Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle no ale schody ti nepovysáva, či hej? A povysáva ti aj kúty? Ja chcem tento: http://www.rodinka.sk/novinky-na-trhu/novinky-n...
jáj sa vytešujem, objednala som tento setík pre segrinu dcérku, ktorá sa má narodiť zač. februára http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13848115 ... síce budem vtedy určite revať, lebo mali sme navlas rovnaký termín pôrodu, ale dúfam, že v tom čase už budem zase tehuľka
@lavyrle a si snim teda spokojna? kvalitne povysava? aku znacku mas a model ak sa smiem spytat? ja som nad tym rozmyslala ale vela ludi ma odradzalo ze to je slabe a ze to vela neuprace... a ako je to s vysokymi prahmi? my mame vsade,asi to treba potom prehadzovat furt nie?
dievcata jonas vypocital mojejsestre dcerku - prveho mali chlapca.. no a presne sa aj zadarilo a tak kupovali vsetko pekne ruzove a cerveny kocik a narodil sa 🙂 chlapec 🙂 je tomu sice uz par rockov ale aj tak 🙂 ja takym veciam neverim
normalne ma chyta melancholia, idem si pustit mofolog ultrazvuk mladsej 🙂 nech sa zabavim
@daniwaugh nejako skoro ste zacali nie? u nas sa zdobi stromcek na stedry den ráno 🙂 kym sa obaluje kaprik a pozerju rozpravky 🙂 och uz nech su vianoce!!!!
baby, no neporazi ma 😠 , ja mam ovu a manzel ma tak nastval 😖
@twistybaby ja este darceky nemam, ale u nas fici lego, takze urcite nejake bude 🙂 , spolocensku hru- aj ked sa vzdy pri nich vadia, lebo kazdy chce vyhrat 🙂 😎 , knihy- tie uz mam- aspon nieco 🙂 a neviem co este, asi nejake oblecenie- aj ked to ich az tak nepotesi, ale tak zide sa im 😎
lavyrle, tak ako si na tom? este cervena navsteva neprisla? ja si myslim ze ani nepride 😉 mas vsetky priznaky pre tehotenstvo 🙂
my zdobime tiez az na stedry den 🙂
a darceky este nemam ziadne 🙂
u nas sa chysta stromcek tak vacsinou den pred Stedrym dnom, kedze mame zivy, ale uz dva roky za sebou ma chlapci presvedcili, ze mozeme aj dva dni pred Stedrym dnom zdobit 🙂
🙂 no kedze ja si nerobim ziadne testy na ovulku tak my sme sa snazilkovali (teda my to tak nevolame, lebo my si len uzivame) cely tyzden kazdy den 🙂 a myslim ze aj dlhsie 🙂 a nieco sa uz len podari z toho 🙂
teda peve verim 😕
daniwaugh a ty kde zijes v kanade alebo v USA?
@twistybaby ja mam roombu, teraz su urcite aj omnoho lepsie. Ale cez prahy budes musiet prekladat. My nemame prahy, resp. su tam len take uplne nizke, takze mne v pohode poprechadza, ale aj tak to davam tak, ze vzdy do jednej izby, aby to bolo dokladnejsie. Mne sa to paci - vies ako to je - deti stale niekde namrvia, kde tu sa vyskytne nejaky vlas, obcas sem vbehne kocur, takze nejaky ten chlp - toto vsetko krasne povysava kazdy den. A dokladnejsie to urobim ja raz - 2x za tyzden
@daniwaugh inak aj my sme skúšali podľa tej Jonášovej stránky čo je zadarmo, len žiaľ, s poldňovým oneskorením, lebo Mm bol zrovna vtedy v práci a prišiel dosť neskoro domov - no ten deň bol akurát deň pred mrškou, ktorá nakoniec samozrejme prišla a ďalší termín podľa tej stránky máme na 27.12. a to zrovna vychádza červená 😒

ja som chcela este taky darcek, ze by sme sli na vystavu TELO do BA....ale uz to asi nestihame, kedze konci 12teho