Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
kočeny inak toto je kočik ktory som si vybrala viac menej splna najviac zo všetky mojich požiadaviek ( všetky nesplna ani jeden na svete) neni farebne najkrajsi ale najviac mi vyhovuje podla parametrov a vlastnosti...a konstrukcia sa mi paci,taka je ina 🙂 podotykam ze niektore foto som slohla nejakej kočke tu z modreho konika tak sa ospravedlnujem 🙂
@twistybaby kebyze neotvorim tuto temu tak ani nezistim ze si tu?🙂 hehe pekny kociar si si vybrala a ty nemas uz ten sportak perfektny? a co to citam chystate sa na surodenca?tak predsa skor nie o 5rokov?🙂))
@mauerka no ja už som brala niake vitamíny na báze kyseliny listovej z Rakúska a aj ich teraz beriem je to folsan lebo pomohol ostat. babám, tak, že ich brali 10 dní a boli hneď tehu a ja ich už beriem 3 mesiace. Ja si myslím, že mám niaku inú vadu, napr. maternicu alebo niečo v tej oblasti, len ma sere... že gyndo stále hovorí že ok. Ale mám teraz niake nafučané riadne to brucho ako keby som bola v 3. mesiaci, som stále hladná, od kedy mám tieto mini-krámy. No od včera ma boli na každej strane ako keby spood pazuchy a trochu nižšie ale nebolí to, len to mam na oboch ramenách ako svlaovicu a pritom som nič nezdvíhala ani nenosila ani nemala niako divne ruky.
@twistybaby moj muz prave povedal ze lily novy kocik nedostane, ze je tretie dieta a nic take jej netreba. keby nebola baba tak nedostane ani oblecko nove :D (pockaj az sa mi zadari zamiesat chalan, chudacisko :D )
@twistybaby henten sedy ma na mna moc maly kosik, to by som sa zblaznila :D
@daniwaugh no aj ja predtým, ale ver mi, že za tie 3 roky som už dosť zbytoč. peňazí vyhodila za testy a aj keď som mala 100% tušáka tak to nevyšlo, takže v tomto som dosť zaočkovaná voči tomuto. Prvé dieťa som mala v poho a tehotná som bola hneď ako som nedostala hneď krámy, takže si myslím, že aj toto by malo byť reálne a keď bude náhoda, tak dobre nevadí, Ok
@lienka434 no Lienočka moja nazdar 🙂 a ano chystame sa v plon prude na druhebejby,raz uz neuspesne ale o dvatýždne snad uz uspesne :p a ty tiez planujes ci co ty tu?
@daniwaugh no chudak Lili, heh,ale tak vies tretie dieta skoro vsetko podedi,no a ked bude z toho nedajboze chalan tak uz duplom 😀 a inak ten košik mna osobne moc netankuje,nikdy som nic moc velke v košiku nenosievala,ale paci sa mi ze ma spredu na košiku sietku a da sa do neho dostat iba od tvojich nôh cize ti ic neslohnu ked si tam hodis napr. penazenku a tak...
@daniwaugh jak co to je?
@twistybaby jaj tak ja tu chodim na MK stale a tu som zabludila mozno aj malym umyslom🙂))
@anuska3107 no ze ako sa vola kocik - znacka,model atd :D
@lavyrle myslim, ze vsetky zeny , ktoru tuzia po babatku a nedari sa im po case naozaj zacne sibat. ved to je na psychiku
@twistybaby ja ti nevim karle, ja zas aprave do kosika nacpem uplne vsetko 🙂 my mame Graco Quattro DeLuxe a som mega spoko, prezil dve deti zatial a super stav, takze asi nebudeme menit :D
ale Lily nove oblecko dostane, ved preto chcem mat dceru! Keby chcem niekoho obliekat do veci po Maxovi a Alexkovi tak asi mi staci aj dalsi galgan :D
@daniwaugh no počula som, ale ešte som neobjednávala, neviem nie je problém s poštou na SK ? Alebo ako ?
Ešte trochu vyčkám, vypustím to z hlavy a potom vo februári/marci to asi budem riešiť viac na testy a tak keby toto zatiaľ nevyšlo. A hlavne nech mám čím najviac vyšetrení z toho Iscaru...
@daniwaugh tako warrior, mne sa paci asi najviac a cenovo dostupny
ja som si tiez povedala, ze kocik novy nebudem kupovat, lebo tento bol v tom case mega drahy a nic mu nechyba. Vanicka bude ina - tak aspon to bude zmena 🙂 ale vecicky mam len chalanske, takze ak by bola baba - kupujem nove. Pripadne nakupim od kamosky - ta je tak o 5 levelov vyssie ako my, jej muz si strasne potrpi na znacky a na zladenie, takze ich dcera chodi ako z casaku a ta preda cely balik veci od 0-3 roky - mozno aj takto by som to riesila. Ostatne veci od postielky, ortopedickeho matraca, baby lehatka mame.
Uz "len" to babatko by sa zislo 😕
@twistybaby ved ja som to tak nemyslela :D ja prajem vsetky babam aby to vyslo. no zajtra by ale mohlo mne :D
@lavyrle no normálne čo je u mňa na 25-28 deń mávam normálny, ale toto je fakt o ničom teraz. V sobotu začalo, mini bodky 3, v nedeľu trošku viac, v pondelok cez deň skoro nič, tampon vyťahujem zo seba väčšinou čistý, nikdy nie je celkom červený a dnes detto. Takže preto si myslím, že by to mohlo byť niečo iné ...... napr. tehu .... a chcem radšej počkať 😉
@anuska3107 dakujem 🙂
mna na nasom najviac nadchynaju drziaky na pohare/flasky :D
@kiki6 no posielaju v ramci uk ale da sa to zariadit 🙂 a je to dobra cena na take mnozstvo.. ja meriam ovu kazdy den (sak koli tomu jonasovi) tak som musela si testy na 2mes nakupit (potom uz hadam nebude treba - lebo sa zadari:o))
a co vsetko v tom Iscare treba vysetrit? kedy mas datumy?
@lavyrle neboooooooooj, bude 🙂
a najlepsie by bolo keby sme potom vsetky v jednej teme - napriklad septembrovky 2013 😀 😀 😀

@anuska3107 tak si povieme že TRI-ŠTY RI a vsetky budeme naraz sexovat 😀
@laja77 aj ja som na sport ale sporotom to nestihnem za dva týždne 😒
@lavyrle tak sme šibnute a čo 😀 aspon nemám neviditelneho psa 😀 a ked ten tvoj havo rozhryzol vianocne osvetlenie nepotriaslo ho tak troska chudacika? 😀 a čo bude teda? nehupsnete na to dnes ked je ta ovulka? 😉
@daniwaugh a pokial viem tak je to TAKO kočik aspon si myslim