preparaty, uvidim ci sa nieco zmeni, ale uplne stracam nadej na tehotenstvo...
Baby tak ani dalsi mesiac sa nam nezadarilo,citim,ze pride mrcha 😔
baby je 26.1. Ms mam dostat okolo 28-30 mam akysi priesvitny vytok to co? 😨
@duda223 ahoj, ja zatial v sukromke nie som🙂)) a ani sem moc nechodim. ale uz by som mala! 🙂 bud. tyzden cakam, ze dorazi mrcha a po nej by som chcela, aby sme zacali nase "snazilkovanie". mala som MA....ale chceme skusat dalej. uz sa na to tesim. musi sa to podarit! 🙂 drzim nam palce babenky🙂

@tusinka
@julu1984 a by sme sa hromadne presťahovali do témy tehulky 🙂 to by sa mi páčilo 🙂 ešte týždeň žienky...ale to pomaly uteká, že??