icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh no on este nikdy nemal vnoci suchu plienku,uz som mu skusila vysvetlit ze je velky, on povie "dobre,nepocikam ju mama ", a aj tak vnoci pocika a rano je 5 kilová tá plienka... minule som ho prosila aby nepocikal lebo sme zabudli kupit plienky a mali sme poslednu doma a on povedal ze slubuje ze nepocika a aj tak sa poštal...proste sa nezobudi...a aby som tri krat za noc vstavala a budila ho na zachod,no bojim sa ze by mi uz nezaspal spät... a v marci bude mat 3 roky...

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby to nie je az tak vela.. asi nie je pripraveny na to :(

twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh no len mne ide v januari do škôlky a ked tam bude poobede spavat nesmie mat plienku,to ho musim odnaučit dovtedy... ☹

lavyrle
22. nov 2012

@twistybaby neboj sa -pride cas, ked maly zostane aj na noc bez plienky. Ja robim s detmi a aj moje obidve to tak mali, ze dlho vyzeralo, ze hadam budu plienky nosit este aj do skoly a zrazu z nicoho nic bolo po plienke a aj na noc. Vecer mu uz moc nedavaj pit a pred spanim nech sa vycika - to je cele 😉

lavyrle
22. nov 2012

dnes som sedela u mamy a ta sa ma pyta : Nie si nahodou tehotna??? A ja na nu oci ako puk a ona na to " ja to vzdy nejako vidim a zda sa mi, ze si" 😝 tak som jej zahlasila, ze urcite nie, jedina moznost kedy by k tomu doslo bol treti den mrchy a to mozne nie je a ona na to "no moja, ak by to nebolo mozne tak ja som bezdetna" 😀 tak uz fakt neviem, ale hlava sa mi toci brutalne. Uz uvazujem nad vaznymi diagnozami 😒

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby jejda :( tak to netusim.. sjus davat ten chranic a nechat sa pockat mozno mu to zacne vadit..

twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh asi to skusim tak,snad sa zacne potom pocase sam budit na to ze ma plny mechur... ale toho prania co ma zas potom cakaaa ufff 🙄 nevadi vyskusame ,prezijeme snad... 😒
@lavyrle kolko by to bolo dni teoreticky od toho dna odkedy by si teoreticky bola tehu? lebo ak viac ako 10 ak si skus spravit test, mozno by si uz mala ducha... neuvazuj nad chorobami ked si nevylucila este na 100% tu najpravdepodobnejsiu vec 😉

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby no ano to pranie :( ale ak nemate na vyber.. ja som zas na latkovkach tak perieme ako blazni 🙂)) - teda ten mensi samozrejme 😀 😀 😀

lavyrle
22. nov 2012

@daniwaugh uff..latkovky? Viem, ze je to nova moda,ale to pranie ma moc nelaka. To uz potom skor bezplienkova metoda 🙂
@twistybaby test najskor tak na 15 - 20 DPO

daniwaugh
22. nov 2012

@lavyrle robime obe 🙂 a vobec to uz nie je take ako a nasich mam 🙂 nezoskrabujes hovno z plienky 😀 😀 😀

lavyrle
22. nov 2012

@twistybaby s tymi plienkami je to podla tak, ze cim viac na dieta tlacis, tym neskor ho to naucis. Niekedy je to otazka tyzdna a zrazu je bez plienky 😒 inak u nas v skolke beru deti aj s plienkou uplne v pohode

daniwaugh
22. nov 2012

@lavyrle bezplienkova nenamena ze je dieta bez plienok 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎

lavyrle
22. nov 2012

@daniwaugh a ked sa pokaka tak co robis? Ci odpadne samo? Ci ako? A to sa aj vyvara?

lavyrle
22. nov 2012

@daniwaugh nie? Boze,mam sa co ucit.Ja som myslela, ze je bez plienok a ze vlastne skusas - teda, ked vidis, ze sa mrvi das ho akoze vycikat a tak 😀 no to len tak strielam, netusim vlastne o co ide

daniwaugh
22. nov 2012

@lavyrle na to su separacky tie stolicu zachytia a splachnu sa do zachoda takze ziadne trtosenie sa s kakom ale my robime bkm takze ked vidim ze ide kakat dam dole plienku a podrzim nad nocnikom (ked ide kakat zacne tlacit a to vidim) a uz sa to nevyvara a nesmrdi to po celom baraku jak 15rokov dozadu 😀 😀

mauerka
22. nov 2012

Jaaaj, baby, ako vas tak citam, vy riesite "separacky, kiahne, teplotky..." a ja som to vsetko uz zabudla ☹ Ja kebyze otehotniem nejakym zazrakom porodim, tak budem vsetkym prechadzat ako prvykrat...

lavyrle
22. nov 2012

@mauerka nic si z toho nerob. Ja som rodila pred 5timi rokmi a ako vidis som uplne mimo 😀 netusim co su separacky a ani si neviem predstavit ako zbadam kedy chce 5-mesacne babo kakat a ako ho dam tlacit na nocnik a "bkm" tiez neviem co je 😲
Este s tym kakanim ok - zacne sa pupcit, ale ja si pamatam, ze nas dojceny mladsi mal frcnute v podstate v kazdej plienke - bolo take neformovane, skor redsie a nebolo tam ziadne pupcenie....asi treba skocit do tej temy,ale zatial mi staci poriesit tocenie hlavy ....na kakanie u babatka asi mame dost casu 😀

daniwaugh
22. nov 2012

@lavyrle tak tak, najprv porodite a potom kakacky :D

daniwaugh
22. nov 2012

@mauerka neboooooj uz sa budeme venovat snazlkovaniu a neotehotnies zazrakom ale normalne 🙂

lavyrle
22. nov 2012

ale baby vazne neviem co s tym tocenim hlavy....sa uz bojim aj soferovat....to su take momenty kedy mam parsekundovy pocit, ze odpadnem 😒 tlak som si dnes nezmerala, lebo som u starkej ani nebola...a zajtra od rana do vecera v robote 😒

twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh fuuu no mas moj obdiv ! 🙂 to by som ja asi nezvladala pri dvoch detoch este aj prat plienky...asi som moc pohodlna 😅 ja viem....
@lavyrle to mate dobre, u nas je podmienka bez cumla a bez plienky.plienku cez den nema už vyče roka a to išlo zaroven s cumlom preč.... ale na to spanie...no neviem... :/ jedine ze by som ho dala do sukromnej a na to nemam 😠

twistybaby
22. nov 2012

@lavyrle ale ked si zoberies ze by si mohla cisto TEORETICKY mat tu ovulku uz na treti den tak od toho dne uz kolko dni ubehlo? este to neni aspon tych 15?

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby no ale to nie je pranie navyse, ved periem pri troch junakoch (vratane manzela) kazde tri dni tak ci tak, plienky neplienky.. 😀 😀 😀

daniwaugh
22. nov 2012

@lavyrle jejda uz chcem vidiet tie kolajnickyyyyy

twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh fuuuuu to je teda pecka! ja periem raz za tyzden asi 6 várok celý den az do tretej rana...keby som prala kazdy treti den tak by mi ani schnut nestihalo... 😨 ci máš sušičku? inak to moze byt dobra vec ja som nad nou uvazovala uz. ideme stavat novy dom tak asi si ju aj poriesim ked budeme mat o jedno dieta viac (snád) 🙂
a aj ja chcem vidiet uz kolajnicky!!!! ale aj tie svoje!!!! joj ci sa uz neviem dockat ked budem bruškovat uz! aj som zabudla ake to je! 😖

twistybaby
22. nov 2012

@daniwaugh
@lavyrle inak nechcem spamovat ale toto video je uzasne a pripomenulo mi to ze som to zazivala presne tak isto. aj vy ste mali v bruchu takehoto aktivneho votrelca? chi chi 😀 http://www.mojevideo.sk/video/b98f/tehotna_s_vo...

lavyrle
22. nov 2012

@twistybaby akoze nemas? Do 3 rokov ti do vysky 230eur preplaca stat naklady 😉 ked si preratas naklady v statnej - t.j. u nas napriklad mesacne cca 50 eur + 40 eur polrok sponzorske + hygienicke potreby, caje, sirupy....tak ak das v sukromnej povedzme 300eur a 230 eur ti preplati stat - tak je to skoro to iste, ale mas bonusy navyse. Naprikladmensi kolektiv - prepdoklad nizsje chorobnosti atd. Nie je vsetko ako sa zda 😉

daniwaugh
22. nov 2012

@twistybaby
no to perieme asi rovnako ale ja si to rozlozim a ty to naraz.. a normalne mi to uschne na susiaku :D

lavyrle
22. nov 2012

my mame susicku a nejdem si vynachvalit !!! To sa fakt oplati a pradlo krajsie vonia a je take nadychane a hebke. Napriklad uteraky so susicky a z bezneho susenia, to je 100 a jeden. V lete sa snazim susit na slniecku, ale uteraky eee...tie aj v lete len v susicke 🙂