Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@magg424 aj my sme s ex pobehali vsetko mozne a nic...ale asi to tak malo byt lebo sa z neho vyklul fakt pekny hajzlik....
@selisel brusko po porode ti neostane,toho sa nemusis bat,mam za sebou uz dva porody a ani po jednom mi neostalo ziadne brusko, dokonca som chudsia ako pred tehotenstvom...
Ja by som tiez chcela dalsie mimi...po dvoch chlapcoch konecne dievcatko...len este prehovorit manzela :D
ahojte baby ak možem aj ja sa k vam pridam, 2roky sme manželia a bohužial mne sa tak skomplikoval zdrav.stav že až ☹ takže sme museli cakat ale takk verim že tohto roku sa z toho už dostanem a na druhy rok sa možno podari🙂
@selisel no tak to možno bude tým stresom, joj a to mate super že stahujete a ktovie možno prva spolocna noc v bytiku... 😀 my sme este tiež u nasich ale chceme odist aj ja aj mm zhaname lepsie roboty tak uvidime, popritom sa liecim tak uvidime ale ako som už pisala v inej teme babo je pre nas prednejsie, než cokolvek ine,prosto fakt niektorí ludia nechapu že ked sa vam nedari 2 ci viac rokov,že tužba po babetku je viac než materialne hodnoty ☹
@selisel ja tak isto verime ale stale tam svieti to "co ak sa to nepodari a ak ano zvladneme to a pod."mam pred 30, tak dufam že do do 30stihneme, a ked si teraz spomeniem na plany ked som bola "mladsia" že do 30tky 2deti hm 😎, po svadbe tiež sme najprv nechceli lebo som nasla robotu a potom ked sme už chceli tak sa to zdravotne skomplikovalo ciže som sa poucila a momentalne je to pre mna priorita cislo jeden🙂
@selisel no pri druhom sme tiez mali problem,snazili sme sa 4 roky....tak dufam ze pri tretom to nebude tak dlho
@selisel No takto ked mal starsi maly rok,tak sme sa zacali pokusat o babo, pokusi boli asi rok a pol, potom uspech...v 9tt som potratila,takze hlava v smutku....potom sme sa snazili zase no dva a pol roka nic...potom mi uz aj dr. odporucila tehotenstvo vzhladom na neustale cysty na vajecnikoch,s tym ze ak to do 6 mesiacov nebude prirodzene,pojdeme na umele oplodnenie...snazili sme sa,nakoniec sa podarilo ale az po 6.mesiacoch, takze nase druhe babo sa namiesto dva roky po prvom narodilo az 6 rokov po prvom, o dva tyzdne bude mat starsi 7rokov a mladsi o mesiac 1rok...no mame dilemu chcela by som dievcatko, nie hned, ale tak o rok alebo o dva...ale ak to bude tak ako naposledy,tak to aby sme sa zacali snazit uz teraz.....ale pocas tych 6 mesiacov co mi dala DR. na otehotnenie, tak som brala len kyselinu listovu...nic ine
Baby spolu to cakanie a vsetko okolo toho spolu zvladneme 🙂
@selisel no co uz,nejako bolo nejako bude...ale to dievcatko by som chcela hrozne...vzdy som chcela mat prve dve deti chlapcov a potom dievcatko...zatial mi to vyslo,uvidime ci sa postasti
babulky aj si meriate teplotku alebo nieco speci papkate?
ahojte kočky, pridám sa k vám ak môžem. V novembri bude mať náš drobec 3 rôčky, tak zasa nastupujem do práce - dúfam však, že nie nadlho 😉 Čo sa týka príprav, tak minulý týždeň som si nasadila alchemikový čaj a o mesiac asi začnem brať femibion.
@katarinka_brnka tak ja konkretne este nie ale uvidim ked sa nebude darit tak možno aj zacnem 😒 a tiež sa chcem donutit pit alchemilku(aj ked caje neznasam 😠 )
@katus83 joj jak ti zavidim drobca(ale v dobrom 😉 a ten femibion je co, nejaky vitamin, alebo take nieco a da sa kupit ci len na predpis?
@zoyuska nie bývame sami už dva roky, nikdy sme nebývali so svokrovcami ale ja mám to štastie že su užasný 🙂 takže to asi nebude problémom . Je však pravda že tento rok sme sa dosť naháňali a vyslovene stresovali, ja už od juna mám klud, partner síce ešte riadne maká ale myslím že sme obaja v lepšej psychickej pohode.
Ahoj babuľky 🙂 smiem sa k Vám pridať??? Aj my sa začíname snažiť od Nového roka 🙂 Pôvodne sme chceli začať už teraz v septembri ale preložili sme to...Prvý synček sa nám na prvý šup podaril tak som zvedavá ako to bude teraz 😅 ..ved uvidíme 🙂 Držím Vám všetkým pršteky aby to bola pre všetky snažilky naozaj šťastná 13-tka 🙂 😉 ...
Milé dámy, tak my sme už začali pracovať na bábätku.... Som taká šťastná, a strašne dúfam, že sa to hneď podarí, strašne sa teším...
Keď čítam, ako niektoré ženy sa snažia kopu rokov a nič, aj s mojou povahou by som skončila minimálne na psychiatrii :D...
Môj manžel dlho nechcel, potom chcel a ja som sa necítila... Vždy som mala otázky, čo ak? Čo ak to nezvládneme? Čo ak sa niečo stane? Stále to tam bolo... Ale teraz som taká navnadená :D...
Už rozmýšľam ako by sa volalo, čo by som spravila inak ako pri prvom dieťati a tak... Šibi ryby :D
ahojte baby, pridavam sa k vam. strasne by som chcela babatko, uz na nic ine nemyslim, ale moj manzel este nechce. Dohodli sme sa, ze zacneme az v polovici buduceho roka, ale neviem ci to dovtedy vydrzim. 😒 Zatial som rozmyslala, ze sa zacnem postupne na to pripravovat. Chcem zacat konecne cvicit a zlepsit si kondiciu, ktora sa mi v tehotenstve, pri porode aj pri babetku urcite bude hodit. Ku koncu roka by som chcela absolvovat preventivnu prehliadku u internistu, gynekologa, zubara, imunoalergologa (chodim kazdy rok, ale teraz poviem ze sa chystam otehotniet). Neviem ci zacnem brat aj nejake vitaminy, lebo nedavno som bola na krvnych testoch a testovali mi nahodou aj kyselinu listovu a mam jej dostatok. Mam aj ja pochybnosti, ci to zvladnem, ale ta tuzba a volne miesto v srdci su vacsie. poradte co robit aby som sa do buduceho roka nescvokla 😉
Ešte to tu žije?

my sme rok vlastne ani neskušali, len si to nechali na náhodu, v septembri bude tomu rok a tak som sa rozhodla že sa dáme vyšetriť a objednala som nás do heliosu v MT, vobec sa na to nesustredíme, len mám nejaké zdravotné problémy a potrebujem aj odborníkov, kamarátka mi povedala aby som zbytočne nebehala po všetkých vyšetreniach a obrátila sa rovno na samnatorium ,kde ma vyšetria pod jednou strechou... takže začíname 30.8 🙂