icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
blcha76
9. apr 2013

@tamarar No ja som na tom presne rovnako ako ty. Keď čítam tvoje riadky ako by som seba videla. Veď mňa ženie tiež môj vek (37), inak by som takto strašne nestresovala... A ešte niečo, dnes som opäť testovala (a myslím že tento mesiac naposledy) test ako obyčajne negatívny 😠 a brucho ma začalo trochu intenzívnejšie bolieť 😠 . Čo už narobím, možno už zajtra sa dočkám mrchy ...

anuska3107
9. apr 2013

@ivec16 ma 31 tak mu biologicke tukaju rychlejsie nez mne 🙂 tak tento mesiac snazime co najviac a momentalne mam asi plodne🙂

ivec16
9. apr 2013

@anuska3107 to nie je az tak vela... a chlapom predsa len tie biologicke hodiny az tak netukaju ako nam zenam... Ja si vzdy spomeniem na Karla Gota, ked sa hovori kde je hranica veku muzskej plodnosti ,-)... V kazdom pripade drzim palce... ale teda ak sa uz snazite skoro 2 roky, tak neviem ci ste uz absolvovali nejake vysetrenia, ale asi by uz boli aj na mieste... Aspon tie neinvazivne, zakladne...

katusa985
9. apr 2013

@eninka27 ja som zacala minuly tyzden pit alchimelku a nasadila som si aj kyselinu listovu tak uvidime ci to troska pomoze ...

eninka27
9. apr 2013

@katusa985 juj, vidíš, prírodniny 🙂

tamarar
9. apr 2013

@blcha76 a kolko rokov ma prve dieta? moje 20🙂)....no a ja zatial ziadne priznaky. mam doma este jeden test. pockam do piatku rana. ak teda nedostanem mrchu do vtedy. a testnem sa v piatok. 😝

blcha76
10. apr 2013

@tamarar 😅 😅 😅 Môj syn má 19 😅 😅 😅 . Ako tak čítam, dobre dlho sme čakali na druhé, však? Sme na tom skoro rovnako.

anuska3107
11. apr 2013

@ivec16 no zas nieje dobre ked rodicia su postarsi. No vysetrenia mame iba z mojej strany a od buduceho utorka idem riesit uzaj jeho. Kazdy mi povedal, ze do tych dvoch rokov je to normalne ked sa nedari. Inac mam vypocty od jonasa no nejak nepomahaju aj pijem alchemilku a zacala som nosifol tak dufam, ze ten pomoze berem to ako poslednu nadaj

silviw
11. apr 2013

pridavam sa🙂

anuska3107
11. apr 2013

@silviw ahoj vitame ta, ako dlho snazite?

silviw
11. apr 2013

snazili sme sa si 2mesiace a 4.4.som si nasla ciarky🙂tak dufam ze sa to podari... 😉
@anuska3107 a vy?

anuska3107
11. apr 2013

@silviw joj tak to ti gratulujem , super a dost rychlo si ostala. No nie kazde mame take stasticko. My sa snazime necele 2 roky

eninka27
12. apr 2013

@silviw vitaj 🙂 Tak Ty už nie si snažilka, Ty si už tehuľka? .)

silviw
12. apr 2013

@anuska3107 joj dakujem aj ked sa bojim ci je vsetko tak ako ma byt...predsa je to cerstve..ale napriek tomu sa tesim a tebe drzim palceky...neboj to sa podari....vypocitak si plodne dni🙂

silviw
12. apr 2013

@eninka27 ano dakujem za ten krasny výraz🙂este som iba v 6týždni ale ja dufam ze onedlho budem postupovat🙂a tebe moja drzim palceky daj vediet ako sa ti vedie🙂

eninka27
12. apr 2013

@silviw teším sa s Teboou 🙂 a priebežne budem informovať 🙂 ja sa stále spolieham na relax, dofču pri mori a teplucko 🙂

anuska3107
13. apr 2013

@silviw no treba byt v klude aby sa malinky pevne udrzal. No vypocitavam aj plodne aj od jonasa mam vypocet, nonezabera nic zatial ale raz sa hadam podari

silviw
13. apr 2013

@anuska3107 neboj podari...skus sa nato 1mesiac vykaslat a nic nepocitat...uvidis ze sa podari...drzim ti palce moja a daj vediet🙂

anuska3107
14. apr 2013

@silviw to uz bolo niekolko mesiacov, ze som nepocitala a nejak to nevyslo, no zatial nemam to stastie

silviw
14. apr 2013

@anuska3107 neboooj bude sa vam darit🙂 hlavku hore 🙂

anuska3107
15. apr 2013

@silviw ved v utorok idem ku doktorovi, tak som zvedava co mi povie

silviw
15. apr 2013

@anuska3107 hej?aj ja idem zajtra a dufam ze to bude v poriadku a tebe tiez drzim palće aby ti povedal ze vsetko je v poriadku🙂daj mi vediet ako si dopadla 😉

tamarar
15. apr 2013

tak, dnes 34 DC a mrska zatial neprisla.... 😉

anuska3107
15. apr 2013

@silviw ok najradsej by som bola keby mi povie, ze som tehotna 🙂 ok daj aj ty vediet

blcha76
16. apr 2013

@tamarar a test? Možno si už tehu 🙂 🙂 🙂 . Aké dlhé mávaš cykly? ...Ja som dnes 6DC, popíjam alchemilkový čaj, Inofolic a dnes som mala druhý Clostík. Po 10DC mám ísť na folikulometriu, ale keďže mi to padá na sobotu, tak pôjdem až 12DC v pondelok 22.4.

ewica
16. apr 2013

@tamarar ako ti vyšiel test? ja som tiež v podobných výpočtoch, no test mi ukázal len jenu / :( piatok idem ku dokimu 😨

tamarar
17. apr 2013

tak uz fakt nechapem....dnes je 36DC, mrcha nikde, test negativ. mala som asi 3 dni citlive bradavky, ale to uz preslo...pockam tyzden a ked nedostanem, pojdem uz k dokt. radsej.......☹

ewica
17. apr 2013

@tamarar nezúfaj, je to individuálne, veľa holkám neukázal testík aj do 6-8tt 🙂 držím palce a veľa trpezlivosti, ja už piatok hádam budem vedieť 🙂

tamarar
17. apr 2013

@ewica drzim ti moc palce. ja ale nepocitam, ze som tehu. vobec, ale vobec sa tak necitim☹.....

lenulikus
17. apr 2013

My sme sa tak nejako s partnerom rozhodli,ze teraz je ten CAS 🙂 ..avsak uzila som 2 tablety z blistra ant.-mozem s tym teraz prestat alebo musim dobrat balenie? (antiku beriem len asi rok a pol)