Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

Ahojte. Tak sa pridávam aj ja do tejto témy lebo veeeľmi, veeeľmi dúfam, že sa nám to bábo konečne tento rok podarí 🙂 🙂 🙂 ... Ja mám dostať mršku mrchavú až 16.3. takže to čakanie je hrozne dlhééé 😖 A hlavne to, že sa jej už konečne NECHCEM dočkať!
Verím tomu že aj v našom prípade bude 13-tka tá šťastná 🙂 neviem sa dočkať 😉
AHojteee tak dnes slo teliesko het a aj ja sa k vam pridavam :D mam mrchu treti den,takze buduci tyzden ideme na to :D :D :D sa smejeeem, lebo som sama zvedava ako to dopadne,,,uz jednu bambulku mame, tak sa uvidi :D
Ja cakam mrchu v nedelu, joooj kiezby neprisla🙂 Ale bojim sa, ze zas to bude len sklamanie, lebo mavam teraz pred mrchou spineie a som sa dozvedela, ze to je nedostatocnost zlteho telieska, takze to zabranuje uhniezdeniu:'( Pockam na mrchu mrchavu a pojdem k dr. To poriesit. Drzte pAlce babule🙂
ahojte babulky tak ako sa vam dari v stastnej 13tke? aj su tu uz nejake tehulky?
ja budem vedieť ako sa zadarilo a či vôbec cca za 10 dníí 🙂 zatiaľ myslím pozitívne 😎
@katarinka_brnka my sme len nedavno zacali, ale rovnako ako @adritta , aj ja zistim cca o 10 dni, ako na tom sme. Zatial horim nedockavostou 🙂
my už snažilkujeme dlhšie, ale verím že teraz to už príde 😉 tak držím palce mon77...dúfam že si budeme môcť gratulovať navzájom 🙂
@mon777 8 mesiacov, ja som si uz presla aj laparoskopiou, roznymi vysetreniami krvy...a nemala som absolutne ovulaciu, tak ma DR nastavil na liecbu.Tak som teraz plna ocakavani,aj ked je tam aj strach zo sklamania ak to nevzjde,ale. Snazim sa byt v pohode 🙂 a vy sa uz ako dlho snazite??
@adritta jooj, tak to ti dvojnasobne drzim päste 😉 my sa snazime len teraz od 4.3 🙂 teda orvy pokys bol uz dryheho, ale oficialne rozhodnutie padlo toho stvrteho 🙂 zatial som plna optimizmu a ocakavania. Ale na druhej strane mam strach z mojej reakcie, ak sa to nepodari 😒 ale hadam budeme coskoro tatik a mamca 🙂
Ja koza nedala som sem link 😀 http://www.womenzone.cz/app/calendar/temperatur...
@mon777 to by som aj ja uz rada vedela...velmi..len ja som po pregnyle a test si mozem urobit az po 10 dnoch od pichnutia,lebo by test bol pravdepodobne pozitivny...ach toto cakanie je najhorsie ☹ priznám sa že ja som si teplotu nikdy nemerala,kedze som ovulku nikdy nemala..tak tomu velmi nerozumiem 😒 😒

@ebi52 tak co ako si na tom? dorazila, ci nie?