icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
daniwaugh
26. nov 2012

@lavyrle a uz si nie tehotna?:D

kiki6
26. nov 2012

@lavyrle no pekne, no zase medzi mnou a bratom je 6 roč. rozdiel a nemáme si čo povedať, ale zase on je moc tichý, nie komunikatívny, nie rodinný, takže možno aj to to robí.....

daniwaugh
26. nov 2012

@kiki6 no tak a ten iscar co a kedy teda? nech sa to uz riesi...

kiki6
26. nov 2012

no budúci týždeń keď budem mať po mrche. Veď teraz tam nechcem chodiť s mrchou, ani omylom.

daniwaugh
26. nov 2012

@kiki6 no tak sak to je uplne jasne :D nebudes im tam predsa krvacat na stol.. ale mozno ta mrcha uz nepride.. 😉

lavyrle
26. nov 2012

@daniwaugh nie som podla tej bazalnej teploty 😉

daniwaugh
26. nov 2012

@lavyrle a ta je taka 100% spolahliva?🙂

mauerka
26. nov 2012

Jeeej, baby, cista nuda dnes vecer - pozrite, co som nasla
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
Takze ked toto @daniwaugh este skombinujes s Mr. J. 🙂 tak kupujes ruzove vecicky na 100% 😀

daniwaugh
26. nov 2012

@mauerka no mne jonas predpovedal 8-11.1.2013 a mam tam otaznik :(

lavyrle
26. nov 2012

no tak mne sa Plzak s Jonasom priam biju 😲 jeden tvrdi, ze dievca a druhy, ze chlapec. Ale Plzakovmu "zatlkat, zatlkat, zatlkat" som vzdy fandila 😀 no ja to cele necham na nahodu. Ak mam byt matka troch synov - budem na to hrda 🙂 ak mam mat dceru - tak budem stastna, ze ma dvoch velkych bratov ochrancov. Nech sa na to pozriem akokolvek - hlavne je jedno - otehotniet, vynosit, porodit tak, aby sme boli obaja ci obe zdrave a v poriadku. A teda cim skor - neda mi nedodat 😀

daniwaugh
26. nov 2012

@lavyrle no ale toto vsetko sa splni 😉 takze pohoda jahoda 😉
hrozne pomaly mi tie dni idu, nech uz je januaaaaaaaaaaaaaaaaar

lavyrle
26. nov 2012

@daniwaugh a ci je bazalna teplota spolahliva? No neviem - meriam ju preto, ze som sa to tu docitala. Ale tak asi ano, nie? Dnes som si dala teplomer hned vedla zachodu, aby som rano nezabudla. Este so zalepenymi ocami o 5.45 som rychlo merala teplotu a ani som pri tom nedychala 🤐 A......36,2 😀 😝 ovulacia by mala byt zajtra alebo v stredu -tak neviem ci je to dobra teplota a co to znamena. Ale tehotna asi nebudem.

Zajtra drzte palce na tu hematku - neviem sice co chcem pocut, ci zas, ze mi nic nie je alebo ze mi daco je a to daco sa da poriesit - no neviem vlastne, ale aj tak drzte palce 😎

daniwaugh
26. nov 2012

@lavyrle drziiiime
ale BT je este v posteli ked sa ledva pohnes, akurat tak rukou s teplomerom smerom k ..kdekolvek si ju merias 😀 😀 ked ides na wc uz tak to uz nie je predsa bazalna teplota.. teda dufam ze si nebudes mysliet ze som premudrela, ale tak ja to viem inak, tak chcem poinformovat o mojich "vedomostiach"
http://www.elep.sk/meranie-bazalnej-telesnej-te...
http://baby-web.topky.sk/clanky/a26-Meranie-baz...

emka9
27. nov 2012

Ahojte dievčence .... no podľa všetkého Jonáš u mňa nevyšiel, tak som aj rada .... ešte jedna mrcha a snáď pôjdeme do toho 😉

emka9
27. nov 2012

@lavyrle Držíme palce, nech vieš čo najviac 😉

emka9
27. nov 2012

@daniwaugh Už sa nám to kráti, január predo dvermi 🙂 asi som šialená, ale ešte cca 50 dní 🙂

emka9
27. nov 2012

@mauerka Žeby baba ? 🙂 takto mi to vyšlo ... to sú ale štatistiky

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
emka9
27. nov 2012

@anuska3107 držím palce, aby to tak bolo, nech kočíkuješ 🙂

twistybaby
27. nov 2012

Caute kočky! vidim že ste toho stihli popisat za jeden den! som myslela ze tu nikto nebude a vy tu takto debatujete 😀
@lavyrle naoaj sa ma bazalka merat hned ked otvoris rano oci ani nevylezies nohou z postele ,len z nocneho stolika brat teplomer a sup merat. a tiez pisu ze je podstatna aj hodina,ze to ma byt pravidelne ta ista a dalsia vec je ze pokial si ju nemerias pravidelne nemozes vediet. niktore baby maju normalnu bazalnu 37 pri ovu a pri tehu aj 37,5... je to individi.... 😉
@emka9 aj ja cakam na mrchu,dnes rano ma pobolievalo brucho tak som myslela ze uz! a nic.... normalne sa uz tesim na kramy a potom hor sa na snazilkovanie.... akurat mi dalsia ovulka vyjde na manzelovu dovolenku takze budeme mat super klud 🙂
inak akurat je unas besno,sestru vykopol snubenec z domu a nastahovala sa knam 😖 niezeby som ju nemala rada,ale kym si najde novy podnajom tak sa asi obesim z tolkeho NEsukromia...
- inak moj manzel mi tak trosku nenapadne naznacil ze by som mala aj schudnut predtym nez otehotniem (mam o 6kg viac ako ked som tehotnela s prvym synom) a to je smutne lebo vtedy som pribrala 18 a ked tera priberiem dalsich 18 tak to uz budem ako slon... a je deprimujuce ked sa s tehotna postavite na vahu a mate o 5kg viac ako vas manzel verte mi 😠 😀 tak asi kym bude dalsia ivulka tak budem drzat dva týždne hladovku aby islo par kil dole,aj ked viem ze je to nezdrave a bla bla ale tak potrebujem rychly ubytok a to je jediny spôsob...

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
twistybaby
27. nov 2012

Inak kočeny čo zvyknete tak piect na vianoce? ja potrebujem nejake nove inšpiracie lebo robim kazdy rok 4 druhy keksov a kolačov a už je to otrepane... 😖

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
twistybaby
27. nov 2012

@anuska3107 ooo dakovala 😉

@daniwaugh inak si uz zacinam mysliet ze z toho sampusu asi vazne nic nebude ... 😒

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
emka9
27. nov 2012

@anuska3107 nezúfaj, už to musí vyjsť 🙂 verím tomu, že to tak bude 😉

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
emka9
27. nov 2012

@anuska3107 Podľa mňa to môže byť cítiť, ja som cítila bolesti v podbrušku, ako keby som mala dostať svoje dni ale to som mala ešte cca 2 tyž. pred ... a nehovorím, ako som sa nafúkla ..... tak neviem, ja si myslím, že to bol príznak uhniezďovania ...

anuska3107
Autor odpoveď zmazal
emka9
27. nov 2012

@twistybaby Och viem, ako sa cítiš, tiež som pribrala 5 kg počas tehu a to len prvé týždne, brala som veľa vitamínov, samé magne B6 a iné B vitamíny, ..... kamoška čo ich brala, tiež pribrala, takže súdim, že to najmä z toho všetkého, hormóny .... teraz som všetky vitamíny dala nabok, konzumujem len listovú zeleninu, chodím pešo po schodoch, cvičím na orbitreku a snáď do Silvestra to dám dole 😉 a to nehovorím, že môj manžel má váhu skoro ako ja ☹ ... ale nedrž hladovku, mne dal brat dobrý recept, na raňajky ovocie, na desiatu ovocie, obed aj rezne môžeš každý deň, poobede, ovocie, na večeru napr. jablkovú vlákninu, burizony, zaliať teplou vodou, + hrozienka a si z toho sýta až až až ....a keď ma prelomí hlad opäť ovocie......uvidím ako dlho to vydrží mne 😉 . ... ohľadne súkromia .... to tiež poznám, bývame u svokrovcov, aj keď máme svoje poschodie, je to na figu borovú, večné trieskanie dvermi, buchot, kričanie vnúčat, chodenie do izieb bez zaklopania, najmä svokra ! ... ☹ ....ale u mňa je to neriešiteľné, ale verím, že raz odídeme nadobro a budeme si šťastne žiť ... ale tvoja sestra asi nebude ako moja svokra ... aj keď každý má svoje vrtochy ... ale je nádej, že sa odsťahuje skôr ... určite Ťa to rozčuľuje, nemáš svoje miestečko, zrazu je všetko inak ....keby sa dali niektoré veci dať vzieť naspäť, nikdy v živote by som tam nešla bývať, aj keď by to malo znamenať, že budem slobodná, ale šťastná ... irónia ..... môj manžel je úžasný, veľmi sa ľúbime a snáď to prekonáme, ale to je už iný príbeh .... každopádne Ti držím prsty, nech sa všetko na dobre obráti 🙂