Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
inak teraz prisiel domov,ze mu nie je dako dobre, ze si ide rychlo lahnut kym pridu deti....pridem do spalne a on uz v pyzamku, na nocnom stoliku 3-jo kvapiek do nosa, vreckovky a on sa tvari ako keby umieral 😎 zacala som sa smiat a on na to " co si myslis, ze to je lahke tolko snazilkovat? Uplne ma to zmohlo" 😝 hovorila som, ze nemal citat MK - tieto vyrazy ma budu strasit dozivotne 😅
ahojte baby, tak uz mi prisli jonasove vypocty, dobru zivotnost tam mam tusim 4 krat, tak som zvedava co na to moj cyklus 😉 ak by som mala kazdych 28 dni tak na kazdu dobruu zivotnost mam akurat ovulaciu 😅 cize nic z toho. ale uvidime ako sa mi upravi cyklus a potom to dufam sadne jak ma 😵 mam tam termin aj v januari, ale neviem ci to neni skoro a potom az v aprili a to mi je uz neskoro, lebo je to na konci aprila. tak neviem. ale uvidime, kazdopadne vypocty mam, mozem cakat na ms a krelist zelene a modre ciarky 😉
@lavyrle to mas teraz trest ze si nechavas modreho konika na ploche ked niesi pri pocitaci,ja to musim vzdy X nut inak sa môj drahy pusti do čitania a to potom toho smiechu na tych nasich debatkách nema konca 😠 uz som mu to zatrhla a mam vyhradene hodiny na pocitaci ja a potom ma on svoje vyhradene 😀 a inak to s tou chorobou tvojho draheho mi pripomina knižku " Spoveď šialenej matky " , neviem či ste to čítali ale ta kniha nemá chybu a tolko som sa este na ziadnej knižke nenasmiala. Okrem ineho sa tam v tej knihe najde kazda z nás asi v X pripadoch 😀
inak koceny co ste kupovali (alebo este len kupite) deturencom pod stromcek? Moj maly povedal ze je uz velky tak preco on ma taku postielku s "tyčkami" a Maťko (jeho kamoš) nemá? Trafil klinec po hlavičke,lebo sa tam chudak do tej postielky teda naozaj nezmesti a prestava ma bavit kazde rano rozospata na jeho naliehanie vstavat a vyberat ho (16kiloveho) von z postielky.tak som sa rozhodla ze dostane od Ježiška "velkáčsku" postel,tak sa uvidi ci mi nebude vnoci špacírovat po dome (zvykne byt namesačný).... a že či ho tam budem vediet uspat bez toho aby zamnou vecer nedosiel do obyvacky... čo mate pre decká nachystané vy? 🙂
@twistybaby ja keď som na MMovom NB, tak musím zatvoriť MK a pre istotu sa ešte aj odhlásiť, aby nááhodou nezačal čítať 😀
Ja som akurát objednala deťom stavebnicu SEVA - jednu už dostali na narodky ( majú ju aj v škôlke aj v družine ) a tak ich to chytilo, že som im objednala ďalšie dve ( jednu dá akože krstný ) a Radkovi ešte Lego ninja go - takú malú figúrku, a krpec si želal takú sadu s autíčkami - akože stavbári.
No a do izbičky eše orgonit k PC na odrušenie žiarenia, ktoré vyžaruje no až keď som potvrdila objednávku, tak mi napísali, že do 20 dní to spravia - do kelu, takže do Vianoc to nestihne prísť ☹
@zlatat Lajknute a naozaj veeelmi pekne torticky
Ja som tiez rodila sekciou, neviem ani ako, ale v 40tt, kedze to bolo veeelmi zle, trvalo mi 12 rokov, kym som bola schopna tesit sa a vobec pripustit myslienku druheho babatka...ale teraz to uz zjavne nie je take easy ☹
Dnes ma boli v podbrusku ako keby som bola nachladena, takze hrube ponozky a cajiky to istia.
Som 12DC, zacala som dnes s lanovym semenom /bleeee/, odstavim este grepy, hoci tie na moj hlien nejak nereaguju, ale tak zase chuti mi grep. stava, tak preco nie 🙂
K darcekom - pre synovca /4roky/ by som nieco potrebovala /15-20€/...nemate tip?
@mauerka tie grepy ani na mňa nejako nepôsobia .... ja som si tento cyklus od 1DC nasadila Femi kvapky na vaječníky - nech sa trošku rozhýbu 😀 😀 aj tak predpokladám, že ak do konca januára neotehotniem, tak mi doki predpíše clostil a tomu by som sa trochu chcela vyhnúť, lebo mne všeobecne hormóny nerobia dobre. 😒
jooj tak nasi zakruzkovali cely dracik 🙂
takze je z coho vyberat 🙂 su to take nenarocne deti 😀 a to si myslia ze vsetko dostanu 😀 😀 😀 tak som im uz povedala ze Jezisko si vybera co z toho donesie, ved musi aj inym detom... tak ze fajn...
@twistybaby ja som to citala 🙂
@daniwaugh v januari 31.1 by mi to vyslo- ale tam mam bez zaruky pohlavia, "iba" zivotaschopne je napisane a bez zaruky. potom az na konci aprila a to dievca. no dufam, ze moj cyklus sa umudri nejak na "jonasa" aby mi to toho 31.1 mohlo vyjst. to budu 3MS po tom, ale zatial to vyzera, ze 31.1 budem mat ovu, tak neviem. Som zvedava ze tebe to ako vyjde... AK by nahodou nevyslo dievcatko v januari tak kedy potom zasa dievcatko?
@twistybaby darceky? Starsiemu chcem hru Activity a este take drevene prevedenie damy, sachu (hned potom ma narodky, takze mozno jedno bude aj na narodky), Xboxovu hru - bud Sims alebo Central dance - to je pecka, tancujem aj ja 😀 a knizku, pretoze on strasne vela a rad cita, akurat cita Harryho Pottera 6. A mladsiemu taky futbal ci hokej stolovy, nejake lego - teraz fici na ninja go a auticka alebo gormitov, take drobnosti k tomu. Muzovi veci na oblecenie ako vzdy a ja som si zazelala taku kefu co fuka vlasy aj sa toci -ma to suseda, tak nech si necha poradit od nej 🙂 inak dnes mi prisli tie kalendare - juj, krasne 🙂 ja mam este aj starych rodicov, prastarych - tak im nakupim vitaminy z Justu a rozne kremiky, prastarkej satku okolo krku, lebo ze vraj nema do kabata , svokre knihy a tak 😀
@daniwaugh ja sa asi budem snazit ist na tu preventivku este v januari, viem, ze 31.1 je uz vlastne februar, preto ten termin uplne nezavrhujem. 🙂 ale jeden nikdy nevie, ci mi zabralo to escapelle 😀 ale nie to uz srandujem, taku moznost nepripustam.
ja sa tak modlim, aby ti to v januari vyslo, uz nech ti aj pride mrcha jedna mrchava. 😀
hmm este som nemala ovu od 12.11 ..no teoreticky je mozne ze som mala 11teho (to by bola aka nahoda) tak cakam tak do 10teho a potom sa zacnem obavat...
@lavyrle ty si ma dostala 😀 😀 😀 😀 tak za prve ACTIVITY mame aj my,ibaze to s priatelmi hravame doma pri vinku vecer e vaeeela sa nasmejeme 😀 😀 a tu kefu s otočnou hlavicou som napisala Ježiškovi (manželovi) minuly tyžden.je to taka od Rowenty 😀 😀 😀 😀
@twistybaby presne !!!! Od Rowenty 🙂
ja idem mužovi túto knihu kúpiť http://www.martinus.sk/?uItem=140514
a dostane ešte pulóver 😀 a potom na narodeniny ( bude mať po Novom roku ) koženú peňaženku, lebo tú čo má sa mu už totál rozpadáva
@lavyrle
@twistybaby ja si chem kúpiť vysávač od Rowenty - taký ten nový, čo má označenie Eco .. vraj najtichší vysávač na trhu ... nemáme žiadny ( teda ak nerátam starú rachotinu napoly rozobratú 😀 ) a už mi ten prach ide na nervy - nemáme koberce, len dlažbu a plávajúcu podlahu, ale každý deň je nový a nový prach a ja už som z toho na prášky 😒
Zametanie je na prd, lebo to si len rozvírim všetko a potom mi to sadá naspäť 😖
a viete čo mne prinesie Ježiško? Krááásnu formičku na krajku - na torty. Drahá jak šľak - 42 € ale mužík mi dal 50 € aby som si ju objednala 😵 😵 😵

@lavyrle paráda ... keby aj môj takto reagoval ... to by bolo super
@daniwaugh dík 🙂