icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kuko7
10. mar 2013

@katarinka_brnka ja pri prvom tehu som mala cely mesiac nafuknute brucho,,inak som nemala vobec ziadne priznaky,,,a aha, bola som unavena,,,,by som spala stale :D no a potom jednoducho neprisla mrcha :D my sme skusali tak 3 mesiace 🙂 a aj to som chodievala behavat dva krat denne, len telo potrebovalo klud,,,mesiac pred svadbou sa mi vytkol kotnik a musela som byt v klude,,,a hned sa zadarilo 🙂

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka no mna moc nebolia, ale neznesiem behat bez oodordy. Vtedy je to hotova hroza 😖 na dotyk citim, ze je v nich tlak, ale bradavky...no ani nepomyslim na to, ze by sa mi ich mal drahy dotknut 😀 nasi by som vyletela z koze 😀 a co je sranda, tak prava je celkom ok, len lava brutalne boli 😅 akoze aj orava, ake lava...no brr 😅

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@kuko7 no aj ja som bola straaasne unavena ale to som uz vedela ze som tehu napr mne ani tehu test v den mrchy neukazal pekne // iba slabuckeho neviditelneho ducha ale ja som vedela podla nocneho cikania ze som tehu...nam sa zadarilo hned na prvy sup

mon777
10. mar 2013

@kuko7 no ja mam nadute brucho uz od 3.3. A zacina mi to ist na nervy, lebo ak chcem sediet, musim byt vykotena ako zrazena zaba, inak ma tlaci 😀 😀 😀

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 ja mam doteraz moc citlive prsia.....v tehu je to este horsie :P

kuko7
10. mar 2013

@mon777 velmi vela robi psychika,,ja ked sme chceli malu som si myslela kazdy mesiac ze som tehula,,,jak sisina, chodila som ako tehotna 🙂 proste mi sibalo,,,,no v ten mesiac ked sme stresovali zo svadby, som na to moc nemyslela a vtedy sa zadarilo 🙂

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka ach jaj aby som si to este nerozmyslela 😀 😀 😀
@kuko7 tak ja sa snazim moc nestresovat a nic namtslat. Naprikkad dnes som ba to ani nepomyslela. Ceky den bol ok, len ako som sla domov z roboty, tak ma zacalo bolet brucho a ked som dosla domov, tak to preslo. Prsia si vsimol hlavne drahy vcera, takze ani to si nenanyslam...no nevirm. Mam pocit, ze ide moc skora MS 😖 co uz 😖

kuko7
10. mar 2013

@mon777 vy skusate prvy mesiac ze? tak prajem aby sa podarilo hned 🙂 to chce asi kazda ktora sa snazi o babatko, ale zasa podla mna ak si to vyratas a budes ok, tak by sa mohlo zadarit :D u mna je ten pripad, ze kedze uz jedno dietatko mame, tak to moc neriesim 🙂 pride pride, bude , bude. proste ako sa zadari tak sa zadari :D ja som si pred prvym aj merala,,,ale tento krat to robit asi nebudem,,,len chcem vediet kedy mam ovu, tak som si tie ovu testy kupila, aby som sa vedela vysomarit z toho :D :D :D

mon777
10. mar 2013

@kuko7 hej, prvy mesiac 🙂 a taj obaja sme zdravy, takze neviem, preconby to nemalo vyst, ake tak dnes nikdy evies 😒 ved uvidime, co bude 🙂

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 nooo ale da sa o vydrzat neboj aj ked ja uz klasicku podprsenku nenosim iba sportovu menej bolia 😎 😎 😎 a nehovorim este o tom jak mi bolo zle... ze ranne nevolnosti u mna od kedy som otvorila oci az kym som ich nezavrela a nesla spat 😠 😠 😠 😠

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka no pekne teda 🙂 ved uvidim, ci sa z toho mojho pripadu stane nieco, ci nie 🙂

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 a kolko sa snazite o babo?

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka len teraz od zaciatku mesiaca 🙂 😵

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 jaaj tak to je malinkoooo ale badaj by sa vam hned zadarilo tak ako nam 😀

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka joj, keby sa to tak ozaj stalo 🙂 😵 to by som boka teraz uz 3+1 tt 😵

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 nooo ja ani neviem jak a som v 18tt ide to strasne rychlo

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka to ti verim. Ja som s kolegynou prezivaka ceke jej tehulkovanie a bolo to krasne oozorovat, ako sa s oriatelom na Patrika tesia a ako jej rastlo brusko....bolo to uzasne. A slo to fakt ryyychlo. Uz aj ja to chceeeeem 😔

kuko7
10. mar 2013

@mon777 ja som mala prvu dcerku v 20tich 🙂 urcite sa zadari, nemaj obavy 🙂 najma sa treba siiiilno lubit :D

mon777
10. mar 2013

@kuko7 no ja som momentalne siiiilnomnazlostena, kebo je furt niekde v zadku orec a nie so mnou 😀 😀 😀

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 aaale ved sa snazite len prvy mesiac ste len na uplnom zaciatku....mne sa s ex nedarilo babo vyse 3 rokov.....to bolo ine psycho nastastie s terajsim priatelom sa nam zadarilo na prvy sup skratka na to netreba mysliet a tlacit na pilu nechat tomu skratka volny priebeh lebo naozaj psychika robi vela...no mne brusko vykuklo cca az pred nejakymi dvoma tyzdnami....

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka vies co je podla mna nefer? Ze sa hromada parov snazi o mimico roky a nic. A nejaka baba, co ho ani nechce k nemu dosoeje jednou blbou nahodou. Ako moje kolegyna, co oznamila tehu len teraz nedavno 😠 a ani ho nechceli.

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 noo to hej ale na take netreba mysliet....

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka ja viem, ale je to nefer.

tamarar
10. mar 2013

@aluska11 no, zatial nic...ani mrcha, ani priznaky🙂. tak cakam....

katarinka_brnka
autor
10. mar 2013

@mon777 ach moja vela veci nie je v zivote fer....ale treba sa hlavne zamerat na seba a nie na inych

mon777
10. mar 2013

@katarinka_brnka mas pravdu 🙂 dufam, ze zajtra teplotka vybehne kusok hore a ze sa mrcha o tych par dni nedostavi 🙂 joj, musim myskiet pozitivne.
Inak veris na nieco ako chlapsku predtuchu? Lebo ked sme mali 2.3. prvykrat sexik az do konca tzk, ako sa patri, tak mi drahy povedal, ze "no, syna som ti uz spravil, ide sa soat". Je fakt, ze nebol moc triezvy, ale myslim, ze lrave v takych chvilach sa zadari 😀 a hkavne vtedy to bolo este neokanovane a maximalne xpontanne.

mon777
10. mar 2013

Malo yam byt ide sa spat. Stale sa mi neda normalne pisat na tom blbom tablete 😀

zuzuzu30
11. mar 2013

@tamarar aky je stav?nejake super novinky? 🙂 ja po OVU,takze zasa cakame... 🙂

katarinka_brnka
autor
11. mar 2013

@mon777 noo to je pravda aj kamoske sa tak zadarilo minimalne len co ja viem sa snazili cca ťrokov o babo jeden vecer si obaja viac vypili a buch maly mal uz rok 🙂

mon777
11. mar 2013

@katarinka_brnka nebolo by odveci, keby sa to postasti aj nam 😀 boze, som 24 DC a zacinam mat tuzbu testovat 😀 je to ale este tyzden ored MS, tak to asi moc nema vyznam 😖