icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
3. dec 2012

ja som chcela este taky darcek, ze by sme sli na vystavu TELO do BA....ale uz to asi nestihame, kedze konci 12teho

zlatat
3. dec 2012

@lavyrle no ale schody ti nepovysáva, či hej? A povysáva ti aj kúty? Ja chcem tento: http://www.rodinka.sk/novinky-na-trhu/novinky-n...

jáj sa vytešujem, objednala som tento setík pre segrinu dcérku, ktorá sa má narodiť zač. februára http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13848115 ... síce budem vtedy určite revať, lebo mali sme navlas rovnaký termín pôrodu, ale dúfam, že v tom čase už budem zase tehuľka

lavyrle
3. dec 2012

@zlatat schody nie, ale kuty ano. Aj popod postele (to sa mi paci)...ja to robim tak, ze zvycajne 1-2x do tyzdna prejdem aj normalnym vysavacom - vtedy povysavam aj schody a kazdy den pustim tento - bud na poschodi alebo na prizemi...

lavyrle
3. dec 2012

@zlatat juuuj setik krasny. Tie nextove vecicky pre babatka su prenadherne a pre dievcatka obzvlast, ja som tiez minule slintala. Neboj sa - ja viem, ze sa dockas aj ty !!!!!

zlatat
3. dec 2012

@lavyrle aj aj furt slintám nad Nextovými vecičkami - pre dievčatká majú omnoho krajšie ako pre chlapcov
A ten vysávač som halvne kôli budúcemu bábätku ... aby nebolo pri vyťahovaní hlienikov také vystrašené ako Tomino

twistybaby
3. dec 2012

@lavyrle a si snim teda spokojna? kvalitne povysava? aku znacku mas a model ak sa smiem spytat? ja som nad tym rozmyslala ale vela ludi ma odradzalo ze to je slabe a ze to vela neuprace... a ako je to s vysokymi prahmi? my mame vsade,asi to treba potom prehadzovat furt nie?

daniwaugh
3. dec 2012

u nas to uz zacalo :D

tatanka1
3. dec 2012

dievcata jonas vypocital mojejsestre dcerku - prveho mali chlapca.. no a presne sa aj zadarilo a tak kupovali vsetko pekne ruzove a cerveny kocik a narodil sa 🙂 chlapec 🙂 je tomu sice uz par rockov ale aj tak 🙂 ja takym veciam neverim

tatanka1
3. dec 2012

normalne ma chyta melancholia, idem si pustit mofolog ultrazvuk mladsej 🙂 nech sa zabavim

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 a dodrzala to presne?

twistybaby
3. dec 2012

@daniwaugh nejako skoro ste zacali nie? u nas sa zdobi stromcek na stedry den ráno 🙂 kym sa obaluje kaprik a pozerju rozpravky 🙂 och uz nech su vianoce!!!!

laja77
3. dec 2012

baby, no neporazi ma 😠 , ja mam ovu a manzel ma tak nastval 😖

laja77
3. dec 2012

@zlatat
@lavyrle
moji chalani v 38tt, prvy 3900g, druhy 4240g 🙂 este ze isli cisarskym 🙂

laja77
3. dec 2012

@twistybaby ja este darceky nemam, ale u nas fici lego, takze urcite nejake bude 🙂 , spolocensku hru- aj ked sa vzdy pri nich vadia, lebo kazdy chce vyhrat 🙂 😎 , knihy- tie uz mam- aspon nieco 🙂 a neviem co este, asi nejake oblecenie- aj ked to ich az tak nepotesi, ale tak zide sa im 😎

tatanka1
3. dec 2012

@daniwaugh vraj ano 🙂 ale ved bolivdacn aj sa syna 🙂 akurat ze tretikrat uz neriskovali 🙂

laja77
3. dec 2012

@tatanka1 ja mam tiez majove a marcove dieta 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@laja77 neva! za dietatko mu odpusti! hop na neho!!!!

tatanka1
3. dec 2012

lavyrle, tak ako si na tom? este cervena navsteva neprisla? ja si myslim ze ani nepride 😉 mas vsetky priznaky pre tehotenstvo 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 hmmm no a bola si ista ze nema plodne dni ked mala predpoved? ako viem ze to moze aj nevyjst ale vraj 98% uspech... chapes 🙂

laja77
3. dec 2012

@daniwaugh tak nas to prejde, ale asi az zajtra 🙂

tatanka1
3. dec 2012

my zdobime tiez az na stedry den 🙂
a darceky este nemam ziadne 🙂

tatanka1
3. dec 2012

@daniwaugh ja to neviem tak presne, ja som bola pubertacka ked sa im narodil 🙂 tak len ako si pamatam, lae biem ze si to nechavali vypocitat a ze nakoniec mali miesto dievcatka chlapca 🙂 no ja myslimz e Bozi zamer neoklames 😀 ani vypoctom

daniwaugh
3. dec 2012

jaj a takto sa vozime na kociku 🙂

laja77
3. dec 2012

u nas sa chysta stromcek tak vacsinou den pred Stedrym dnom, kedze mame zivy, ale uz dva roky za sebou ma chlapci presvedcili, ze mozeme aj dva dni pred Stedrym dnom zdobit 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@laja77 no zajtra zajtra, otvor flasu vina a hop a hned bude po hadke 🙂
@tatanka1 aj my sme zvykli na stedry den ale tak vsetci okolo nas uz maju tak aj synator chcel... 😀 😀 😀
no neoklames neoklames, to je pravda..ostava mi len dufat 🙂

tatanka1
3. dec 2012

🙂 no kedze ja si nerobim ziadne testy na ovulku tak my sme sa snazilkovali (teda my to tak nevolame, lebo my si len uzivame) cely tyzden kazdy den 🙂 a myslim ze aj dlhsie 🙂 a nieco sa uz len podari z toho 🙂
teda peve verim 😕

tatanka1
3. dec 2012

daniwaugh a ty kde zijes v kanade alebo v USA?

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 ani jedno 😀 😀

lavyrle
3. dec 2012

@twistybaby ja mam roombu, teraz su urcite aj omnoho lepsie. Ale cez prahy budes musiet prekladat. My nemame prahy, resp. su tam len take uplne nizke, takze mne v pohode poprechadza, ale aj tak to davam tak, ze vzdy do jednej izby, aby to bolo dokladnejsie. Mne sa to paci - vies ako to je - deti stale niekde namrvia, kde tu sa vyskytne nejaky vlas, obcas sem vbehne kocur, takze nejaky ten chlp - toto vsetko krasne povysava kazdy den. A dokladnejsie to urobim ja raz - 2x za tyzden

zlatat
3. dec 2012

@daniwaugh inak aj my sme skúšali podľa tej Jonášovej stránky čo je zadarmo, len žiaľ, s poldňovým oneskorením, lebo Mm bol zrovna vtedy v práci a prišiel dosť neskoro domov - no ten deň bol akurát deň pred mrškou, ktorá nakoniec samozrejme prišla a ďalší termín podľa tej stránky máme na 27.12. a to zrovna vychádza červená 😒