icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
tatanka1
29. nov 2012

jo to nie je na ten prvy trimester 🙂 to skor na neskor 🙂 pre radost. dievcata tam boli cele happy, tak si to nakupili. ja tiez nie, naco. i ked niekedy mal clovek chut si vypocut to srdiecko malicke 🙂 neviem od kedy je pocut stetoskopom srdiecko. ale skor asi az okoli 16tt

tatanka1
29. nov 2012

a to uz vsetky snazilkujete? 🙂 Ci spite?

lavyrle
29. nov 2012

@tatanka1 pozeram Horucu krv 🙂

laja77
30. nov 2012

tak som rada, ze vcera od 20 tej ste toho az tak vela nenapisali, lebo vcera som len docitala a teraz ten ostatok 😉 , mam v praci teraz toho vela, tak pisat velmi nestiham a s precitanim mam tiez niekedy problem, ked tolko popisete 🙂 . A hlavne som zabudla na co som chcela reagovat 😀 , nevadi, ale pamatam si šport, lebo ja som tiez tak trochu fanatik ako pisala Mauerka, aj ked ja si dam aj rezen alebo pizzu obcas 🙂 ale beh a fitko to je proste moje. Uplne suhlasim s tymi sladkostami, lebo teraz mi nejako stale idu na chut a neviem im odolat 😨 . No tak ako pisala twistybaby minule, mala by som nejake 2 kila dat dole, kym otehotniem 🙂 . Pekny den majte a vela nepiste 😀 , no som este aj cez vikend v robote tentokrat, tak aby som to stihla docitat 🙂
aha este vianocne darceky to este tiez nemam poriesene 😖 , ale tak aspon napady uz mam 🙂

kvetka_
30. nov 2012

caute kocky, tak dneska odovdzavam vypocet na jonasa, tak predpokladam ze buduci tyzden budem mat prepocet 😉 ale baby, musim prestat na to mysliet, hoci este vobec nesnazilkujeme, tak vcera vcecer som na nevedela na zaciatku ani uvolnit, co som myslela na ovulaciu a plodne neplodne dni, a ze teraz este nemozem ostat tehotna, a ja neviem co, az ked som sa prepla som si to zacala uzivat. to si budem musit asi zvyknut, ze pri takyto veciach sa da otehotniet 😉 ja zvyknuta na pohodlie tabletiek...
ked mi pride vypocet, napisem vam, ze kedy sa budem snazilkovat na ostro aj ja (samozrejme po odobreni gynekologom)
inak to pocuvatko na srdiecko mam doma aj ja, angelsounds ma, srdiecko sa da pocut cca od 14teho tyzdna, ale pocuvala som kazdy den 🙂
a dnes idem na spinning, takze cely vikend budem len lezat na gauci a nadavat, na co som tam isla 😉
krasny den baby!

tatanka1
30. nov 2012

ahojte,
tak syn ma zajtra hokejovy turnaj 🙂 tam ide manzel, dceru odovzdam mojej mamine a ja mam skolenie celu sobotu. a v nedelu musim nieco dobre nakucharcit. Konecne 🙂

kvetka_
30. nov 2012

@tatanka1 fuha skolenie v sobotu, no nic moc, to ti nezavidim....

lavyrle
30. nov 2012

ja uz mam umyte tretie okno a prezlecene a oprate vsetky periny 🙂 dnes mi ide.....najhorsie su francuzske okna, tie ma este len cakaju

daniwaugh
30. nov 2012

ja som dneska nepouzitelna, mala som cez den kamosku na navsteve, zachvilu odnesiem dieta do skolky a ak druhe zaspi tak budem hackovat 🙂

tatanka1
30. nov 2012

@kvetka_ ale to je moje dobrovolne 🙂 lebo som cely zivot zavodne hravala tenis, a aj som deti viedlqa v nasom klube. a potom som si spravila aj trenera, a chcem sa opat k tomu vratit.. a kazde 2 roky apson raz treba absolvovat preskolenie.. no a toto je posledny termin aby som nestratila licnciu 🙂 a to nechcem, lebo ak vravim checm sa este k detom vratit a ucit ich tenis, ale len ako zabavu, ako nieco co im da nieco viac do zivota akolen drinu, alebo vidinu profesionalneho sportovca. ale to je na dlho 🙂

tatanka1
30. nov 2012

@twistybaby my sme radi ze su taki aktivni, jasne ze sme niekedy z toho dost unaveni, ale zas viem ze sa v zivoite nstratia 🙂 len ich treba veeeela usmernovat 🙂

lavyrle
30. nov 2012

@tatanka1 super, mas moj obdiv 😉

lavyrle
30. nov 2012

@daniwaugh neviem, ja si fakt myslim, ze pohlavie sa neda naplanovat 🙂

daniwaugh
30. nov 2012

@lavyrle a tak sak no ... mozem dufat, nie?:D

lavyrle
30. nov 2012

@tatanka1 ake stare mas deti? Ja mam teda synov, ale napriklad ja ako dievca som bola ziva, liepala som sa po vsetyckh stromoch, mala vzdy obite kolena, do pozoru som davala vsetkych chlapcov (ked som mala 6, kamos mi musel ukazat pipika - inak sa s nim nebudem hrat 😝 doteraz si to pamatam)....moje decka su dost tvrdohlave, take osobnosti. Maju svoj nazor a neboja sa ho povedat. Niekedy je to o drzku,pretoze pre taketo deti nas skolsky system nema velke pochopenie 😎 na druhej strane starsi syn sa vyborne uci, je v skolskom parlamente, zavodne plava - myslim si, ze je sikovny a tiez sa v zivote nestrati 🙂 a mladsi vyzera, ze pojde v jeho slapajach, aj ked v cudzom prostredi je miernejsi, v skolke ho len chvalia - je to taky kludnejsi typ ako ten starsi. Ale som si viac-menej ista, ze ak by sme mali dceru - tak pri dvoch bratoch a genetike to nebude ziadna princeznicka 😅

lavyrle
30. nov 2012

@daniwaugh dufat priam MUSIS a ja ti to dievcatko zo srdca prajem !!!!

anuska3107
30. nov 2012

ja chcem chlapceka :D

kvetka_
30. nov 2012

aj ja chcem chlapceka 🙂

lavyrle
30. nov 2012

chlapcekovia su super 😉

twistybaby
30. nov 2012

Čaute kočeny. Je tu ešte nikto s takou migrenou dnes ako ja? spala som 12 hodin a aj napriek tomu som unavena jak pes a mam taku migrenu ze ledva vidim... ach jo ☹ inak mam novy výber,asi uz definitivny 😉 prikladam foto mojej novej lasky, a bola to laska na prvy pohlad 😝 som zrela na psychiatriu kedze este ani tehu niesom co? :D

lavyrle
30. nov 2012

@twistybaby krasny kocicek 🙂 ja som dnes sikovna, prave som vianocne vylestila celu kniznicu. Kazda kniha bola von 😝

lienka434
30. nov 2012

@twistybaby vymenime si chlapcenske za dievcenske obliecka? 😉

twistybaby
30. nov 2012

@lavyrle to si sikula 😉 mna to este len caka... a najmenej sa tesim na okná ☹ v tejto zime ich umyvat to je hruza,cely dom je vymrznutý potom..

twistybaby
30. nov 2012

@lienka434 no moja ked sa to podari a ja budem mat dievča tak ti ochotne poslem vsetkých 10 obrovských vriec s chalanskými vecami 😉 chystas sa na chlapceka? :p

daniwaugh
30. nov 2012

@lavyrle chalani su uzasni ja tych svojich zozerem od lasky! 😀 😀 😀

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby naaaadherny kocaaaaaaaaaaaar

twistybaby
30. nov 2012

@daniwaugh a bude len môj 😀 uz nech som tehu!!! 🙂 len ked som povedala manzelovi kolko stoji tak na mna trosku skaredo zaganil ale je mi to fuk! aj tak si ho kupim! 😀

daniwaugh
30. nov 2012

@twistybaby skoda ze nam novy nereba 😀 😀 😀

twistybaby
30. nov 2012

ale vedje dobre ked netreba aspon usetrite peniazky.my nemame ziaden kocik,uz red pol rokom som ho posunula kamoske... potrebujem novy tak si konecne vyberiem taky po akom tuzim,co som pri prvom nemohla... ☹