Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ahoj, prosim co to je za kocik? dakujem
@gemini255 je to coletto giovanni 🙂
@daniwaugh ano asi ano ale ja to nepotrebujem.ani na starom som nepotrebovala. veci pre maleho som mavala v prebalovacej taske a na nakupy som aj tak vzdy chodila a aj chodim s manzelom do hypermarketov a na to sme si aj tak bravali nakupny kosik,to by sa nam nezmestilo do ziadnho ani toho najvecsieho kočikovskeho košiku 😀
@lavyrle mne sa vzdycky pacili jane kociky ,hlavne ich autosedacka mega široká!!! a krasny dizajn a farby 🙂
@kiki6 silno silno drzim palce aby to bolo to co si prajes !!!! 😉
@daniwaugh a spetember uz asi nestihneme,budme realne,skôr ten oktober 2013 nie? ale kazdopadne pripijam na nas kocky (otvorila som si vinko) nech sa vsetky este nepocate deti narodia zdrave, na termin, a vytuzeneho pohlavia!
@twistybaby coze by sme nestihli? Teraz sa augustovkam zacinaju ciarkovat testiky 🙂 ak zaciname od decembra tak sa este moze aj zaseptembrovat 😲
@anuska3107 🙂 pfuj pfuj pfuj ... Všetko dobré 🙂 ....ja som si test kúpila ráno, ako som šla do práce a hneď aj odskúšala na WC, nevedela som sa dočkať, som hrozne netrpezlivá, tak som neodolala a bolo to tam // skoro som odpadla, neverila som tomu ..... a teraz čo, mám čakať kým prídem domov o 16-tej, kdeže ... chudák musela som mu zavolať nech príde za mnou do práce, musím mu niečo povedať, si myslel, že ma vyhodili, ... ale mal aj tušáka, lebo v rodine sa pár ľuďom snívalo s rybou a to vraj znamená dieťatko 🙂 ... nech sa nám teda všetkým sníva z rybkami, nech máme kinderka čoskoro 😉 daj nám zajtra vedieť ... nech to dopadne akokoľvek a hlavne - mysli pozitivne 🙂
@anuska3107 milujem fialovu farbu - nasa kuchyna je fialova, moje spoloc. saty su 2 fialove, a asi aj vianocny stromcek bude fialovy, krasny 🙂
@lavyrle vies ale tehu sa pocita aj s menzesom a to je skoro 10 mesiacov u doktorov, no a kedze podaktore tu zacinate az v januari tak to neni mozne aby sme secky stihli september ;)
@emka9 prepac nejako mi uslo ze mas uz // !!!? to je super! dodatocne gratulacia!!! (nestiham citat jako tu rychlo pisete )
@twistybaby no dobre dobre tak oktobrovky ale september sa mi viac pacil :D
@twistybaby eee - teraz, ked som si hodila posledny menzes do tehu kalkulacky tak termin vychadza na august, takze logicky,ked by som skusala od dalsej mrchy a nahodou by sa hned zadarilo - tak termin by bol september - takze mozne to je 🙂
@lavyrle dobre dobre nehadajme sa. berme ohlad aj na tie co mozu zacat az od januara 😉
zajtra vela nepiste, ja som cely den v robote 😀
pridávam sa k šťastným 2013-stkam. 😵 🙂
@borkavan nevrav ze nepoznas Jonasa :D
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
vypocita Ti, kedy sa Ti narodi ake pohlavie - a ma 98% uspesnost 🙂
@daniwaugh fíha a tomu sa dá veriť? už tak niekto počal??
No ja preto až v roku 2013, lebo som dva týždne po potrate, nebilo srdiečko. Tak sa liečim a som si povedala, že až v marci počneme dieťatko. Síce ešte jedna maličkosť... priateľ ma nechal dva dni po potrate. Tak čakám, že sa spamätá. Teraz mám dobrú chvílku, tak si verím, že všetko je a bude super a ja sa stanem maminou v roku 2013 aj sa vydám alebo začnem žiť s mojou šťastnou láskou. Takže preto šťastná 2013 ma čaká. Ale sú chvíle, ked si pripadám zbytočná a všetko už skončilo, presne ako predpovedali mayovia.
ale všetko beee.
@borkavan juj necit sa tak :( je vas tu viacerych po takom nestastnom zazitku... a bud sa spamata alebo sa najde lepsi... tak ci tak ti budeme drzat palce!
no vela bab tak pocalo, aj take co nemohli vobec pocat, aj take, co chceli nejake pohlavie... a samozrejme je aj par stazovateliek, ale tazko povedat, ci opravnenych (ci dodrzali podmienky atd) .. ale je celkom uznavany 🙂
Ty hlavne nesmut (lahko sa mi to povie, ked som neprezila to co Ty..) a mysli na novy zaciatok...!
@daniwaugh no babulky podla jonáša musim počat v decembri 20teho o 7:00 rano aby to bolo dievča takze drzte palce inak dalsi mesiac cakat nevydrzim 😠 inak podla toho PLZAKA je to presne opacne tak neviem neviem....
@twistybaby baby ja nie som tehotna, asi som nedodala, ze to bolo v auguste po dovolenke, teda moje predosle neuspesne tehotenstvo ☹
Ďakujem za gratulacie, ale možno nabudúce už budú patriť aj mne 😕 ...... ja som to písala .... pri uhniezdovani, ako som to citila a teraz, ked sme hovorili o testoch, tak som ostala v minulosti, ako to prebiehalo, atd ....
OOOCH ALE SOM TOMU DALA ☹ SORRY ZA PLANY POPLACH A NEPODANIE INFO V PRITOMNOSTI .... TERAZ SOM UZ TRAPNA ☹
@borkavan Ahoj a Vitaj medzi nami, je mi smutno, keď čítam, čím si si prešla, je to ťažké, poznám pocit keď dieťatku zrazu nebije srdiečko ☹ ale hlavu hore a ide sa ďalej 😉 Musíš si veriť, byť aj naďalej šťastná, aj keď je to nesmierne ťažké, ale sme nejaké tie bojovnice a zvládneš to .... držím Ti silno prsty 😉
@emka9 super tak to ti gratulujem. ja som este v lekarni nebola a ani neviem ci mam ist. mam take slabe spinenie a neviem ci sa mi to este nerozbehne. a tak som uz tomu verila, ze nieco bude ked vcera som mala zavraty, take co som pred tym nikdy nemala
@emka9 jaaaj sory uz som precitala vsetko. mam nervy teraz uz vecer som myslela na to, ze kedy si objednam ten kocik. ale asi nic nebudem objednavat

@daniwaugh tie septembrovky by sa mi pacili 🙂