Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte kto sa prida? 🙂

@kuko7 http://vikingdogs.weebly.com/ dve malé hyperaktivity chlpaťunké 😵
Ahojte ja sa pripájam k téme a súhlasím rok 2013 bude pre nás úžasný!!! A 13tka šťastná🙂🙂🙂
@mon777 drz sa mon. Posielam veeeela energie :-/
Ahojte.aj ja sa pripajam. dufam ze to bude stastna 13tka,lebo zaciatok bol zly.4.3 som bola na cisteni. ☹ sme sa tesili ze konecne po 2 rokoch nam to vyslo a potom,som zacala velmi krvacat a odislo...
tak nic...dnes mrcha dorazila. nevadí. budeme skúšať ďalej. celkom sa teším🙂. baby, určite sa to podarí. ja verím, že áno! 😉
@katarinka_brnka dakujem 🙂, celkom Ti závidím, ale hlavne držím palce nech všetko prebieha tak ako má 🙂
@zuzika18 dakujemeeeee zatial je vsetko ok 😵
ahojte dievčatá...my sa snažíme o mimi 4-ty mesiac, tak dúfam,že čoskoro sa nám podarí 😉
Takže ďalší pokus neúspešný, nevadí hlavu hore 🙂
Ahojte, dnes som bola u Dr. a všetky doterajšie vyšetrenia mám v poriadku, partner má výborný spermiogram a nikto nevie prečo sa nám už skoro tri roky nedarí otehotnieť ☹ !!! Dr. povedal, že zatiaľ nechce robiť nejaké iné zásahy, tak mi na 2 cykly (od 5. do 10. DC) nasadil Clostilbegyt + mám chodiť na folikulometriu. Keďže som dnes 7DC tento mesiac budeme skúšať ešte bez liekov a potom budeme 2 mesiace riadení liekmi a sonom. Už mi z toho dr.e, a mám pocit, že sa zo mňa vytráca nádej a začína mi to byť všetko jedno ☹ ...
moja zienka si spravila tehotny test 23.3.2013 a boli tam 2 pasiky.... som najstastnejsi chlap na svete!!! sme v 5tt
jeeej ako zlato si to napisal!gratulujem?.......a inak baby skusali ste sa MOJKAT s muzikmi kee je mesiac v splne?vyskusajte!na nieekoho to zabera!

@kuko7 to si vystihla. že sa mi všetko zrúti....