Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat
@lavyrle inac na tej stranke zadarmo, ked som si davala cas narodenia- nevedela som ho- tak najprv som si dala ze som sa narodila o 12:00- vyslo 25.12- chlapec, potom som skusila, ze som sa narodila akoze o 7:00 a vyslo 215.12.- dievca. A kedze mi to nedalo nevediet kedy presne som sa narodila 😀 , tak som zavolala mame a vraj som sa narodila 18:30 vecer v sobotu 🙂 - tak po doplneni spravnyvh udajov vyslo 25.12 an obed.- chlapec 🙂
🙂 ale dievcata tak sa uz s tym netrapte a len si uzivajte a uvidite ze kazdy den jedna nahlasi ze jeeej mame dve ciarky 😎
dievcata tak ked Kate Midletone a prince William uz cakaju dieta tak a c my sme horsie? 😀 😀 😀 😀 😀
tak sup sup 🙂 a prosim hlasit hned na dalsi den pozitivne vysledky 🙂
v polovici roku 2013 sa chystáme začať snažiť o naše druhé bábätko, dúfam, že to bude šup šup (na prvý šup) ako pri tom našom prvom
baby uz nech je paitok idealne nedela aleb pondelok!!!! a nech uz viem co a ako!!!!! ja uz neviem vydrzat 🙂 este pocas dna sa to da, lebo mam vela prace. ale vecer ked uz je klud, tak hrooozne dufam aby to vyslo 🙂
@aadulik2110 vitaj a pridaj sa 🙂 drzime palce :D
krasne fotky ste popridavali 🙂 dievcata 🙂
aadulik2010 vitaj medzi nami 🙂 a nech sa vam zadari podla vasho zelania 🙂

@zlatat tak to mas podobne ako ja, podla tej stranky zadarmo, pekne 25.12. na obed 🙂 , no a chalana 🙂