Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@anuska3107 No my sme sa snažili 3 mes. po svadbe, aj keď podľa môjho rátania vždy mimo plodných dní 🙂 ale tesne pred dovolenkou sa nám zadarilo, zistili sme to po návrate, a to mi meškali moje dni len 2 dni .... ale nedopadlo nám to dobre, v 8 tt MA - zamĺčaný potrat ... potom kyret a teraz 3 mes. musíme počkať, medzi tým sa preliečime s ureoplazmy a dúfam, že od januára môžme ísť do toho nášho verím, že aj úspešného snaženia a vy sa snažíte, ako dlho ?
@anuska3107 To Ti ale mešká už 4 deň, kedy si chceš urobiť testík ? Chceš ešte počkať ?
@emka9 no boli ma brucho aj prsia uz od piatku a stale nic. chcela som pockat tyzden az nepredbieham udalosti. vzdy ked predbieham sa aj tak sklamem a priatel mi ho aj tak zakazal este robit, ze nemam byt nedockava
@anuska3107 🙂 ale tie dni utekajú hrozne pomaličky, najmä ak na niečo čakáš 😒 riaď sa inštinktom, verím, že to bude dobré a budete sa tešiť 🙂
ci to si konstatovala, ze mne nevysiel???? 😀 ja sa uz tiez stracam 😎
No baby - dnes to bol den s velkym D. Ked som prisla na hematku o 7.10 - bola uz plna cakaren ludi 😠 asi tam cakali uz od vecera 😝 tak som si prisadla to tej tlupy. Ked som sa dostala k primarovi, tak som sa zas len dozvedela, ze som vlastne stastna zena, lebo mi nic nie je a ten MA bol len nestastna nahoda,ktora sa proste stava casto 😒 myslela som, ze ma aj posle s tymto konstatovanim domov, ale spomenula som nejake bolesti DK (ze tie vraj nemam vobec riesit, aj jeho obcas daco boli, mam byt rada, ze to nie je casto 😲 )...no zrazu otocil list a ze mi predsa len vezme tu krv aj na geneticke vystrenie, aj trombofilne stavy a aj este neviem co, aj ked on si myslim, ze ten MA s tym nijak nesuvisel a kludne sa mozem snazit dalej. No - som rada, ze to nakoniec takto dopadlo, urcite budem kludnejsia 🙂
@emka9 ty si sialena? ja kazdy den vecer muzovi skuvinam "nech uz je januaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar" 😀 😀
a jak to ze jonas nevysiel? nejak stracam prehlad 😀 😀
@twistybaby jak nebude, co nebue, preco nebude???
@anuska3107 no ja som teda necitila ani pri jednom...
@anuska3107 hmmm...... urob to, čo si myslíš, že chceš urobiť, aj napriek tomu, nech bude výsledok akýkoľvek ...... 😉
@anuska3107 a ja by som teda na tvojom mieste uz testovala -co tampo muzovom zakaze, vsak mu to nehovor 😉
@daniwaugh no nevyšiel moja mrcha prišla dnes s meškaním 2 dní, tak som rada, lebo tento mesiac nie je dobrý čas na to, aby sa nám zadarilo, keď to takto škaredo poviem ....ale môj muž keď sa ma opýta čo chcem na Vianoce poviem zakaždým bábätko, on na to, že samozrejme 🙂 a potom sa opýta čo ešte a ja poviem domček 🙂 a to sa už len smeje, že to mi nemôže dať tak skoro 😕 ........ chodím po nete, rátam, čítam, konzumujem veeeeľa listovej zeleniny, ešte aj keď idem späť tak pár listov do ruky, pre istotu 🙂
@emka9 mne by mali prist vysledky domov postou - ze sa caka cca mesiac. Skusim to urychlit 😎 a keby sa to aj nedalo, tak aj tak mi to vychadza zhruba tak, ze mrcha pride okolo 10.12, plodne dni vychadzaju na sviatky a ak by som aj hned otehotnela (co tiez nepredpokladam) - tak aj tak by uz tie vysledky mali dovtedy prist 🙂
ahojte dievcata mozem sa pridat? lebo v predchadzajucej diskusii to uplne zamlklo. 😒
s par sme si pisali este v septembrovom 2012 🙂
my sa tiez snazilkujeme cca od oktobra, najprv len ta akoze.. skor nie v tie spravne dni. tento mesiac prave pocas plodnych dni. tak uvidime do cca 2 tyzdnov 🙂
mam dve deti, vsetky sa nam podarili relativne rychlo, tak verim ze v tomto duchu ostaneme 🙂 .
a ostatne sa uz uvidi 😎
@lavyrle Tak ti skutocne drzim prsty, nech su OK.
U mna sa dost neskoro zistili trombofilne mutacie - nikto s tym nic nerobi - podobne ako tvoj doktor, asi mame byt stastne, ze nie sme po tromboze ci embolii, vtedy by to asi zacali riesit, vrrrr... Ale ja osobne som rozhodnuta v januari ak aj nie kvoli tehu ale kvoli sebe "ist za tym".
@mauerka no presne - pytal sa na embolie, na krcove zily, trombozy az som si pripadala ako vadna, ze co tam vlastne robim 😠 no nakoniec to dobre dopadlo,je mi suma fuk co si myslel - hlavne, ze mam vysetrenia urobene 🙂 netuzim za kazdu cenu po trombofilnych mutaciach ani antifosfolipidovom syndrome, ale budem omnoho kludnejsia ak zistia, ze nic nezistili 😀
@daniwaugh lebo teplota bola 36,2 😉 a aj ked som ju teda merala zle, ale tym, ze som presla na ten zachod by sa teplota zvysila a nie znizila. Takze ak sa este pohybom zvysila, potom bez pohybu by bola este nizsia. A nakoniec zistim, ze som vlastne trvale podchladena 😲 radsej nejdem merat, lebo zacnem este riesit poruchy termoregulacie 😀

@anuska3107 Prečo si skoro odpadla? Je Ti tak nedobre? Nízky tlak? a Kedy by si mala mať svoje dni ?