icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
griddler
1. mar 2013

@larama no tak sme na tom podobne, len moj manzel este musi s tymi plavcami na vysetrenie 🙂
dovolenka v USA??? to je sen mojho manzela, tiez by som hned isla, uzite si to tam 🙂 mozno hej, my zase ideme na wellnes pobyt, tak snad aj nam zmena prostredia pomoze 😵

tamarar
2. mar 2013

tak...presne o tyzden by som mala dostat...to cakanie je hrozneeeeee..... 😝
zatial ziadne priznaky, ani pocity...a vy ako? kto caka mrchu v rovnaky termin?🙂

vikis5
2. mar 2013

@kremko ja tiez cakam tento tyzden, ale tak s malou dusickou, mozno uz nepride 🙂

tamarar
3. mar 2013

mna od vcera vecera boli v podbrusku....bud je to hlasiaca s mrcha, alebo uhniezdovanie??? 😉 😉 ......ine nic. v stredu si spravim test. uz by mohlo ukazat nieco...ak bude co, ze?

ebi52
3. mar 2013

@tamarar super 🙂 drzim prsty...

aluska11
3. mar 2013

@tamarar o tom čakaní mi niečo hovor...nečakám vo štvrtok a v hlave mám toľko príznakov že už sama neviem čo je pravda 🙂 mám v zálohe jeden testík...zajtra máme 13-te výročie svadby a pozitívny testík,to by bol darček 🙂 ale tuším budem čakať radšej na mrchu,na test je asi ešte skoro...

tamarar
3. mar 2013

@ebi52 dakujem🙂....

tamarar
3. mar 2013

@aluska11 nooo, darcek ako vysity!🙂) to by bolo....ja som bola dnes v tescu a az ma trhalo ist medzi testiky! 🙂) ale odolala som. pockam do stredy. to by sa mohli uz aj volake priznaky objavit ine. juuuj, to budu dlhe dni do cakania. 😉

ebi52
4. mar 2013

@tamarar
@ponozkazt
@11miuska11 baby takze som asi blazon dnesny mamatest 10 je s 1 ciarkou a M meska 2 dni..tak asi nic, to by sa uz ukazalo asi...

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 ahoj, uprimne ti poviem, ake ja mam skusenosti s mamatestom. MS mi meskala tyzden, tak som si urobila test. Prikladam v nahlade. Sice tam bol najprv len duch ale potom sa zjavilo po hodine toto! Na druhy den, dalsi test nic, iba jedna ciarka. Chemicke tehu to urcite nebolo, pretoze MS mi prisla az o25 dni. Takze mamatestu ver jedine, ked je uplne jednoznany. Duchovia sa robia na mamateste ako na beziacom pase! ☹ ☹ ☹ Takze, z toho vyplyva, ze ked mne sa mohol pomylit a ukazat celkom jednoznacne tehotenstvo, tak u teba sa tiez moze pekne mylit a neukazat nic. Takze hlavu hore, kym ti MS meska a nie je to u teba obvykle, stale je velka sanca, ze tehu si 🙂

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 zlataaaaaa... dakujem 🙂 ja si ale skor myslim, ze tym ze tam bol duch, tak test sa pomylill ako u Teba... ved uvidime, ale fakt uz 3 den stale ked idem na WC myslim , ze uz to prislo a furt nic, tak sa chodim casto kontrolovat az to je na nervy 🙂 ale vydrzim..

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 tfujky tfuj, nech su palice ako hrom !!! 😀 daj vediet urcite 🙂

ponozkazt
4. mar 2013

@ebi52 vydrzis jasne, vsak co by sme nevydrzali pre tie kolajnice jak hrom .. silno drzim prsty, ale ak su tie mamatesty fakt nespolahlive, skus iny ..

ponozkazt
4. mar 2013

@tamarar ja tiez cakam MS v nedelu a vzhladom na to ze mam cystu ju fakt cakam .. aj ked BT skace jak keby ovulka bola, ale nadeje si radsej nerobim 🤐 tebe ale taaaaaaaaaaakto silno drzim prsty a verim, ze sa uhniezduje 🙂 cakam na tvoje // 😎

tinacho
4. mar 2013

ahojte babule, môj názor na tie testy: ten najlacnejší, keď má ukázať, tak ukáže tie dve// hneď. Ja som si ho urobila hneď 2x lebo som neverila a bola som, len nám to trochu nevišlo a dopadlo to zle v 8tt. Prajem Vám to a kúpte si ten najlacnejší......veľa šťastia
🙂 🙂 🙂 🙂

ebi52
4. mar 2013

@ponozkazt
@11miuska11 asi sa na toto a pojdem kupit digitalny 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 pockaj este take 3 dni a znovu otestuj. Skus pepino z DMky, ja som sii na tento cyklus tiez kupila tie. Tak som zvedava, ci ich vobec pouzijem tento cyklus 😖

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 ale musime dufat ze ano 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 aj si merias BT?

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 no to sa asi neda povedat... 🙂 ja mam totiz uz 2,5 tyzdna nejaku chripku ci co a meriam si sem tam cez den ale nie pravidelne, stale mam v rozmedzi 36,8-37,1 🙂 ale nemyslim, ze je to nejake smerodajne

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 no hej, ked si nemerias pravidelne a este k tomu pocas dna, tak to budes mat BT stale vyssiu. Ja si meriam a dufam v to, ze keby mi meska, tak podla BT budem aspon vediet, ci vobec dufat, alebo nie 🙂 juuuj, uz nech sa to na niektorom fore prelomi, lebo to uz je az neuveritelne, ze jar a nic 😠

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 🙂 u mna to vyzera ze mrska prave zacala 🙂.... takze snad nabuduce, drzim ti prsty a urcite daj vediet 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 pacia sa mi tvoje smajliky. Ja sa budem rovnako usmievat, aj keby mi MS pride 🙂 Hlavne, ze si OK a cyklus mas pravidelny., Tak velmi po tom pravidelnom tuzim aj ja. Asi by som sa tomu rovnako potesila, ako dvom palickam na teste 😀 tak hura na cerveny grep a bojovat dalsi cyklus. Drzim palec 😉

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 mozno blba otazka ale co ma s cyklom cerveny grep? 🙂 ja ho papam velmi casto vecer pri panelaku,lyzickou...som sice ako prasa ostriekana ale uplne ho zboznujem...a smajliky su super, ja sa vela usmievam, ved nic nie je stratene a myslim, ze dobra energia a usmev spravi viac ako stres a starosti...aj ked sa to neda vzdy 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 cerveny grep podporuje plodny hlien pri ovulacii. Vraj sa ma pit 2 dcl stavy kazdy den 5 dni pred ovulkou 🙂 Kedze ja neviem, kedy presne v tom mesiaci bude, tak pijem od prveho dna MS. Kocky piju aj dzus, ale tam ja citim len cukor a chemiu a nechuti mi. Takze tak, smelo do toho, ked ho lubis. Staci si odstavit jeden grep denne. Ja si tesne pred ovu aj ranoi a aj veecr odstavim 🙂

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 tak ja zjem kazdy druhy den 1-2 grepy 🙂 to by malo platit

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 jasneeee. a po ovulacii sa ma jest 5 dni po sebe jedno koliesko ananasu, aj s tym tvrdym stredom. To je zase na uhniezdenie vajicka 😅

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 😀 tak ananas nejem a to 5 dni vydrzi ten ananas?

11miuska11
4. mar 2013

@ebi52 ja to skusam teraz prvy krat. vcera sme spapali kusok a vidim to tak, ze este dnes z neho odrezeme a zajtra ho dorazime 🙂 v chladnicke by mal vydrzat 😝 ja moc ananas nemam rada, stipe ma potom jazyk z neho 😅

ebi52
4. mar 2013

@11miuska11 ja mam rada...horsie su kiwi fuj blä to mi trpne cely jazyk 🙂