icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
laja77
3. dec 2012

@zlatat tak to mas podobne ako ja, podla tej stranky zadarmo, pekne 25.12. na obed 🙂 , no a chalana 🙂

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 kasli na hadky - mas vyssie ciele teraz. Sup na muza a ked bude po vsetkom - mozes byt zas nastvata a urazena 😝

laja77
3. dec 2012

@lavyrle jasne, mas pravdu 🙂 ale tak my sme teraz akoze urazeni tak trochu obidvaja 😀

lavyrle
3. dec 2012

@zlatat ale to je cely Jonas 😉 musis skusat cez cervenu a tu ta baby este aj presvedcia, ze si tehotna 😀 a mozno aj budes. Kazdopadne za pokus nic nedas 😉

lavyrle
3. dec 2012

@daniwaugh a ty mas tiez fesaka muza - teda 🙂 a aj ty si zlatucka, samozrejme aj synacik a teda cudujem sa, ze ten kocik este funguje 😀 to vydrzi na tej strieske taku zataz???? A stromcek? My kupujeme zivy asi 2-3 dni pred Stedrym vecerom a zdobime vecer alebo az rano pred

zlatat
3. dec 2012

@laja77 aj ja chalana na december ... teraz pred toito mrchou podľa neho dievčatko

@lavyrle cez červenú? OU to sme nikdy nepraktizovali ... teda len vtedy, keď už končila, ale nie na druhý deň, keď sa zo mňa leje 😖

laja77
3. dec 2012

@zlatat
@lavyrle inac na tej stranke zadarmo, ked som si davala cas narodenia- nevedela som ho- tak najprv som si dala ze som sa narodila o 12:00- vyslo 25.12- chlapec, potom som skusila, ze som sa narodila akoze o 7:00 a vyslo 215.12.- dievca. A kedze mi to nedalo nevediet kedy presne som sa narodila 😀 , tak som zavolala mame a vraj som sa narodila 18:30 vecer v sobotu 🙂 - tak po doplneni spravnyvh udajov vyslo 25.12 an obed.- chlapec 🙂

lavyrle
3. dec 2012

a teda, aby ste nepovedali, ze som uplny anonym - tak toto sme my v celej svojej krase 🙂 v takejto zostave chcem urobit aj vianocne foto a dat ho na vianocne pohladnice 🙂

tatanka1
3. dec 2012

🙂 ale dievcata tak sa uz s tym netrapte a len si uzivajte a uvidite ze kazdy den jedna nahlasi ze jeeej mame dve ciarky 😎

laja77
3. dec 2012

@lavyrle ha, to meno rodiny si zaciernila schvalne ? 😀

lavyrle
3. dec 2012

@zlatat my tiez nie na cervenu,ale ked povedal pan Jonas - treba to zmenit !!

zlatat
3. dec 2012

@laja77 mne mamka spomínala, že som sa narodila okolo jedenástej

lavyrle
3. dec 2012

@laja77 tak nejak - nemozem predsa odhalit cele nase ctene priezvisko 😀

zlatat
3. dec 2012

@lavyrle akože toto už nie - u mňa

laja77
3. dec 2012

@lavyrle tak, tak

lavyrle
3. dec 2012

@zlatat ozaj k tej knihe pre muza.Mas ju overenu? My sme citali Danovky - mame asi vsetky a potom sme presli na Conellyho....muz cita rad take detektivne, ale nie sci fi. Tato tvoja je o com?

tatanka1
3. dec 2012

dievcata tak ked Kate Midletone a prince William uz cakaju dieta tak a c my sme horsie? 😀 😀 😀 😀 😀
tak sup sup 🙂 a prosim hlasit hned na dalsi den pozitivne vysledky 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@zlatat no ale to mas do toho casu co je na tej stranke nie v ten cas 🙂

aadulik2110
3. dec 2012

v polovici roku 2013 sa chystáme začať snažiť o naše druhé bábätko, dúfam, že to bude šup šup (na prvý šup) ako pri tom našom prvom

daniwaugh
3. dec 2012

@lavyrle hehe nieee on nesedi na strieske ale na tej "doske" kde su hodiny a teplomer a drziaky na kavu
a dakujeme 😎 😎 😀 😀 😉

daniwaugh
3. dec 2012

@lavyrle kraaaaaaaaaaaaasne to je 🙂

laja77
3. dec 2012

@lavyrle ja som teda tiez dost na knihy a mne sa z detektivnych pacia knihy Mary Higgins Clarkovej, mozem odporucat (mne sa paci viac ako D.Dan). A velmi rada citam Kinga, ale ten je "tak trochu scifi" 😎 A ja teda vseobecne rada citam 🙂 , rozne zanre 😉

tatanka1
3. dec 2012

baby uz nech je paitok idealne nedela aleb pondelok!!!! a nech uz viem co a ako!!!!! ja uz neviem vydrzat 🙂 este pocas dna sa to da, lebo mam vela prace. ale vecer ked uz je klud, tak hrooozne dufam aby to vyslo 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@tatanka1 ja si neprosim este otehu :D dajte mi 1m a 5dni 😀 😀

lavyrle
3. dec 2012

@daniwaugh inak nemam take biele vlasy, mam melir taky spinavy blond, ale inak to celkom vystihla 🙂

daniwaugh
3. dec 2012

@aadulik2110 vitaj a pridaj sa 🙂 drzime palce :D

daniwaugh
3. dec 2012

@lavyrle dokaz! :D

tatanka1
3. dec 2012

krasne fotky ste popridavali 🙂 dievcata 🙂
aadulik2010 vitaj medzi nami 🙂 a nech sa vam zadari podla vasho zelania 🙂

laja77
3. dec 2012