Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
mam taku sukromnu skolku, takze to viem porovnat 😎 ale pssst, chcem tu byt uplne inkognito 😲 🤐
@lavyrle no lenze maly mi ide do skôlky od troch rokov a to mi uz nikto nic nepreplati... 😒 to je super,a ako je to so zehlanim? nieje t zo sušičky moc dokrčene? a vlete aj ja ale nie na slnku lebo mi strasne povytahuje farby z oblecenia a z bielych vecí su zlté,ja v horucavach v tieni,aj tak to dopre rýchlo uschne... super a este aku značku mate tu sušičku? a ake funkvcie podla teba musi mat? lebo na nete je tu toho plno a ceny su tak rozdielne 😠
@daniwaugh ja periem naraz a mam miestost jednu velku vetranú,na susenie :D 7 sušiakov naraz plne obsadených :D potom nam celý týžden voní ešte po uschnutí dom od avivaze 😀
@lavyrle to mas dobre 🙂 ja sa pametam ako mi syn kopal tak do rebra posledne mesiace ze mi strpla cela prava strana od prsa az po panvovu kost na boku.nejaky nerv mi poskodil a aj ked ma manzel posteklil alebo uštipol nič som necitila... dalo sa to doporiadku asi az po pol roku od pôrodu... vtedy mi az slzi tiekli ako ma tam silno na jedno miesto kopal 😢 😢 ale itak sa tešim na to znova a veli. a hlavne bola som tehu vzime a to moje pekne brusko nikto nevidel ☹ tak teraz chcem byt vlete a nosit vsetky tie krasne tehu saty a oblecenie co je teraz take pekne pre tehule 🙂 pri sinovy pod zimnym kabatom nikto nic nevedel a ked som porodila susedia kukali jak puk ze som kedy bola tehu? 😀
@twistybaby 😀 😀 takkazdemu jak vyhovuje, ze jo 😀
co porabate? ja sa nudiiiiiiiiiiiiiiiim a kukam sudnu sien na nete 😀 😀 😀
@twistybaby no po troch rokoch uz nie. Skolka je dotovana statom, takze vsetci platime z nasich dani 🙂 to len na margo drahych sukromnych zariadeni, kde ked sa to prepocita tak na hodku je cena mozno 1-2 eura 😉
Susicku mam electrolux a v podstate vyuzivam len jeden program 😕 a zehlim aj kvoli dezinfekcii, ale ked hned veci povyberas a ulozis, nemusis zehlit
@lavyrle ja zehlim tak isto,nemyslela som ze by som nezehlila,ale kôli tomu ci to nebude exremne dokrcene ked sa to ususi take v klbku ... ci nebudem zehlit 3 krat tak dlho... cize ziadne extra funkcie to nemusi mat?
@daniwaugh ja surfujem po nete a hladam nejaky wellnes pobyt pre mojich svokrovcov ako vianocny darcek.ako inak dalsi rok co ma nic nenapadlo co by som im kupila 😒
@twistybaby ved to je krasny darcek! 🙂
ja uz chcem januaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
@twistybaby praveze veci zo susicky nemusis vobec zehlit !! Ak ich vyberies hned po dosuseni tak su v takom stave - nie vlhke, ale take - no neviem to popisat - ze ked hned poskladas, netreba vobec zehlit. Napriklad teplaky, tricka zehlit netreba. Ja skor zehlim len obliecky, uteraky, utierky a kde tu nejake krcivejsie veci. Periem cca 6,7 pracok do tyzdna a zehlim cca hodinu-dve za tyzden - to sa da
@daniwaugh krasny a jednoduchy... ja by som to tiez brala ale mne to nikto nekupi ☹ akurat som nasla 12 dnovú plavbu luxsunou lodou do karbiských ostrovov a spanielsko -taliansko a janeviem co all inclusive...to by som brala!!!na lodi bazeny,jacuzzi,kasína,diskotejky secko mozne! ale drahe jak svina ☹
@lavyrle no super tak to som potrebovala! idem nejake omrknut asi....mozno si vypytam od manzel pod stromcek 😝 😀
mne by stacil ako darcek aj vylet do Pariza 🙂
@twistybaby no ja odporucam. Je to velky pomocnik. A k nemu este pripajam moj predminulorocny vianocny darcek - roboticky vysavac - to je tiez za 100 bodov 😉
a viete aku mam haluz? Ako keby som sla mrchu dostat 😒 to uz co je....vsak jedna ledva skoncila. Dnes som 10DC
@lavyrle pariz je krasny,tam som uz bola,ale pokial niesi velmi ,no jak by som to povedala-pri peniazoch,tak si tam moc neuzijes,je tam vsetko asi 100xdrahsie ako u nas... 😒 presla som aj francuzsky disneyland, tiez super zazitok aj pre dospelu osobu (ked je aspon tak trhnuta ako ja ) 😀 a mrchu? no ja ti neviem a podla coho sudis? vies ze tehu priznaky su takmer totozne s tymi predmenštruacnymi? 😝
@daniwaugh ja si tiez myslim!!! kurnik ak neni tehu tak zozeriem kefu! 😀
viem- a keby som bola pred mrchou tak by som si bola ista, ze je to PMS. Lenze ja som po mrche. No nechcem malovat certa na stenu,ale bojim sa, aby to neboli dake zblaznene hormony este z MA 😖 uvidime. Uz na to nejdem ani mysliet, lebo dnes ma uz napadli aj vselijake diagnozy. V utorok idem konecne na hematku
inak viete nad cim este rozmyslam? Ze ta posledna mrcha bola daka divna. Uz v sobotu pred 2 tyzdnami som slabo krvacala - uz som si bola ista, ze to je mrcha, boleli ma krize a vsetko,ale zrazu ako keby sa to zastavilo a dva dni nebolo nic a az potom som dostala mrchu, ale taku, ze cela trvala vlastne necele tri dni. Toto sa mi nikdy nestalo. Vzdy proste dostanem, prvy den je to najsilnejsie a potom uz v pohode, dokopy tak 5 dni. No nerozumiem tomu
Takze v ramci "oslavovania" ms som dozrala Milku ☹ Hlavna vec, ze tanier zeleniny predo mnou...
Ja mam tiez asi dva-tri roky roboticky vysavac, ale nejak nie som nadsena. Sem tam ho zapnem, hlavne na "bodove" povysavanie, inak trci pod postelou 🙂 Susicku momentalne v byte nemame uz kam strcit, ale tiez som zvazovala, ze by to do noveho domu mohla byt taka "radôstka", uvidime...
A btw. kelegyna @lavyrle vy sa k nam v pondelok asi nepridate, ze? 😀
Vcera, kym som sa riadne nerozkrvacala, som mala ale vazne strasne bolesti, nechapem...dufam, ze uz idem do prechodu, tak parada ☹
@twistybaby nemozem, lebo som to nerobila bez ochrany 😉 my sa este nesnazime - a v tom je ten hacik 😀 ....ak by sme sa, tak by sa aj mne tieto priznaky zdali jasne 🙂 ale vzhladom k tomu,ze sa to u nas naplno stalo len 1x a aj to asi v 3DC (no mozno to uz bol 5DC, neviem ako to pocitat, kedze mrcha bola tentokrat dost divna) tak preto sa mi zda viac ako nepravdepodobne, aby som bola tehu
@mauerka no,ak by som mala povedat aky mam plat, tak by ste sa velmi cudovali.Je to boj o prezitie 😖 a od januara nas Ficko uplne zruinuje 😠 takze ja pojdem strajkovat za ubohych SZCO 🙂
Ja ten vysavac pouzivam najma na poschodi - prejde cez prahy, povysava kupelnu, spalnu popod manzelsku postel - to je super. Prizemie si povysavam aj normalnym. Ja som s nim velmi spokojna.
Susicku sme tiez kupovali az tu v dome, mam taku malu miestnost kde mam pracku, susicku a regaly s pradlom a tak....ale musis na to mysliet vopred, aby tam bolo vetranie a pripojenie na vodu, elektriku atd.
@lavyrle no ja ti neviem ... je to cele podozrive 😠 🤐 😀
@mauerka a s prechodom nestras 😀 mne dnes akurat svokra hovorila o dakej kolegyni,ktora porodila tretie dieta v 48ke 😲 a o zrani uz nehovor vobec -lebo co som ja zozrala v poslednych dnoch 😝 pred 2 rokmi som konecne dala dole vsetky poporodne kila, mala som 54kg a teraz??? Za leto som nabrala skoro 5 😖 a teraz som ich chcela dat do zimy dole, ale nejde to. Ja neviem ci to nie je tymi tehu vitaminmi 😒 (musim sa na daco vyhovorit)
@twistybaby tak to hej 😀 preto som z toho nervozna
@mauerka
@lavyrle vy ste na tom dobre,ja som chuda v zime a tučna v lete- a to mysim vazne , moja vaha skace jak je rok dlhy hore dolu 10kg uz cely zivot a to neni sranda.akurat som na tej hornej hranici a nechce sa mi chudnut teda vobec,uz ma to nebavi 😠 chcela som byt chuda tehulka a namiesto toho budem ... ☹ posledne tehu si odnieslo + 18kg. nebudem nariekat, boli to tri tabulky milky denne mozem si za to sama 🙄 ,a okrem ineho pol roka lezania na lôžku-rizikove 😖

@twistybaby aj ja som mala v bruchu takychto votrelcov. A starsi posledny mesiac aj strasne ckal - to bola zabava 😀 tiez sa na to velmi tesim