icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ponozkazt
6. mar 2013

@ebi52 tak co ako si na tom? dorazila, ci nie?

ebi52
6. mar 2013

@ponozkazt heeeej 🙂 v pondelok... uz som to niekde pisala tutok 🙂 nemvadi... ideme dalej 🙂

blcha76
6. mar 2013

Ahojte. Tak sa pridávam aj ja do tejto témy lebo veeeľmi, veeeľmi dúfam, že sa nám to bábo konečne tento rok podarí 🙂 🙂 🙂 ... Ja mám dostať mršku mrchavú až 16.3. takže to čakanie je hrozne dlhééé 😖 A hlavne to, že sa jej už konečne NECHCEM dočkať!

ponozkazt
6. mar 2013

@ebi52 tak ideme dalej, vela stastia a sil prajem 🙂

jakam
6. mar 2013

@ebi52 @p
onozkazt mne meska 2 den a zatil ani dusik a tak by som xela

tusinka
6. mar 2013

@zuzuzu30 ahoj 🙂 zatiaľ nedošla, ale už sa mám pocit blíži... 😠 takže meriaš aj teplotu??? ja mám práve cez OVU ísť na služobku, tak sa asi zase netrafíme ☹ no uvidíme...vitamíny dáke užívaš????

kessica
7. mar 2013

Pekne ranko 🙂

adritta
7. mar 2013

Verím tomu že aj v našom prípade bude 13-tka tá šťastná 🙂 neviem sa dočkať 😉

mon777
7. mar 2013

@blcha76 jeej, tak to ju ocakavame spolu 😀 hadam nam nedorazi 😀

blcha76
7. mar 2013

@mon777 Ja ju nechceeem 😀 😀 😀 ! A myslím, že ani ty. Takže ju neočakávajme spolu 🙂 ...

ebi52
7. mar 2013

@jakam jaaaaj drzim prsty 🙂 nech sa ti to podari... urcite daj vediet 🙂 som zvedavaaaa

mon777
8. mar 2013

@blcha76 tak som to myslela, len som sa vyjadrila jak debil 😀 zasa 😀 😀

kuko7
8. mar 2013

AHojteee tak dnes slo teliesko het a aj ja sa k vam pridavam :D mam mrchu treti den,takze buduci tyzden ideme na to :D :D :D sa smejeeem, lebo som sama zvedava ako to dopadne,,,uz jednu bambulku mame, tak sa uvidi :D

blcha76
8. mar 2013

@kuko7 Držím pästičky aby Ti to vyšlo 🙂 .

salo
8. mar 2013

Ja cakam mrchu v nedelu, joooj kiezby neprisla🙂 Ale bojim sa, ze zas to bude len sklamanie, lebo mavam teraz pred mrchou spineie a som sa dozvedela, ze to je nedostatocnost zlteho telieska, takze to zabranuje uhniezdeniu:'( Pockam na mrchu mrchavu a pojdem k dr. To poriesit. Drzte pAlce babule🙂

katarinka_brnka
autor
8. mar 2013

ahojte babulky tak ako sa vam dari v stastnej 13tke? aj su tu uz nejake tehulky?

adritta
8. mar 2013

ja budem vedieť ako sa zadarilo a či vôbec cca za 10 dníí 🙂 zatiaľ myslím pozitívne 😎

mon777
8. mar 2013

@katarinka_brnka my sme len nedavno zacali, ale rovnako ako @adritta , aj ja zistim cca o 10 dni, ako na tom sme. Zatial horim nedockavostou 🙂

adritta
8. mar 2013

my už snažilkujeme dlhšie, ale verím že teraz to už príde 😉 tak držím palce mon77...dúfam že si budeme môcť gratulovať navzájom 🙂

mon777
8. mar 2013

@adritta hadam hej 🙂 kolky si DC? 21 ako ja, ci?

adritta
8. mar 2013

@mon777 Ja som 18 DC, ale som po hormonálnej liečbe prvý mesiac...tak uvidíme 😉 nerada by som brala hormóny ďalší mesiac

mon777
8. mar 2013

@adritta a ako dlho uz pracujete na mimcu?

adritta
8. mar 2013

@mon777 8 mesiacov, ja som si uz presla aj laparoskopiou, roznymi vysetreniami krvy...a nemala som absolutne ovulaciu, tak ma DR nastavil na liecbu.Tak som teraz plna ocakavani,aj ked je tam aj strach zo sklamania ak to nevzjde,ale. Snazim sa byt v pohode 🙂 a vy sa uz ako dlho snazite??

mon777
8. mar 2013

@adritta jooj, tak to ti dvojnasobne drzim päste 😉 my sa snazime len teraz od 4.3 🙂 teda orvy pokys bol uz dryheho, ale oficialne rozhodnutie padlo toho stvrteho 🙂 zatial som plna optimizmu a ocakavania. Ale na druhej strane mam strach z mojej reakcie, ak sa to nepodari 😒 ale hadam budeme coskoro tatik a mamca 🙂

jakam
8. mar 2013

@ebi52 no mne meska 5 den, ale testy mam negat, takze teraz uz ozaj cakamkedy pride a nech nezdrzuje 😀

kuko7
8. mar 2013

@jakam a vy sa od kedy snazite?

baby ja musim najskor zistit kedy mam ovulku :D 5 rokov som to neriesila, tak som si dnes aj ovu testy kupila a uvidime 🙂

adritta
9. mar 2013

@mon777 Tak sa necháme prekvapiť 😉

mon777
9. mar 2013

@adritta nooo, len ja sa chcem uz dozvediet 😀 inak toto je moj grafik. Viem, nema moc vypovednu hodnotu, lebo meriam len treti den, ale asi to bude hlboky pad 😖

mon777
9. mar 2013
adritta
9. mar 2013

@mon777 to by som aj ja uz rada vedela...velmi..len ja som po pregnyle a test si mozem urobit az po 10 dnoch od pichnutia,lebo by test bol pravdepodobne pozitivny...ach toto cakanie je najhorsie ☹ priznám sa že ja som si teplotu nikdy nemerala,kedze som ovulku nikdy nemala..tak tomu velmi nerozumiem 😒 😒