Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵
@butterfly22 babika zavidim ale doprajem a tesim sa!Oddychuj tehulka!Kolko ste sa snazili o babo?
@butterfly22 waaaaaw, supeeer 🙂 no gratulujeeeeem.... 😉 😉 😉 😉
@butterfly22 gratulujeeeem a drzim palce, ozaj taky digitalny testik sa moze viac-krat pouzivat? ja som mala vzdy len ten palickovy a tento som este nestudovala... a este, kedy ti mala prist MS?
@butterfly22 gratulujem 🙂 ja som tiez strasne zvedava ako dopadnem tento mesiac🙂
dakujem a drzim prsty 🙂 posielam vela tehu energie :D :D
@butterfly22 velka gratulacia! 🙂
@butterfly22 ja cakam mrchu,boli ma brucho,prsia a mrcha nikdeeeeeeeeeeeee
@butterfly22 a opytam sa aj si mala nafuknute brucho? ako pred ms? vsetky priznaky si mala normalne ako pred mrchou? alebo bolo cosi ine co si este nemala? a co? ako si to oznamila drahemu??? 😵
@tamarar dakujem 🙂
@trish31
@julu1984 všetko uplne ako pred mrchou, akurat to podbruško ma bolelo viac ako zvyčajne...pichalo ma sem tam v maternici, aj vajecníky... a áno, bola som aj nafúknutá... a vlastne aj som stále ...nič nezvyčajné tam nebolo, až na to, že som v utorok strašne prechladla, bola som malátna - pripisovala som to tomu prechladnutiu. Neskôr som čítala, že vela báb má ako príznak aj chorobu...lebo vraj sa celá imunita sústreduje na zahniezdovanie, tak skôr mozu ochoriet...
drahému som to povedala počas roboty, chudatko, nič specialne... rano som si spravila test... a robím v UK fyzicky veeľmi nárocnu robotu... tak som to musela hned povedat majsterke, aby mi dala inú robotu... a tá má také ústa, že už po prestávke mi gratulovala polovica kolegov... robíme v jednej firme, tak som za ním zbehla, že som si robila ráno test, že čakáme bábätko a prišla som mu to povedať, aby sa to nedozvedel od iných :D :D
takže žiadna romantika
ale mamine by som to chcela povedať trochu inak... keď mama čakala sestru, mala som 4 roky.... kúpila si krásnu knihu: veľká kniha o matke a dieťati.. a vravela, že raz, keď budem veľká a tehotná, mi ju dá... tak jej chcem povedať, či by mi mohla poslať tú knižku sem do Anglicka 🙂
@butterfly22 mna picha tiez brucho,vajecniky,maternica,ale nechcem si namysalt.Testy su biele,takze mrcha pride.To s maminkou je mooooooc pekneeeeeeeeeeee
@trish31 hej, aj ja som si to hovrila cez týžden...chápem ťa 🙂
ale možno predsa nedojde...kamoška bola u mna vcera, ta je v 2. mesiaci a vravela, ze jej este pár dní po meskaní mrchy test ukazoval len 1 čiarku ... inak mne vravela doktorka, že ten test, čo som sem pridala je najlepsi a velmi citlivy... tak možno aj od testu zalezi...druha kamoška mala klasický a den (ne)očakávanej mrchy si spravila a bol negatívny...teda videla tam takého ducha ducha :D :D jej manžel nevidel nič ... a spravila tento digitálny a vyslo jej to iste ako mne teraz 🙂
@butterfly22 tak vybehnem si kupit ked mi bude meskat mrcha 😉
@butterfly22 jeejo.Aj ja robim v jednej velkej firme v Taliansku a casto je tam narocna praca aj nocne aj poobedne a hlavne bud sedim alebo stojim a dakedy hlinnikovy prach 😔 (neznasam) ale cakam ze otehotniem a bude to aj take "vyslobodenie" pre mna od tej roboty.Uz ma to tam nebavi 🙄 ....furt ked idem na wc stale pozeram na tualetak a na nohavicky ci sa tam neobjavy cervena farba :D....nechcem! ale vsetko je take napinave 🙂 aky bol tvoj prvy pocit ked si testovala??? co? ked si uvidela ze 1-2 ..? 😵
@julu1984 ja zdvíham 20-25 kg bedne...asi 10-20 ton denne :( takže aj pre mna to bude vyslobodenie...len dúfam, ze som si nejako neublizila za posledné 2 týždne... snád teda krvičku neuvidíš 🙂
tak ja my sme to samozrejme plánovali... ale bol to šok... ten test sprácúva údaje do 3 minút... po minúte mi vypísalo "pregnant" tak som si chytila ústa a ďalšie 2 som čakala, aké číslo mi to vyhodí...aj keď som to samozrejme vedela :D :D potom som začala plakať od šťastia, zrazu ma chytila panika, že čo budem robiť... potom zase radosť a potom som si uvedomila, že musím utekať, lebo zmeškám do práce :D :D :D a potom som sa celý deň usmievala ako slniečko :D :D :D
@butterfly22 a ako zareagoval priatel?
@trish31
najprv sa spýtal, že "čooo?" , potom že "ako to" ..potom sa smial ... a po robote mu vravim, ze je mi luto, ze som ho tak sokovala... a on, že " nešokovala si ma, ja som vedel, že sa to podarí na prvý krát, vravel som ti to" :D :D a samozrejme teraz je uplne presvedceny, ze to bude chlapec :D :D
... večer som dostala strašný hlad...presnejšie o 2-hej v noci :D a doniesla som si asi 5 chlebíčkov... a priatel mi hladkal bruško a vravel, že len papajte zlatíčka moje 🙂 🙂 som sa skoro rozrevala 🙂
@butterfly22 a este otazka na teba ty si menzes cakala? alebo ti meskal? a ak si cakala tek kedy si ho mala povodne dostat?
čakala, mala som ho dostat dnes, alebo zajtra 🙂
@julu1984
@ivec16 prepác, nevsimla som si, ze si písala 🙂 nie, aj ten digitálny je len na 1 pouzitie...ale mne hovorila doktorka, ze je najcitlivejsí a je fajn, ze ti aj napíse, v kolkatom tyzdni priblizne si... ja som to vedela, takze tu funkciu by som nebola potrebovala 🙂 ale kamoska, čo si v deň očakávanej mrchy spravila najprv paličkový...tam bol len taký slabulilililinký duch, ktorého jej manžel ani nevidel a na tomto digitalnom jej hned vyhodilo tehu 🙂
žienky...včera večer som skúsila ešte klasický paličkový tehu test... no včera mi už deň meškala mrcha a predstavte si, že nič neukázal...len takého ducha, že som si ani nebola istá, či ho vidím...na ráno druhá čiarka stmavla 🙂
neviem, ako ste na tom s mrchami, ale tie lacnejsie testy vám tehu môžu potvrdiť až neskôr ...držím vám prsty 🙂
ten clearblu je super len je riadne drahy.Jeden stoji 15 euro u nas....Ja mam stale pocit ze dojde ms pravidelne ma pobolieva v podbrusku popichava a tak. ten ciry vytok uz neni len tak trosku ale do 30.01.je este dost casu aby prisla ms 😠 takze velke nadeje si nerobim.Akurat co je u mna ine co som zaznamenala ze sice mam tyzden pred ms ale uz dobry tyzden aj cosi ma pobolieva ako na ms vzdy ked som mala dostat tak ma tak bolievalo brucho 2-3 dni pred a potom 1-2 dni po,ale teraz su tie tupe bolesti cely den a uz dlho mozno sa tam daco deje 😵 to by bol Bozi zazrak 😵 .Skocim v stredu ak to vydrzim do lekarne a kupim si ten test clearblu a uvidim co sa tam objavi.
@butterfly22 fakt sa oplati do tych testov zainvestovat...🙂 a ako sa inak citis?? mas uz dake "tehu" priznaky??ja som 21 DCa uz druhy den ma boli brucho ako by mala dojst mrcha ☹ tento mesiac to mam cele dake pomylene...prsia ma bolia uz od pred ovu a teraz to brucho ☹ nechapem...doteraz som mala vsetko presne a brucho a prsia ma bolievaju tak 2-3 dni pred MS
@julu1984 ja som to mala presne tak isto... PMS som mala max 2-3 dni pred mrchou a teraz ma celý týždeň pobolievalo v podbrušku, sem tam pichlo, akoby vo vaječníkoch... no to je dost drahy ten test :( tu v UK je akcia 12 libier za 2 ...tak sa to este dalo ... ja som úplne napätá s tebou 🙂)
@tusinka veru, vyzerá to tak, že sa oplatí, ale akurát mi @julu1984 písala, aké sú drahé, tak to nie je sranda zase :/
mám príznaky trošku... stále ma bolí to podbruško... dosť ma nafukuje, vkuse by som niečo zobkala :D :D a po každom jedle mi je asi 20 minút zle... ale nezvraciam, len ma napína.. dúfam, že horšie to nebude :D :D a ešte ma bolia prsia a som viac unavená
@butterfly22
@julu1984 tak baby,ani tentokrat sa to nepodarilo,ms prisla vcera vecer,akurat mam velke bolesti,az do placu mi je 😔
@trish31 ☹ no nezufaj ak sa stane aj mne tak tak mam kupene ovu testy je ich v krabicke 5 ks(teda uz len 4 😀 )a ked dojde Ms tak po nej si budem testovat ze kedy mam ovu (lebo podla ovu testov sme to este vobec neskusali ani podla ovu normalne)a potom to bude este viac napinave.Aj pred ovu sa treba milovat 😵 a hlavne navarit drahemu vybornu hovadziu poilevku z nastruhanym zelerom(zeler robi zazraky 😎 ) beriem aj kyselinu listovu da sa kupit na volno v lekarni ja som raz mala predpisanu od lekarky a odvtedy si tu istu sama chodim pytat.Jedine co sa mi stratilo z mojich priznakov ze ma nebolia uz prsia ako pred par dnami ....skoda 🙄 lebo ja sa poznam .ALE ja verim ze krv neuvidim tento mesiac!!! len to brucho a to pichanie mi je take cudzie ...

babyyyyy...aha, čo som si dnes našla 🙂 🙂 🙂 neviete si ani predstaviť, ako sa teším ...inak,
@tusinka
@julu1984
@trish31
@ebi52
ja som sa včera úplne cítila ako pred mrchou..ale úplne...krce v podbrušku, bolave prsia...taky círy výtok... únava... a dnes som si spravila testík, aby som vedela, ako sa správať na oslave mojich narodenín... no a... bola som veeľmi rada, že som bola na džúsiku 🙂 inak... dnes ma to bruško bolí ešte viac, ale vraj je to normálne...a už mi začína byť zle po jedle...ale len na takých 20 min., potom to prejde...dúfam, že horšie nebude :D