Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte dievcata. 🙂
Mozem sa k vam pridat?
My mame za sebou IVF a v pondelok som sa dozvedela, ze to bolo uspesne a ja som tehu. 😵
Hladala som na konikovi nejaku temu, kde by som si s dievcatami pisala a nasla som napriklad tuto, ktora sa mi paci - jej nazov teda. 😵
Fuuuha, ale aky narast snaziliek🙂, parada!!!!🙂 Tak nech sa nam dariiiii🙂)), ci skor - zadari🙂.
@tamarar - jeeej, dakujem ti velmi krasne. No, dufam, ze vsetko bude dobre. Teraz sa este stale bojim. Predsa je to len zaciatok a ci to dobre dopadne. Tie prve tyzdne su asi najhorsie.
Aj ja tebe zelam vsetko dobre a drzim palceky, aby to klaplo.
Vy snazilkujete ci zacnete nejaku liecbu?
@tusinka ahoj tusinka! no mne tiez prisla MS,takze v januari nic :( ale zase blizi sa mi ovu cez wknd,tak uz som pripravena na valentinske snazilkovanie!🙂 inak sranda,ze aj mne prisla ta MS o nejake 3-4dni skor.aj dalsej kocke tutok na fore,co spolu ovulkujeme 🙂 dufam,ze to je znamenie,ze uz teraz zamiesame 🙂 ty ako sa mas?
@evinkaaa nie, ziadna liecba. myslim, ze nemame problem s otehotnenim. nakolko prve dieta sa nam zadarilo veeelmi skoro nahodne, pred 20 rokmi. ja mam 38🙂. o duhe sme sa pokusili az teraz a vyslo to na prvy sup. len tehotenstvo skoncilo MA koncom decembra. dovod sa nenasiel. no a teraz pevne verim, ze to klapne zas skoro. a uspesne az do konca🙂
@skorvankova na kyrete som bola v 12tt, ale lekar mi povedal, ze to prebehlo skor, ze plodik odumrel tak v 1Ott cca.
@skorvankova a ty budes mat aky vekovy rozdiel medzi detmi? nooo, my 20. ak sa podari. je to sranda docela🙂
@tamarar - tak to ti velmi drzim palceky, aby to coskoro klaplo 😵 😵 😵
@skorvankova - dakujem ti velmi krasne. 😵 Ano, ja sa snazim mysliet pozitivne, hlavne po tom vsetkom, cim sme si presli. Bude to dobre a hotovo. 😀 😵
Vy snazilkujete ci vas caka nejaka liecba?
@tamarar - velmi pekna odpoved. 😵 Onedlho sa tu budeme vsetci vytesovat a navzajom si vymienat skusenosti a kazdodenne tehulkovske "starosti". 😉
Mozem sa spytat, co na vase snazilkovanie povedala vasa dcera/syn (neviem co mate), ked bude taky rozdiel?
Mne sa to velmi paci, ked mamicky aj v takomto veku (ved to nieje vlastne ziaden vek) tuzia po babatku a idu za tym. 😵
@tamarar mne sa toto iste stalo, aj v tom istom tt pred šimonkom :( ale ani som sa nenazdala a bola som znova tehulka 🙂
Mam kamošku ktora ma surodenca o 21 rokov mladsieho, je to mile 🙂
@evinkaaa my zainema snazilkovat, chcem brat kyselinu listovu aspon dva mesiace a potom sup do toho, este mi aj nejake odpracovane dni chybaju aby som mala narok na MD.
Neviete inak ci sa ratju uz aj tie dni keby som bola tehu, ale stale pracujem?
@skorvankova - tak teda nech to tak vyjde, ako si "planujes". Ak nemas ziaden problem, tak urcite budes velmi skoro tehulka 😵
@evinkaaa Nie, nemám problem, mala by som byt zdrava žena 🙂 ty si mala problem?
@skorvankova - tak to mas velke stastie. Velmi ti zelam skore tehulkovanie. 😵
Ano ja som mala problem, preto sme mali liecbu IVF.
@evinkaaa naozaj drzim palce 🙂
@skorvankova - dakujem ti krasne. 😵
Mozem sa spytat - ty si priamo zo Ziliny?
Nie, som z dedina cca 10km od žiliny, preco?
Ahojte dievčatá. My sa snažíme 2 roky. po roku snaženia som to začala riešit s lekárom a ten nejavil záujem mi spravit vyšetrenia,tak som zmenila lekára. Ten mi začal robit všetky vyšetrenia a pri poslednom mi zistil alergiu na mm spermie. Tak sme boli na liekoch a o dva týždne mi bude robit dalšie vyšetrenia. Dúfam,že to všetko dobre dopadne a my sa dočkáme vytúženého babätka.
@skorvankova - len tak som sa pytala. Ja som tiez povodne zo Zilinskeho kraja - z Oravy. 😉
@vamaja - ahoj. Tak ti teda silno drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo. 😉
@evinkaaa Na Oravu sa chodíme kúpať, do Dolného Kubína 🙂
@skorvankova - no ja pochadzam z Dolneho Kubina. 🙂
evinkaaa Dakujem. Potom dám vediet ako sme dopadli.Prajem pekný den.
@evinkaaa moj syn sa veeeelmi tesil. o to viac ho to bolelo, ked to nevyslo. mame super vztah, takze to berieme vsetci tak pohodovo, mat dalsieho "clena" v rodine🙂. ja sa citim dost mlado a blaznivo a moj vek neriesim. citim sa dobre. lekar mi tiez povedal, ze z gynekolog. hladiska som ok.
@skorvankova noo, je to mile🙂. ucite je to trosku nestandatne, ale urcite spravne. nebudu mat mozno klasicky surodenecky vztah, ale dufam, ze sa budu mat radi a bracho bude "ochranca"🙂. hlavne, aby nam to vyslo. ja sa na to veeelmi tesim.

@tamarar dakujem, a ty už si v procese snažilkovania alebo este len prípravy?