Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@katarinka_brnka ved ja viem. Preto sa snazim koncetrovat na nieco ine 😀
Slecny?
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mon777/album...
Viem, som cvok, ze som to uvobila na 24DC, ale to tu, prosim nerozoberajte 😅 neovladka som sa 😀
@mon777 to je dobre toho ducha ani druhu ciarku tam nervacenim neprivolas bud tam bude alebo nie a ak ano tak ten stres babatku k vyvoju nepomaha
@katarinka_brnka ja nenrvacim 🙂 len si pripadam ako cvok, ze som to testla uz dnes 😅 inak vidis tam daco???
@mon777 no moja slabulilinky dudusiiiik tam je ale este by som naozaj pockala ale moc ti drzim palocky 🙂
ahojte, chcem sa k vam pridať ak môžem, my sa snažíme už tretí rok a stale nič. jedno dievčatko už mame, má 6 rokov. chceme súrodenca ale nedari sa zatiaľ. tak dufam že aj vam aj mne sa to skoro podarí 😅
@katarinka_brnka ved najblizsie testnem az v den mrchy ak geda nepride.
@mon777 no som zvedava ci vydrzis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katarinka_brnka jasne, ze nie 😀 😀 😀😀
Ahojte dievčatá. Hladala som nejaké forum na nete a našla som toto a celkom sa mi páči. Minulý rok v marci som prišla o svoje prvé bábätko, v júly som podstúpila operáciu maternice, vyoperovali mi obrovský myom a od februára máme povolené od lekára opät sa pokúšat o bábatko. Celkom rada by ma zaujímali vaše rady ako tomu dopomôct. Dakujem. A všetkým Vám držím palce. 🙂
Mna dnes ráno začalo pobolievať podbruško, takže tento mesiac asi zase z toho nič nebude 😢 😢 😢 ... Ostatným kočkám držím pästičky, aby sa im zadarili // 🙂.
@mon777 nič si z toho nerob, že si taká nedočkavá, lebo ja to mávam tiež. Urobím si niekedy aj 3 testy ešte pred tým ako má prísť mrcha, vždy mi vyjde samozrejme negatívny a potom som na seba nahnevaná, že načo som si ho ja krava robila, že v čo vlastne dúfam 😠 ...
@mon777 hlavne priebezne informuj 🙂
@zuzika18 tak vitaj medzi nami a prajem skore // 😵
Baby,je tu nejaka sukromna skupinka?
My začína me presne od 1.1.2013 a ešte stale nič fuuu 😒
@kuko7 neber osobne, čo som napísala. naozaj. a ak som sa ťa dotkla, tak ma to veľmi mrzí ☹ ale ja som fakt s nervami v koncoch. revem už niekolko hodín, je mi zle, chce sa mi vracať...celá sa trasiem...neviem čo mám robiť, som fakt zúfalá. takáto som ešte nikdy nebola. a dúfam, že už ani nikdy nebudem.

@mon777 fuu moja to je mooooc skoro mne testik ukazal ducha v den mrchy