Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby moj muz tiez sladke jedlo nepovazuje za chod, ale dezert 😠
nemam ziadny test, racionalne tomu nemozem uverit, ale citim sa uplne tak ako pred polrokom v juni....neviem ci sa mam tesit, ci bat ci co, no hlavne si to zatial nepripustam, neverim tomu.....ale preco by som sa takto citila? No musim len vydrzat
@lavyrle no ved to,ine vysvetlenie ? ake? neni.... je to mozno cudne ale nie nemozne! 🙂 ono vies kym som chcela byt tehotna tak som si kazdy mesiac myslela ze mam vsetky tehu priznaky a nakoniec som nikdy nebola,a ked som tehu bola vedela som to hned.bolo to ine,tie priznaky,proste som to citila...
@twistybaby tak to je "paráda" variť dva druhy jedla 😎 , ale nie, ja celkom rada varím, len keď nestíham- tak ledva jedno uvarím, tak to Ťa fakt obdivujem. Ešteže môj muž zje všetko okrem rajčinovej polievky, ale tú zase chlapci môžu a ja tiež- mňam 🙂
Tak neviem koho to napadlo s tými srdiečkami, akože teraz ho mám poslať ďalej či čo? 🙂 Pošlem Ti ho, keď si ešte nedostala 🙂
@lavyrle tak podľa mňa nejaký Mamatest alebo ClearBlue by Ti už tehu ukázal (tak ako mne), len ja som povedala, že dopredu pred vynechaním mens. už netestujem, lebo vtedy som bola moooooooc sklamaná, keď nakoniec došla. Ale vyskúšať to môžeš. Inak ja som sa vtedy ale tehotná ani necítila byť
@twistybaby no rozmyslam aj nad tym ci si to nenamyslam....ale ja som v podstate len chcel vylucit Jonasovu teoriu 😀 my sa fakt este nesnazime, takze ja to este tak intenzivne neriesim - ani ma nenapadlo, ze by to malo vyjst cez mrchu 😖 preto nechapem preco by som mala mat nejake pseudopriznaky. Citim co citim - toci sa mi hlava, vyrazky mam tiez a su tam fakt a su realne 😅 a obcas mam pocit ako ked idem mrchu dostat...vcera sa mi to stalo a aj dnes. Jedine vysvetlenie je toto alebo este, ze sa mi zblaznili hormony po takom zasahu, ale preco by sa to dialo po 3 mesiacoch? No nevyriesime to asi - chce to cas 😉
@laja77 tiez nechcem testovat, pretoze presne ako tebe - aj pri poslednom tehu mi test 5 dni pred mrchou neukazal nic a den pred mrchou uz bol pozitivny.....len toto je taky divny pocit, lebo v podstate sa to cele posuva ak by to tak bolo - o dva tyzdne skor, nie? Lebo logicky by uz k ovulacii v strede cyklu nedoslo, ci sa mylim? No rozum mi stale hovori, ze je to blbost
@laja77 dakujem za to srdiečko 🙂 poslala som dalej 🙂 vies co aj ja rada varim,nie vzdy sa mi chce,su dni kedy by som ani z postele nevyliezla ked je zamracene jako poslene dni,tak nas den je asi taky ze vstanem so synom,naranajkujeme sa, kuknem jeden moj oblubeny program v telke,potom navarim,napapame s,poupracem,ideme na prechadzku a kedze mi maly po obede nespava tak sa hrame alebo citame alebo len tak lenosime na gauči 🙂 samozrejme cez leto je iny program ale v tejto zime sa mi viac ako na hodku von ani nechce aj to sme taky vymrznuty ze sa tesim na nas kozub a lenosenie 🙂 varim niekedy aj na dva dni kedze manzel sa cez týžden stravuje v robote,tak nam s Riškom nevadi ked jeme dva dni to iste 🙂 dva druhy jedla varim obcas na veceru a cez vikend...
@lavyrle mne 10tkový test ukazal pri synovi tehu ked som bola 2 týždne po menzese.bola som aj podla doktora 4tt,na ultrazvuku bolo vidno gest.vak a dovtedy som kazdy den testovala rano a bol snehobiely... takze tolko k hormonom,mne idu do moču asi pomalsie alebo co.aj teraz co so potratila,v krvi 817HCG a z moču test negativny... to bolo 14DPO...takze nic neni 100%... a okrem ineho uz som vravela ze posledne tehu som otehotnela v den kedy mi mala dojst mrcha... a uz nedosla 😅 vsetko je mozne 😉 a pochybujem ze po troch mesiacoch by ti hormony zrazu skakaly nasledkom toho zasahu... to neverim to by bolo hned...
zienky ako ste mali sobotu? co ste porabali? ja zasa snivam o januari :D
@daniwaugh my sme mali akurat navstevu kavičkovu, uz odisli tak si vykladam nohy na gauč a čučim v klude to notebooku 🙂 inak cez den varenie,nakupy ,upratovanie... nic moc ako kazda sobota u nas... a s tou bambulkou ti zelam vela stastia velmi, ale vies ako sa hovori- "ked chces boha rozosmiat,povedz mu o tvojich planoch" 😀 aj ja si prajem dievčatko a ked nebude ani teraz tak do tretice musi byt,ked ani potom tak stvrte uz nechcem , 4 chalanov a manzela by som nezvladla 😀
@twistybaby nuz ak verim :D ako ja vysielam dievcatkovske myslienky, ale sompovedala ze max 4 deti a zatial mam 2 ale dufam ze 3trie je baba a potom je mi to fuk :D hlavne nech ma jednu princeznu.. no sak uvidime..
my dnes sme boli v meste na Santu poziet (nebol tam) a potom sme mali cely den navstevu, teraz sme vybehli sa pomilovat (ledze mimo ovu alebo prepovede jonasa tak v poho) a uz som zasa tu :D
akurat spekulujem ci sa aj mimo jonasa neda baba.. ja som v tomto HROZNA ja viem, ale ja som chcela vzdy len 1 dieta a to dievcatko a mam dvoch synov (a nevymenila by som ich za 100000 dievcatok) ale teraz b som uz vazne rada babuuu :D da sa?:D svagor je znamy gynekolog, akurat som mu poslala mail ci sa da pohlavie casovanim ovplyvnit, cakam vysmesny email :D sa uvidi.. ale je vedecky dokazane ze babske spermie su pomalsie s dlhsou zivotnostou tak dufam.. len kamoska mala ehm..no milovanie pred ovu a aj takma chalana...
@daniwaugh ano to je pravda ze tie spermie s chromozomom XX su trvalejsie... a ked to skombinujes s jonasom a skus aj činsky kalendar tak mozno to naozaj vyjde 🙂 tri pravdepodobnosti uz musia tvorit aspon 80% zaruky 😉 a ak nie ani pri stvrtom,mozno ma tvoj muzik len xy spermie a tak si spravte 11 deti a budete mat cele futbalove muzstvo aj s trenerom 😀 😝 a inak co sa zmenilo ze si sa rozhodla pre taku velku rodinu? ked si chcela pôvodne len 1 dieta? ja by som ich tiez mala aj desat ale to by som musela manzela znasilnovat lebo povedal ze 2 a dost! 😠 no a citam ze si mala dobry program teda.... 😝 asi aj ja poriesim 😀 joooj jak sa uz tesim na dalsiu OVU! musim otehotniet na prvy sup! proste musim! tak velmi sa na to tesim! 😀
@twistybaby no ja som chcela len jednu a to dcerku.ale ked som ju nemala tak som povdala ze dalsie a dalsie .. a moj muz chce viac a ja sm vtedy bola mlada a hlupa a skorej som si predstavovaa dcerku ako "modny doplnok" ..mlada hlupa
@twistybaby kedy mas najblizsie ovu? ja tym ze nemam ms tak si musim kazdy den testovat ovu aby sa nam nekrizovali dni s jonasovymi takze srandy kopec.. a vy samozrejme otehu, sak musite ale nechces pockat na mna do januara?:D
ja som dnes vegetila.....muz ddobeda kosil skoro 3 hodiny - ani neslo o to, ze travu, ale skor listie 😖 ja som varila, pustila 3 pracky, upratovala a poobede som robila fotokalendar - Vianoce sa blizia a ja to davam uz roky starym mamam pod stromcek....
@mauerka no vsak uvidime. Bud potvrdim alebo vyvratim - ina moznost nie je 🙂 🙂
A dakujem za srdiecko - potesilo 🙂
@daniwaugh ale aspon vieš ake su deti užastne poklady na zemi.ja by som si bez svojho syna nevedela predstavit svoj zivot,a nieje to len otrepana fraza,citim to stale a tak intenzivne ze sa prichitim ze mu dam denne asi 1000 pusiniek a asi 1000x krat mu poviem ze ho "lubim ako kona" (to si tak so synom hovorime navzajom heh) 🙂 len sledujem aky je sikovny a uzsany a tuzim ich mat takych aspon 100 kebyze by som im vedela vsetkym dat tolko lasky a casu naraz.... a len chcem, aby moje dalsie dieta bolo zdrave,a nikdy som nezazila take hrôzy ako rakovinau dietata a podobne veci ktorých je plny internet,same clanky o trpiacich detoch a vzdy ma napadne-co ak sa to stane aj mojmu dietatu? ☹ no ale to som uz doooost odbocila od temy,sorry 😅
inak s tou OVU je to tazko,mne chodi totizto uuuplne ale ze uuuplne jak sa jej zachce,niekedy aj dva razy,tiez preto testujem kazdy den ovu testy...aby som si bola ista.no posledna bola pred 10tmi dnami takze cakam na mrchu a potom to "rozjedem " 😀 no moja,rada by som pockala,ale ja som taka nedockava ze to nevydrzim,kazda moja kamoska je tehu a uz mi z toho sibe 😠 okrem ineho prveho syna sme "robili" 10 mesiacov,takze pochybujem ze to bude na prvy sup...to su len moje sny...ale velmi by som chcela aby sa narodilo najneskôr v oktobri,preto chcem zacat cim skôr....ked nevyjde-nevadi,ale aspon sa nebudem zozierat ze som neskusila uz teraz 😉
@lavyrle vidim ze je nas tu asi viacej co travime sobotnu noc pri počitači 🙂 necakala som ze tu este niekto o jednej bude pisat heh 🙂 inak ten fotokalendar to je super napad,ale ja by som to nevedela,nepoznam ani program kde sa to da... a moje dieta a foťák-no asi sa nemaju moc radi.Rišo mi nikdy nehodi ani pózu ani usmev ktory by bol taky čarovny aky je ked tam neni ten "otravny" foťák...
@twistybaby ja som o pol osmej zaspala a prebrala som sa o pol 11tej - preto som vyspata 😀 fotokalendar som predtym pracne vyrabala - teda stiahla som si ciselniky, obrazky, ramiky a vsetko to do seba vkladala spolu s fotkami a dala tlacit, ale teraz na to uz nemam cas - tak to robim v happy fote napriklad teraz 😉
baby - tak tehotna nebudem 😉 dnes ma napadlo, ze si zmeriam bazalnu teplotu - vstali sme az o stvrt na 10, ale zas nehybala som sa predtym dako, iba zbehla dole schodmi po teplomer 😎 a mala som 36,5...keby som bola tehotna tak mam viac
@lavyrle K tej teplote - mohla byt ovplyvnena nekorym meranim, tym "zbehnutim"...ale aj tak - dost nizka, takze by som skusila merat 2-3 dni este za rovnakych podmienok. Inak ty si "jonašovala" cez ms, ze? Takze pokles TP kvoli ms to nebude. Ktory DC vlastne si?
Alebo - ak si tehu podla pana J., tak aj teploty budu ine ... 😀
@mauerka neskore meranie a zbehnutie by ju skor zvysilo ako znizilo 🙂 jonasovala som cez mrchu - presne tak, pretoze podla neho to ani nemas robit v plodne dni 😀 ktory den DC? 14DC.....teraz mi podla mna zacne stupat teplota vzhladom k ovulacii, nie? Okolo 10.12 mam mat mrchu a potom uz zaciname pracovat na babatku 🙂

@lavyrle radsj nechcem snar ani vidiet,raz sa mi snivalo ze mi vypadali vsetky zuby a v snari som si nasla ze to znamena smrt blizkeho tak odvtedy to ani neotvaram 😒 myslim ze poharik vinka by ti nic nespravil aj ked viem ze istota je gulomet. 🙂 @laja77 , @lavyrle a inak akoze 4 roky sa mi nepodarilo manzela zmenit v jedeni.u nas uz dlho funguju dva obedy.ja preseba a dyna zvlast a pre neho vzdy maso na nejaky spôsob... vzdycky ochutnal aj z mojich veci a vzdy konstatoval bud ze -" z tohoto by som sa teda nenajedol ani keby som zjedol celý hrniec" alebo ze "toto nam varili na vojne a napina ma z toho" a podobne hlasky... nevadi ked začne z tolkych kuracich prs kotkodakat tak sa ho opytam ci to nevymeni za cestovinky... a sladke nezie na obed.to ako dezert,tvarohove slize za obedom,parene buchty za obedom,palacinky za obedom,proste pre neho to je mučnik a nie hlavny chod.... ale co uz uz som si zvykla... 🙄
Inak to srdiečko ti asi niekto poslal jakoze asi pre radost alebo tak dost to tu pisu baby ale neviem ja som take nedostala este ,nevie co snim 🙂 a no s tym tehu neviem,asi jedine test,alebo ovu test nemas doma? ten zevraj ukazuje skôr ako tehu...