Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@anuska3107 Prečo máš nervy ?Niečo sa stalo ? hmmm?
@emka9 nervy ??? Dostala som. Najhorší pocit, ked sa teším, že už to konečne bude mimčo a príde ten blbý krvavý okamih. Neznášam to sklamanie. Je mi zas do plaču.
@emka9 jooooj to je skoda !!! asi som tu spravu len vytrhla z kontextu anecitala uuuplne vsetko tak mi to asi uslo ta sprava predtym... tak sorry za plany poplach ked som ho asi spôsobila 😅 ale snad uz coskoro budu grstulacie opodstatnene 😉
@anuska3107 nevadi,hlavu hore, buduci mesiac zamiesite... ja by som si priala teraz menzes.... uz som ho nemala od 16.9. a nejako sa mu ani nechce prijst aj ked ovulka uz bola pred 13 timi dnami.....
no baby poradte jako ten menzes privolat.vcera bolo vinko,a nic, brucho ma tak slabucko pobolieva uz tri dni a mrcha furt nikde ( nebojte tehu na 100% nemozem byt) , nepomoze este nieco na vyvolanie mrchy?
@emka9 jujda tak skoda, uz sme sapotesili...
@twistybaby to znamena zze do 7mej nie o 7mej 🙂
@daniwaugh a to potom odkedy do tej siedmej? od polnoci ci ako? nerozumiem
@twistybaby asi v te den do toho casu 🙂 aspon mne to tak bolo povedane, ze sa to mysli do daneho casu ze je najvacsia pravdepodobnost
@twistybaby mne tiez meskavali ajdva mesiace som nemavala. Zacala som pijavat alchemilkovy caj a uz 4 mesiac ho pijem a dostavala sompravidelne az na tento mesiac ale dlhe meskanie to aj tak nebolo
@anuska3107 lenze ja som nedostala kramy dva mesiace po potrate a uz ma to znervoznuje.alchemilku pijem pravidelne aspon dve salky denne uz vyse mesiaca... kedze bola ovulka mali by dojst aj kramy nie? dokelu 😠 uz ma to hneva,normalne tuzim po kramoch, aj ked som potratila som nekrvacala,iba take hnede spinenie.na sone mi povedali ze maternica ma iba 4mm cize nebolo treba kyretaz ze som sa vycistila ejako aj bez krvacania iba tym spinenim.ale ani som nekrvacal odvtedy... uz som z toho nervozna...
@daniwaugh jezismaria tak to aby som teda riadne skoro vstavala :D zobudim manzela o 5tej rano heh 😀
@twistybaby no my ak mame rano termin tak by ma slahlo moj muz je v tomto lenivy a aj keby som na neho hned skocila tak to nekonci tym..onym.. proste rano nie 😀
@twistybaby a doktor ti nemoze pichnut nejaku vyvolavacku? Je to vsetko na hovno, niekto chce dostat niekto zasnie. Na tomto svete je uplna nespravodlivost. Ty co tuzia mat babatko nemozu a ty co nechcu maju.
@daniwaugh heh toto je zase moj problem 😀 ja nelubim ranny sex,rano sa mi nic nechce nieto este sexovat,ledva si zvlaam kavu uvarit ked sa zobudim 😀
@anuska3107 lenze ja bejby chcem,velmi vies,len potrebujem najprv dostat menzes nech sa tam vsetko vycisti od toho spontanneho potratu aby potom nove bejby nemalo problemy 😉 no a moj doktor mi kazal dojst az v januari tak neviem.... 😠
@twistybaby no inak super, kukni u mna 🙂
11.1.2013 cca 03:42h
@twistybaby no tak jedine cakat. A ja sa stazujem ze mi to tento mesiac nevyslo. Dlho ste sa snazili o mimco
@anuska3107 o prvrho syna 10 mesiacov a toto co som potratila bolo na prvy sup.ale neudrzalo sa :(
@daniwaugh no super 😀 tak budte tu noc dlhsie hore,to ani spat nemusite ist ;)
@twistybaby n to je jedina moznost.. lebo inak Lily nebude :D ..mne to aj dojde divne ze rano sa on nevytoto, ale tak no, kazdy mame nieco :D .ale tiez je taky, ze rano hodin v sprche aby sa zobudil, kavu pije pomaly so zatvorenymi ocami (to mu ja spravim) takze tak.. keby mohol spat dokedy chce tak tam je do 2hej poobede :D
@anuska3107 nevadi, (je to sice skoda, ale tak co narobime) tak sa vsetkym nam podari v januari! 🙂
ahojte baby, citam vas od zaciatku, mozem sa k vam pridat? ja som pred 6 tyzdnami prisla o babo, uz som bola v 6 mesiaci ☹, este sa z toho spamatavam, ale chcem babo. vo februari idem na kontrolu a dufam, ze doktor mi povie, ze mozem hned otehotniet. sice mi povedal, ze mame cakat pol roka, ale tolko nevydrzime ani jeden ani druhy.
@daniwaugh
@twistybaby Baby tak to ten moj ma problem aj poobede a vecer,stale je unaveny a ja ho musim do toho tlacit. Ja neviem ci aj vy ale ja sa citim uz na prasky,ja uzsom zufala ztoho ze sa nam nedari. Aspon ze existuje tato stranka, kde sa da porozpravat o svojich problemoch alebo zazitkoch
@anuska3107 ☹ je mi luto, ze Ti to nevyslo .... nemaj nervy, nebud smutna ☹ .... skusite opat az kym sa nepodari, uvidis, musi to uz vyjst ... ok ? netrap sa... 😉
@kvetka_ ahoj vitaj.
@emka9 no dufam, moja intuicia ma sklamala...joj ale sa vsetky nackame
@anuska3107 dakujem za privitanie.
anuska neboj sa urcite sa vam podari, netreba to vzdavat 🙂
@daniwaugh no ako keby si vravela o mojom manzelovi...sice sex by mal aj keby nespal 5 dni vkuse ale to prebudzanie to iste... chodi jak namesacny aspon hodinu,pri piti kavy zaspava a keby moze tak spi az do poobedia ( co aj robi cez vikendy ) 😀 ja som ale podobna az na to ze to co nemusim,neurobim rano 😀 cize nekrofilny sex neni moja parketa )ja mrtva rano a on na mne ) 😀 😀 😀
@anuska3107 neboj moja,nezufaj, hlavne nestracaj vieru ono secko raz bude,ono netreba az tak sa tym zaoberat.tiez tuzim po babetku ale nestresujem sa,nerobi to potom dobre a ked by sa aj vajicko malo uhniezdit tak ked budes nervozna tak sa radsej rozhodne ze nie... be easy 😉 ono to prijde ked to budes najmenej cakat. aj keby som sa snazila 10 rokov tak nestratim nadej , si mlada,mas kopu casu,nemas 45 a tesne pred prechodom 😉
@kvetka fuuu tak to je mi velmi luto co sa ti stalo ☹ je to smutne ale prekonas to uvidis.len neviem či po takom neskorom potrate (či už pôrode?) by nebolo naozaj rozumnejsie pockat aspon toho pol roka.to je uz velmi velke riziko podla mna. Moja kamaraka potratila 3x,vsetky po 20tom týždni,vlastne uz porodila mrtve, lebo to moc surila a vsetky mala s odstupom len par mesiacov. a teraz ked pockala 2 roky tak ma konecne zdraveho a krasneho syna 😉
@kvetka_ jejdanenky zlatko tak to je ovela horsie nez nejaky 4-8t.. :( no chapem ze je to tazke, ale sme tu pre Teba. inak vitaj a pridaj sa do klubu, my mame dohodu, ze v januari sa nam vsetkym podari! ci musis do feb cakat? no tak to je na zblaznenie. ale ak nebola "chyba" v tebe tak podlamna tak dlho netreba. aj ked je pravda ze niesom doktor, zato poriadne netrpezliva zenska .. :D .. citala si o tom daco? ci je to ok skusit skorej? ja vzdy googlujem ked daco chcem vediet..
@anuska3107 no ale on tiez chce, nie?
@kvetka_ no nevzdavam len simyslim, zety by si mala este radsej chvilku pockat
@daniwaugh ale jasne, ze chce... len je obcas lenivy

@borkavan chudatko, mozno je to osud, ze raz bude este lepsie