icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
27. nov 2012

@anuska3107 tak si povieme že TRI-ŠTY RI a vsetky budeme naraz sexovat 😀
@laja77 aj ja som na sport ale sporotom to nestihnem za dva týždne 😒
@lavyrle tak sme šibnute a čo 😀 aspon nemám neviditelneho psa 😀 a ked ten tvoj havo rozhryzol vianocne osvetlenie nepotriaslo ho tak troska chudacika? 😀 a čo bude teda? nehupsnete na to dnes ked je ta ovulka? 😉
@daniwaugh a pokial viem tak je to TAKO kočik aspon si myslim

twistybaby
27. nov 2012

kočeny inak toto je kočik ktory som si vybrala viac menej splna najviac zo všetky mojich požiadaviek ( všetky nesplna ani jeden na svete) neni farebne najkrajsi ale najviac mi vyhovuje podla parametrov a vlastnosti...a konstrukcia sa mi paci,taka je ina 🙂 podotykam ze niektore foto som slohla nejakej kočke tu z modreho konika tak sa ospravedlnujem 🙂

lienka434
27. nov 2012

@twistybaby kebyze neotvorim tuto temu tak ani nezistim ze si tu?🙂 hehe pekny kociar si si vybrala a ty nemas uz ten sportak perfektny? a co to citam chystate sa na surodenca?tak predsa skor nie o 5rokov?🙂))

kiki6
27. nov 2012

@daniwaugh no len ja moc ani nemám tie krámy, sem tak trochu ani tampon nie je celý zašpinený, takže sem tam niake kvapky a brucho mám niake nafučané a zase tie príznaky.... 😨

kiki6
27. nov 2012

@mauerka no ja už som brala niake vitamíny na báze kyseliny listovej z Rakúska a aj ich teraz beriem je to folsan lebo pomohol ostat. babám, tak, že ich brali 10 dní a boli hneď tehu a ja ich už beriem 3 mesiace. Ja si myslím, že mám niaku inú vadu, napr. maternicu alebo niečo v tej oblasti, len ma sere... že gyndo stále hovorí že ok. Ale mám teraz niake nafučané riadne to brucho ako keby som bola v 3. mesiaci, som stále hladná, od kedy mám tieto mini-krámy. No od včera ma boli na každej strane ako keby spood pazuchy a trochu nižšie ale nebolí to, len to mam na oboch ramenách ako svlaovicu a pritom som nič nezdvíhala ani nenosila ani nemala niako divne ruky.

daniwaugh
27. nov 2012

@lavyrle no to uz je dost na prezitie spermii... teda pres prilis :D no sak uvidime

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby moj muz prave povedal ze lily novy kocik nedostane, ze je tretie dieta a nic take jej netreba. keby nebola baba tak nedostane ani oblecko nove :D (pockaj az sa mi zadari zamiesat chalan, chudacisko :D )

daniwaugh
27. nov 2012

@kiki6 juj neznasam neistotu! uz musime vediet!!!

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby henten sedy ma na mna moc maly kosik, to by som sa zblaznila :D

kiki6
27. nov 2012

@daniwaugh no aj ja predtým, ale ver mi, že za tie 3 roky som už dosť zbytoč. peňazí vyhodila za testy a aj keď som mala 100% tušáka tak to nevyšlo, takže v tomto som dosť zaočkovaná voči tomuto. Prvé dieťa som mala v poho a tehotná som bola hneď ako som nedostala hneď krámy, takže si myslím, že aj toto by malo byť reálne a keď bude náhoda, tak dobre nevadí, Ok

twistybaby
27. nov 2012

@lienka434 no Lienočka moja nazdar 🙂 a ano chystame sa v plon prude na druhebejby,raz uz neuspesne ale o dvatýždne snad uz uspesne :p a ty tiez planujes ci co ty tu?
@daniwaugh no chudak Lili, heh,ale tak vies tretie dieta skoro vsetko podedi,no a ked bude z toho nedajboze chalan tak uz duplom 😀 a inak ten košik mna osobne moc netankuje,nikdy som nic moc velke v košiku nenosievala,ale paci sa mi ze ma spredu na košiku sietku a da sa do neho dostat iba od tvojich nôh cize ti ic neslohnu ked si tam hodis napr. penazenku a tak...

anuska3107
27. nov 2012

@daniwaugh jak co to je?

lienka434
27. nov 2012

@twistybaby jaj tak ja tu chodim na MK stale a tu som zabludila mozno aj malym umyslom🙂))

daniwaugh
27. nov 2012

@kiki6 no tak ja dufam! inak z ebayu sa daju objednavat testy za dobre ceny, ja mam 30ovu testov a 5 tehu za 2.94£ 🙂

daniwaugh
27. nov 2012

@anuska3107 no ze ako sa vola kocik - znacka,model atd :D

daniwaugh
27. nov 2012

@lienka434 no ak s umyslom, tak ta vitame 🙂

anuska3107
27. nov 2012

@lavyrle myslim, ze vsetky zeny , ktoru tuzia po babatku a nedari sa im po case naozaj zacne sibat. ved to je na psychiku

daniwaugh
27. nov 2012

@twistybaby ja ti nevim karle, ja zas aprave do kosika nacpem uplne vsetko 🙂 my mame Graco Quattro DeLuxe a som mega spoko, prezil dve deti zatial a super stav, takze asi nebudeme menit :D
ale Lily nove oblecko dostane, ved preto chcem mat dceru! Keby chcem niekoho obliekat do veci po Maxovi a Alexkovi tak asi mi staci aj dalsi galgan :D

lavyrle
27. nov 2012

ja mam tento po synovi....sportovy, Vanicku som predala, lebo sme sa stahovali a zavadzala mi. Tak teraz mam cervenu vanicku 🙂 cize hlboka verzia bude cervena a sportova bude takato

kiki6
27. nov 2012

@daniwaugh no počula som, ale ešte som neobjednávala, neviem nie je problém s poštou na SK ? Alebo ako ?
Ešte trochu vyčkám, vypustím to z hlavy a potom vo februári/marci to asi budem riešiť viac na testy a tak keby toto zatiaľ nevyšlo. A hlavne nech mám čím najviac vyšetrení z toho Iscaru...

anuska3107
27. nov 2012

@daniwaugh tako warrior, mne sa paci asi najviac a cenovo dostupny

lavyrle
27. nov 2012

ja som si tiez povedala, ze kocik novy nebudem kupovat, lebo tento bol v tom case mega drahy a nic mu nechyba. Vanicka bude ina - tak aspon to bude zmena 🙂 ale vecicky mam len chalanske, takze ak by bola baba - kupujem nove. Pripadne nakupim od kamosky - ta je tak o 5 levelov vyssie ako my, jej muz si strasne potrpi na znacky a na zladenie, takze ich dcera chodi ako z casaku a ta preda cely balik veci od 0-3 roky - mozno aj takto by som to riesila. Ostatne veci od postielky, ortopedickeho matraca, baby lehatka mame.
Uz "len" to babatko by sa zislo 😕

lavyrle
27. nov 2012

@kiki6 to co opisujes mi, ale nepripada ako menzes. Mavas takyto slaby menzes alebo normalny?

anuska3107
27. nov 2012

@twistybaby ved ja som to tak nemyslela :D ja prajem vsetky babam aby to vyslo. no zajtra by ale mohlo mne :D

kiki6
27. nov 2012

@lavyrle no normálne čo je u mňa na 25-28 deń mávam normálny, ale toto je fakt o ničom teraz. V sobotu začalo, mini bodky 3, v nedeľu trošku viac, v pondelok cez deň skoro nič, tampon vyťahujem zo seba väčšinou čistý, nikdy nie je celkom červený a dnes detto. Takže preto si myslím, že by to mohlo byť niečo iné ...... napr. tehu .... a chcem radšej počkať 😉

daniwaugh
27. nov 2012

@anuska3107 dakujem 🙂
mna na nasom najviac nadchynaju drziaky na pohare/flasky :D
@kiki6 no posielaju v ramci uk ale da sa to zariadit 🙂 a je to dobra cena na take mnozstvo.. ja meriam ovu kazdy den (sak koli tomu jonasovi) tak som musela si testy na 2mes nakupit (potom uz hadam nebude treba - lebo sa zadari:o))
a co vsetko v tom Iscare treba vysetrit? kedy mas datumy?
@lavyrle neboooooooooj, bude 🙂

a najlepsie by bolo keby sme potom vsetky v jednej teme - napriklad septembrovky 2013 😀 😀 😀

daniwaugh
27. nov 2012

@kiki6 tak ja dufam ze to bude "nieco ine" !!! juuuj to by bolo krasne 😎

kiki6
27. nov 2012

@daniwaugh no veď vám dám potom všetkým určite info, nech sa tešíme spolu. Ale nechcem to radšej zakríknuť a zase hrrr do toho všetkého a testovania a sledovania a tak....

lienka434
27. nov 2012

@daniwaugh hehe dakujem za privitanie🙂 mile od teba🙂

kiki6
27. nov 2012

@daniwaugh no zavolám tam, len teraz som bola v šoku ešte dosť z tých krámoch, a nestíhala som tento týždeň v práci, takže sa objednám znova a hvoorila mi, že na začiatku mi spraví aspoň sono a cyto