Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle
@twistybaby
@daniwaugh
ináč baby, vy akože nemôžete v noci spávať ? 😀 Ja som presne opačný typ, také ranné vtáča, ale keď som hore dlhšie ako do 22hej, tak som úplne rozbitá na druhý deň 😅 . Povedala by som, že asi starnem, ale u mňa to bolo vždy tak, takže vekom to nebude 😎
@daniwaugh tak Ti to prajem ,aby Ti to s tým dievčatkom vyšlo a hlavne hneď, lebo ja už začínam mať pochybnosti, že kedy sa nám podarí 😉 . A tie dievčenské vecičky, keď budeš nakupovať, to bude paráda 🙂 , ja sa vždy neviem vynadívať v tých babských regáloch- aspoň že mám neter, tak sem-tam niečomu neodolám 🙂
páči sa mi ten typ s kalendárom k Vianociam, ale kým sa rozhýbem, tak aj Vianoce budú. Tento rok som nejako mimo diania 😨 po iné roky som už aspoň vedela, čo kúpim a teraz som ešte len včera začala nad tým rozmýšľať 🙂 A teda už by bolo načase, nemám rada zhon na poslednú chvíľu 🙂
@lavyrle jéj pripájam sa ku gratuláciam ked si sa uz tak prezradila hehe ! 🙂 vsetko najlepšie! 🙂
@laja77 ja zas neviem ist skorej ako o jednej-druhej spat,a vstavam okolo 10-11tej doobeda... odkedy som na rodičovskej dovolenke 🙂
a nač že je kopa ovela krasnejsich veci pre dievčatka? aj ked len dojdem do velkeho tesca a BA tak same ruzove asi 5 regalov a mozno 2 chlapcenkse a aj to uplne --- obycajne---take onicom.tie dievčenske veci,no tých je tolko! a tak vela kombinacii!!! šaty,sukna,šortky,tielko,bluzka,košielka vestička,tie krasne čiapočky,klobučiky,hačkovane a ine,lakovky,čižmičky,sandaločky, atd...a chalani akurat teplaky rifle tričko a mikina...to kupujem dookola. 😠
@twistybaby presne na tie chalanské veci sa jedujem, povedala by som, že ešte pre tých menších chlapcov vymyslia niekedy aj celkom pekné kúsky, ale čím sú chalani starší, tým mám väčší problém im niečo pekné nájsť. Taká moja istota je Reserved, tam mávajú celkom pekné kúsky. A ešte ma napadol Lindex 🙂
@laja77
@twistybaby ja nakupujem uz roky z Nextu alebo aj Zara, H/M pripadne ten Reserved...obcas to tesco,ale to skor nie,lebo potom sa stane, ze v skolke maju styria to iste tricko 😀
Ja som inak tiez nocna sova - nejdem spat skor ako okolo polnoci a rano, ked mozem, spim aj do deviatej-pol desiatej 😎 napriklad zajtra som zas cely den v robote, z domu odchadzam 6.30, ale aj tak nepojdem spat skor ako o jedenastej-pol dvanastej
Tie kalendare som volakedy robila aj 3-4tyzdne, vzdy, ked sa trosku dalo - som sa hrajkala s kazdym pismenkom. Teraz uz nestiham, ale v tom happy fote sa to da krasne urobit - stacia 2-3 hodinky a pekne fotky.
@laja77 lindex je aj moj oblubeny 🙂 tam maju supe veci to je pravda 🙂 a ja do teca chodim casto,maly este nechodi ani do skôlky ani do skoly takze mi to je jedno a neni to take drahe nato ze kazde tricko bud hned zniči ze je nevypratelne alebo z neho vyrastie za 3 mesiace... on je strasny dlhan a rychlo sa vysvihol a aby som mu stale kupovala znackove veci to by som skrachovala... 😉 ale do mesta ,kaviarne,hrackarne na navstevy a ine prilezitosti ma asi vsetko z lindexu 😀 krasne košele chalanske tam maju aj teraz 🙂
to ja ani nepoznam lindex....next mi vyhovuje, lebo to objednavame priamo z anglickej stranky a tiez tam zvyknu byt dobre ceny....
@lavyrle a normálne Ti tie veci pošlú na SK? A za ako dlho príde tovar? Objednávala som knihy a lego cez internet 🙂 , ale oblečenie ešte nie, bojím sa že neodhadnem veľkosť 😉 , keď niektoré tie veci sú tak divne číslované, napr. aj Reserved, starší má 9 rokov, ale veci mu musím kupovať na 10-11 rokov, podobne aj v HM, ale napr. v Lindexe mu veľkosti sedia.
@twistybaby Ináč oblečenie v Tescu nekupujem z rovnakého dôvodu ako lavyrle, aby nemali rovnaké veci ako kopec ďalších detí 🙂 , ale keď boli menší, tak som im tam tiež kupovala 😉 . V Lindexe tie veci pre malé deti sú úplne úžasné, ja z nich nemôžem oči spustiť 😀
no napriklad v tescu teplaky maju na prd riesene snurky na stiahnutie - snurka tam je, ale stiahnut sa neda....vacsinou. A za 9 euro v nexte vacsinou kupim duo pack a su to fakt kvalitne teplaky, ze vydrzia aj rok 🙂
My sme pospajane viacere, je nas aj 5, urobime objednavku a dame doviezt cez kuriersku sluzbu - dopravu si rozpocitame.Ale suseda ma v UK kamosku, k tej to pride z obchodu a od nej ku nam. Velkosti uz mam v oku, kedze takto nakupujem cca 6 rokov
a viete co som sa dnes rozhodla? Ze snazilkovat zacneme nie koncom decembra, ale hned v dalsom cykle - teda od 10. decembra 🙂 ak by sa zadarilo, tak by to bol pekny darcek. Uvidim este co povie hematolog v utorok
dakujem vsetkym za blahozelania !!!! 🙂 aj za srdiecka 🙂
@laja77 @lavyrle @twistybaby Ja mam tiez chalaniska - casto objednavam z UK, uplne bez problemov. Aj teraz mam na ceste jeden balik z Sport Direct-u. Nikdy nebol problem. A priklanam sa tiez k nextu, alebo potom klasicke sport. znacky ako Adi, Nik, Pum... Daju sa aj chlapciska dobre obliect. Ked si predstavim nase "kamaše" 😀 Teda vy mladsie babeny mozno uz ani nepamatate. 😉
@twistybaby no ved aj ja som rada ze ich mam mojich chrustov (keby ten starsi nemal terrible two a madsi zachvay revu tak by to bolo dokonale :o)) len teraz este princeznicku a uz budem spokojna 🙂 my sie tiez furt hovorime jak sa lubime a bozkavam mladsieho, starsi to az tak nepreziva, ved uz ma tri! 😀 😀 😀
prajem vam pekny zaciatok tyzdna, ja som do vecera v robote, potom na nakup 😠 ale v utorok ma caka hematka - tesim sa, lebo to beriem ako taky medznik - som si hovorila, ze dovtedy nesmiem snazilkovat 🙂
@mauerka ja si to pamatam, ved mam 35 😉 a presne si spominam na strikovane pulovre a biele ponozky 😀 . A da sa aj chlapcom nieco najst, ale tam napriklad nemam problem ze by som sa musela rozhodovat medzi viacerymi vecami, lebo vacsinou najdem len 1-2 co sa mi pacia 🙂 ale ked kupujem nieco neterke k sviatku napr., tak pri tych veciam stravim aj 3/4hodiny kym sa rozhodnem 😀 . Musim pozriet tiez nieco cez ten net
baby a prijemny den vam prajem, ja idem pracovat, dnes mam toho toooooooooooooolko vela 😒
babyy ja som daka zmatena... meriam si ovulaciu testami a vsetky 4 su nastastie negativne ale moje telo sa sprava ako keby malo ovu, mam taky ciry lepkavy hlien makky krcok..??????? no a predvcerom sme sa milovali bez kondomu tak dufamze tie testy sa nemylia!!! 😒 😒 😒

@mauerka otazne, ale je preco mi je tak divne. Hlavne ta hlava sa mi toci 😒