Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@katarinka_brnka no mna moc nebolia, ale neznesiem behat bez oodordy. Vtedy je to hotova hroza 😖 na dotyk citim, ze je v nich tlak, ale bradavky...no ani nepomyslim na to, ze by sa mi ich mal drahy dotknut 😀 nasi by som vyletela z koze 😀 a co je sranda, tak prava je celkom ok, len lava brutalne boli 😅 akoze aj orava, ake lava...no brr 😅
@kuko7 no aj ja som bola straaasne unavena ale to som uz vedela ze som tehu napr mne ani tehu test v den mrchy neukazal pekne // iba slabuckeho neviditelneho ducha ale ja som vedela podla nocneho cikania ze som tehu...nam sa zadarilo hned na prvy sup
@mon777 ja mam doteraz moc citlive prsia.....v tehu je to este horsie :P
@katarinka_brnka ach jaj aby som si to este nerozmyslela 😀 😀 😀
@kuko7 tak ja sa snazim moc nestresovat a nic namtslat. Naprikkad dnes som ba to ani nepomyslela. Ceky den bol ok, len ako som sla domov z roboty, tak ma zacalo bolet brucho a ked som dosla domov, tak to preslo. Prsia si vsimol hlavne drahy vcera, takze ani to si nenanyslam...no nevirm. Mam pocit, ze ide moc skora MS 😖 co uz 😖
@mon777 vy skusate prvy mesiac ze? tak prajem aby sa podarilo hned 🙂 to chce asi kazda ktora sa snazi o babatko, ale zasa podla mna ak si to vyratas a budes ok, tak by sa mohlo zadarit :D u mna je ten pripad, ze kedze uz jedno dietatko mame, tak to moc neriesim 🙂 pride pride, bude , bude. proste ako sa zadari tak sa zadari :D ja som si pred prvym aj merala,,,ale tento krat to robit asi nebudem,,,len chcem vediet kedy mam ovu, tak som si tie ovu testy kupila, aby som sa vedela vysomarit z toho :D :D :D
@mon777 nooo ale da sa o vydrzat neboj aj ked ja uz klasicku podprsenku nenosim iba sportovu menej bolia 😎 😎 😎 a nehovorim este o tom jak mi bolo zle... ze ranne nevolnosti u mna od kedy som otvorila oci az kym som ich nezavrela a nesla spat 😠 😠 😠 😠
@katarinka_brnka no pekne teda 🙂 ved uvidim, ci sa z toho mojho pripadu stane nieco, ci nie 🙂
@mon777 a kolko sa snazite o babo?
@katarinka_brnka len teraz od zaciatku mesiaca 🙂 😵
@mon777 jaaj tak to je malinkoooo ale badaj by sa vam hned zadarilo tak ako nam 😀
@katarinka_brnka joj, keby sa to tak ozaj stalo 🙂 😵 to by som boka teraz uz 3+1 tt 😵
@mon777 nooo ja ani neviem jak a som v 18tt ide to strasne rychlo
@katarinka_brnka to ti verim. Ja som s kolegynou prezivaka ceke jej tehulkovanie a bolo to krasne oozorovat, ako sa s oriatelom na Patrika tesia a ako jej rastlo brusko....bolo to uzasne. A slo to fakt ryyychlo. Uz aj ja to chceeeeem 😔
@mon777 aaale ved sa snazite len prvy mesiac ste len na uplnom zaciatku....mne sa s ex nedarilo babo vyse 3 rokov.....to bolo ine psycho nastastie s terajsim priatelom sa nam zadarilo na prvy sup skratka na to netreba mysliet a tlacit na pilu nechat tomu skratka volny priebeh lebo naozaj psychika robi vela...no mne brusko vykuklo cca az pred nejakymi dvoma tyzdnami....
@katarinka_brnka vies co je podla mna nefer? Ze sa hromada parov snazi o mimico roky a nic. A nejaka baba, co ho ani nechce k nemu dosoeje jednou blbou nahodou. Ako moje kolegyna, co oznamila tehu len teraz nedavno 😠 a ani ho nechceli.
@mon777 noo to hej ale na take netreba mysliet....
@katarinka_brnka ja viem, ale je to nefer.
@mon777 ach moja vela veci nie je v zivote fer....ale treba sa hlavne zamerat na seba a nie na inych
@katarinka_brnka mas pravdu 🙂 dufam, ze zajtra teplotka vybehne kusok hore a ze sa mrcha o tych par dni nedostavi 🙂 joj, musim myskiet pozitivne.
Inak veris na nieco ako chlapsku predtuchu? Lebo ked sme mali 2.3. prvykrat sexik az do konca tzk, ako sa patri, tak mi drahy povedal, ze "no, syna som ti uz spravil, ide sa soat". Je fakt, ze nebol moc triezvy, ale myslim, ze lrave v takych chvilach sa zadari 😀 a hkavne vtedy to bolo este neokanovane a maximalne xpontanne.
Malo yam byt ide sa spat. Stale sa mi neda normalne pisat na tom blbom tablete 😀
@mon777 noo to je pravda aj kamoske sa tak zadarilo minimalne len co ja viem sa snazili cca ťrokov o babo jeden vecer si obaja viac vypili a buch maly mal uz rok 🙂
@katarinka_brnka nebolo by odveci, keby sa to postasti aj nam 😀 boze, som 24 DC a zacinam mat tuzbu testovat 😀 je to ale este tyzden ored MS, tak to asi moc nema vyznam 😖

@katarinka_brnka ja pri prvom tehu som mala cely mesiac nafuknute brucho,,inak som nemala vobec ziadne priznaky,,,a aha, bola som unavena,,,,by som spala stale :D no a potom jednoducho neprisla mrcha :D my sme skusali tak 3 mesiace 🙂 a aj to som chodievala behavat dva krat denne, len telo potrebovalo klud,,,mesiac pred svadbou sa mi vytkol kotnik a musela som byt v klude,,,a hned sa zadarilo 🙂