icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
magg424
12. aug 2012

my sme rok vlastne ani neskušali, len si to nechali na náhodu, v septembri bude tomu rok a tak som sa rozhodla že sa dáme vyšetriť a objednala som nás do heliosu v MT, vobec sa na to nesustredíme, len mám nejaké zdravotné problémy a potrebujem aj odborníkov, kamarátka mi povedala aby som zbytočne nebehala po všetkých vyšetreniach a obrátila sa rovno na samnatorium ,kde ma vyšetria pod jednou strechou... takže začíname 30.8 🙂

zoyuska
12. aug 2012

@selisel JE TO GENMI

katarinka_brnka
autor
12. aug 2012

@magg424 aj my sme s ex pobehali vsetko mozne a nic...ale asi to tak malo byt lebo sa z neho vyklul fakt pekny hajzlik....

selisel
Odpoveď bola odstránená
miskovapetka
12. aug 2012

@selisel brusko po porode ti neostane,toho sa nemusis bat,mam za sebou uz dva porody a ani po jednom mi neostalo ziadne brusko, dokonca som chudsia ako pred tehotenstvom...

miskovapetka
12. aug 2012

Ja by som tiez chcela dalsie mimi...po dvoch chlapcoch konecne dievcatko...len este prehovorit manzela :D

luk25
12. aug 2012

ahojte baby ak možem aj ja sa k vam pridam, 2roky sme manželia a bohužial mne sa tak skomplikoval zdrav.stav že až ☹ takže sme museli cakat ale takk verim že tohto roku sa z toho už dostanem a na druhy rok sa možno podari🙂

selisel
Odpoveď bola odstránená
luk25
12. aug 2012

@selisel no presne užž ma fakt nebavi cakat a aj sa obavam že kvoli tým komplikaciam sa nam to nepodari hned ☹ ale tak uvidime a budeme skusat 😀 a ty možno mas nejake stresy ci už doma ci v robote ked sa nedari?nemože to tak byt?

selisel
Odpoveď bola odstránená
luk25
12. aug 2012

@selisel no tak to možno bude tým stresom, joj a to mate super že stahujete a ktovie možno prva spolocna noc v bytiku... 😀 my sme este tiež u nasich ale chceme odist aj ja aj mm zhaname lepsie roboty tak uvidime, popritom sa liecim tak uvidime ale ako som už pisala v inej teme babo je pre nas prednejsie, než cokolvek ine,prosto fakt niektorí ludia nechapu že ked sa vam nedari 2 ci viac rokov,že tužba po babetku je viac než materialne hodnoty ☹

selisel
Odpoveď bola odstránená
luk25
12. aug 2012

@selisel ja tak isto verime ale stale tam svieti to "co ak sa to nepodari a ak ano zvladneme to a pod."mam pred 30, tak dufam že do do 30stihneme, a ked si teraz spomeniem na plany ked som bola "mladsia" že do 30tky 2deti hm 😎, po svadbe tiež sme najprv nechceli lebo som nasla robotu a potom ked sme už chceli tak sa to zdravotne skomplikovalo ciže som sa poucila a momentalne je to pre mna priorita cislo jeden🙂

miskovapetka
12. aug 2012

@selisel no pri druhom sme tiez mali problem,snazili sme sa 4 roky....tak dufam ze pri tretom to nebude tak dlho

selisel
Odpoveď bola odstránená
miskovapetka
12. aug 2012

@selisel No takto ked mal starsi maly rok,tak sme sa zacali pokusat o babo, pokusi boli asi rok a pol, potom uspech...v 9tt som potratila,takze hlava v smutku....potom sme sa snazili zase no dva a pol roka nic...potom mi uz aj dr. odporucila tehotenstvo vzhladom na neustale cysty na vajecnikoch,s tym ze ak to do 6 mesiacov nebude prirodzene,pojdeme na umele oplodnenie...snazili sme sa,nakoniec sa podarilo ale az po 6.mesiacoch, takze nase druhe babo sa namiesto dva roky po prvom narodilo az 6 rokov po prvom, o dva tyzdne bude mat starsi 7rokov a mladsi o mesiac 1rok...no mame dilemu chcela by som dievcatko, nie hned, ale tak o rok alebo o dva...ale ak to bude tak ako naposledy,tak to aby sme sa zacali snazit uz teraz.....ale pocas tych 6 mesiacov co mi dala DR. na otehotnenie, tak som brala len kyselinu listovu...nic ine

selisel
Odpoveď bola odstránená
katarinka_brnka
autor
12. aug 2012

Baby spolu to cakanie a vsetko okolo toho spolu zvladneme 🙂

miskovapetka
12. aug 2012

@selisel no co uz,nejako bolo nejako bude...ale to dievcatko by som chcela hrozne...vzdy som chcela mat prve dve deti chlapcov a potom dievcatko...zatial mi to vyslo,uvidime ci sa postasti

katarinka_brnka
autor
13. aug 2012

babulky aj si meriate teplotku alebo nieco speci papkate?

katus83
13. aug 2012

ahojte kočky, pridám sa k vám ak môžem. V novembri bude mať náš drobec 3 rôčky, tak zasa nastupujem do práce - dúfam však, že nie nadlho 😉 Čo sa týka príprav, tak minulý týždeň som si nasadila alchemikový čaj a o mesiac asi začnem brať femibion.

luk25
13. aug 2012

@katarinka_brnka tak ja konkretne este nie ale uvidim ked sa nebude darit tak možno aj zacnem 😒 a tiež sa chcem donutit pit alchemilku(aj ked caje neznasam 😠 )
@katus83 joj jak ti zavidim drobca(ale v dobrom 😉 a ten femibion je co, nejaky vitamin, alebo take nieco a da sa kupit ci len na predpis?

katus83
14. aug 2012

@luk25 femibion su vitaminy, je tam hlavne kyselina listova, ktora je potrebna v prvych mesiacoch tehu, kupis ich normalne v lekarni bez predpisu

magg424
14. aug 2012

@zoyuska nie bývame sami už dva roky, nikdy sme nebývali so svokrovcami ale ja mám to štastie že su užasný 🙂 takže to asi nebude problémom . Je však pravda že tento rok sme sa dosť naháňali a vyslovene stresovali, ja už od juna mám klud, partner síce ešte riadne maká ale myslím že sme obaja v lepšej psychickej pohode.

lejluska
16. aug 2012

Ahoj babuľky 🙂 smiem sa k Vám pridať??? Aj my sa začíname snažiť od Nového roka 🙂 Pôvodne sme chceli začať už teraz v septembri ale preložili sme to...Prvý synček sa nám na prvý šup podaril tak som zvedavá ako to bude teraz 😅 ..ved uvidíme 🙂 Držím Vám všetkým pršteky aby to bola pre všetky snažilky naozaj šťastná 13-tka 🙂 😉 ...

gabrielapatrik
19. aug 2012

Milé dámy, tak my sme už začali pracovať na bábätku.... Som taká šťastná, a strašne dúfam, že sa to hneď podarí, strašne sa teším...
Keď čítam, ako niektoré ženy sa snažia kopu rokov a nič, aj s mojou povahou by som skončila minimálne na psychiatrii :D...
Môj manžel dlho nechcel, potom chcel a ja som sa necítila... Vždy som mala otázky, čo ak? Čo ak to nezvládneme? Čo ak sa niečo stane? Stále to tam bolo... Ale teraz som taká navnadená :D...
Už rozmýšľam ako by sa volalo, čo by som spravila inak ako pri prvom dieťati a tak... Šibi ryby :D

lemac
23. aug 2012

ahojte baby, pridavam sa k vam. strasne by som chcela babatko, uz na nic ine nemyslim, ale moj manzel este nechce. Dohodli sme sa, ze zacneme az v polovici buduceho roka, ale neviem ci to dovtedy vydrzim. 😒 Zatial som rozmyslala, ze sa zacnem postupne na to pripravovat. Chcem zacat konecne cvicit a zlepsit si kondiciu, ktora sa mi v tehotenstve, pri porode aj pri babetku urcite bude hodit. Ku koncu roka by som chcela absolvovat preventivnu prehliadku u internistu, gynekologa, zubara, imunoalergologa (chodim kazdy rok, ale teraz poviem ze sa chystam otehotniet). Neviem ci zacnem brat aj nejake vitaminy, lebo nedavno som bola na krvnych testoch a testovali mi nahodou aj kyselinu listovu a mam jej dostatok. Mam aj ja pochybnosti, ci to zvladnem, ale ta tuzba a volne miesto v srdci su vacsie. poradte co robit aby som sa do buduceho roka nescvokla 😉

galaxy
3. sep 2012

Ešte to tu žije?

katus83
3. sep 2012

@galaxy presne toto tu občas skúmam aj ja 🙂 ...možno sú už všetky tehu 😉

galaxy
3. sep 2012

@katus83 vyzerá to tak,že?? kedy plánuješ snažilkovať?