icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
4. dec 2012

no ved fajn - ale preco sa to zrazu takto pomaly rozbieha? To sa ide do pondelka rozbiehat? Poviem pravdu, ze som to este nezazila. Minuly cyklus bol taky, ze bolesti, do pol dna menzes, potom ako keby sa spomalil a o dva dni zas rozbehol. Ale vzdy a to uz 20 rokov to mavam tak, ze bolesti, do hodiny-dvoch krvacanie a potom uz bez bolesti.
Stresujem z toho, ze preco tato zmena? Co to moze znamenat...ci sa tam nedeje nieco nekale 😲

emka9
4. dec 2012

Ahojte, taká som smutná ☹ Dnes som bola u svojej doktorky, a som mimo ...... kedze som sa preliecila, tak som dnes prisla na kontrolny odber ci je uz vsetko v poriadku ... aj mi ho urobila, ale nezdal sa jej krcok, vraj tam nieco z vnutra vidi a ved uvidime, dala mi nejake tie tabletky a nech pridem neskor ... ale podstata je v tom, ze ako mi zobrala kontrolny ster tak nasledovala otazka, kolko ste po liecbe, tak som zacala ratat .. cca 12 dni, no a vtedy nastalo zdesenie a vycitky, naco som prisla, tak skoro, ved aj tak to teraz bude negativne, aj ked v skutocnosti do bude pozitivne .... lebo kontrolny ster sa robi 15 dni po ukonceni liecby .... a v tom jej super mama doktorka, sa zacala poburovat ... to preto, lebo ked Vam nieco hovorime, vy nepocuvate, ste myslou mimo .... do mna vosli take nervy, ze som jej len povedala, ze je na velkom omyle, pretoze keby mi to povedala, urcitu tu niesom a nechodim zbytocne .... vsetko je len o tom, ze poistovna preplati len 1 x do mesiaca vysetrenie .... a nehovorim o tom, ze ked mi to zistili, len mi nechala recept u sestricky, ziadne pokyny, nic, ani pre manzela,len sama som si na nete vygooglila co a ako, comu sa vyhnut... nestudovala som medicinu, tak ako mam dokelu vediet, kedy je vhodne prist na odber ..... ☹
..............definitivne od nej odidem, nehram sa na nic navyse, ale to bola posledna kvapka a uistila ma v tom, ze si najdem inu doktorku ........ nehovoriac o tom, ze moje este zive dietako poslala na kyret . ... ☹

emka9
4. dec 2012

@lavyrle dufam, ze sa nedeje nic .... nebrala si nejake tie antibiotika? .... lieky, stres.... a mozno podvedome za to moze aj Jonas, .... psychika mocna carodejka 😉

twistybaby
4. dec 2012

@twistybaby aj mne sa to teraz po potrate stalo prvy krat.... nic si z toho nerob 😉 netreba za vsetkym neobvyklym vidiet hned nieco zle lebo sa potom nervujes a neotehotnies potom ked budes stresovat 😉

lavyrle
4. dec 2012

@emka9 uff - tak to ber kartu a chod prec od takej truby 😠 Nebrala som nic, lieky neberiem, stres nemam a nemyslim si, ze by bola co len mala sanca byt tehu....idem asi do teplej vane, to by mohlo pomoct

emka9
4. dec 2012

@lavyrle a dajte si s muzickom este vinko a krasny vecer pred vami 🙂

zlatat
4. dec 2012

@emka9 čože ???? 😕 😕 😕 to máš akú kravu lekárku, okamžite ber od nej kartu a hľadaj si niekoho lepšieho.
To ako ti mohla tvoje živé dieťatko poslať na kyret? 😕 😕 😠 😠

emka9
4. dec 2012

@zlatat no ona je uz raz taka, nehovorim o tom, ze kolegyni museli vziat maternicu, ... mala endometriozu a ona je neliecila, len pozorovala 12 rokov .... skoro im na stole umrela, ... tiez si vela veci pozistovala na nete, a podla toho vravi doktorke, co ma robit a ake lieky jej ma dat .... v dnesnej dobe, sa asi dobry doktori len tak nevidia, ....
Nasmu dietatku jednoducho podla nej nebilo srdiecko, mala som sa pripravit na kyret a ak prist o tyzden ukazat, ale to som nevydrzala a sla inam a tam mi doktor ukazal krasne fotky, tlkot srdiecka, ktore som aj pocula.... ked som k nej sla o tyzden, bola som pysna na to, ze viem, ze je babo v poriadku, ale nechcela som sa jej priznat .... tak som len pockala, ze mi potvrdi, ze babo sa ma dobre ale ona len zopakovala svoju verziu, treba kyret, a vtedy som jej ukazala fotku ... zmohla sa len na to, ze za svojou diagnozou si stoji a je to MA ... a nehovorim o tom, ze babo stale rastlo ....... bola som zhrozena, sla som o tyzden k inemu dokymu, ale medzi tym som mala velke nervy, nedalo sa tomu vyhnut ....stres....svokra sa pokusila o samovrazdu, kvoli mne .... tak som sa odstahovala od manzela atd..... bola som v koncoch a dietatku to veru nepridalo ... o 3 dni na to, nam malinke umrelo, prestalo bit srdiecko ..... ☹ prepacte, ze tu pisem take veci, nepatri to tu ...... ☹

mauerka
4. dec 2012

@lavyrle Nic nekale sa nedeje, Murphyho zakony proste funguju....

p_etrisha
4. dec 2012

@daniwaugh
@twistybaby Ahojtee, dakujem 🙂 No snad zacneme hned od noveho roku...Treba vyuzit, ze sa moja polovicka do toho hrnie 😉 A tiez necakam, ze sa to hned na prvy raz podari, takze nebudeme otalat 😀
@zlatat Ahoj Zlatinka 🙂

zlatat
4. dec 2012

@emka9 och moja ☹ ☹ ☹ to ma strašne mrzí, že si si toho toľko vytrpela a tú kravu by som nakopala niekam - si mala hneď od nej odísť

twistybaby
4. dec 2012

@lavyrle jemine ja trubka teraz pozeram ze som poslala spravu namiesto tebe sebe samej 😀

mauerka
4. dec 2012

@emka9 Smutne cele...Mrzi ma to ☹ A od doktorky jednoznecne utekaj, ani nemysli na ine!

emka9
4. dec 2012

@zlatat od Noveho roka sa chystam ... len do vtedy si musim najst niekoho kto bude hlavne ludsky a normalny .... a hlavne v Kosiciach
@mauerka

emka9
4. dec 2012

Nepoznate niekoho schopneho z Kosic ?

laja77
4. dec 2012

@twistybaby ja Ti to teda zhrniem 😉 , lebo neviem ci to baby zhrnuli ( som este neprecitala, co ste dnes napisali 😀 )
tatanka- vravi ze vsetky budeme tehotne, ked aj vojvodkyna Kate je uz tehotna 🙂
lavyrle- ma dvoch psov, jednu macku, melir 🙂 a nepozname sa, aj ked by to tak mohlo vyzerat 😎
ja a lavyrle rady citame 🙂
ja som sa narodila 18:30 v sobotu vecer (to pre testovanie Jonasa som si zistovala 😨 )
kejkej- je uz asi tehotna 🙂
daniwaugh- nebyva v Kanade ani v USA 🙂 a nechce byt hned tehotna ako Kate, ale caka na januar 🙂
to je asi tak vsetko 🙂
a teraz mozem citat, co ste popisali 😎

zlatat
4. dec 2012

@emka9 ja poznám jediného v KE - Romana Lajša ... ľudský, skvelý odborník, ale ako má vybavenú ordináciu netuším 😒 Už 12 rokov nežijem v KE

lavyrle
4. dec 2012

@emka9 no to je hrozne 😖 je to uz minulost. Treba ist vpred. Kto vie preco sa nam deju veci ako sa deju - zostava nam len verit, ze nas to posuva vpred a uz bude len lepsie !!!!!!!

mauerka
4. dec 2012

@emka9 Skus vyhladat podla poctu hodnoteni od pacientov na
http://www.lekar.sk/vyhladavanie/gynekológ+a+pô...
lokalitu si mozes zmenit a na tvojom mieste by som napisala aj hodnotenie na tu tvoju doktorku, nech vedia ine baby...

lavyrle
4. dec 2012

@laja77 a ja som s narodila, ked zacinal Vecernicek 😀

laja77
4. dec 2012

@daniwaugh a ja som ktora v poradi s otehotnenim? zabudla som 😀 .ja uz by som chcela dve ciarky k Vianociam, vzdavam sa vsetkych ostatnych darcekov 🙂

lavyrle
4. dec 2012

@laja77 vyborne zhrnutie !!!! 😀

laja77
4. dec 2012

@p_etrisha aj ja Ta vitam 🙂

mauerka
4. dec 2012

Som si pre srandu vyhladala svojho gynekologa, hoci som vedela, ze tam bude mat kopec kladnych hodnoteni 🙂
http://www.lekar.sk/675/mudr-jozef-kajaba/hodno...

zlatat
4. dec 2012

@laja77 a aj ja som v poradí ? Nejak som si to nevšimla 😝

p_etrisha
4. dec 2012

@laja77 Dakujem 🙂

p_etrisha
4. dec 2012

Babyy? Inak je tu niektora, co teda na tu 2013-stku planuje PRVE babatko??

laja77
4. dec 2012

@zlatat no ved prave 🙂 , viem ze to tu niekto zacal- tuto temu, tusim twistybaby, ale to poradie mi nejako uniklo 😀

laja77
4. dec 2012

@lavyrle no lavyrle, Ty si nam to snezenie nejako privolala aj tuto k nam 😎 a ja som uz tajne dufala na zaklade doterajsieho vyvoja pocasia, ze do Vianoc nenasnezi 😝

laja77
4. dec 2012

@lavyrle a este som chcela s tou bolestou- presne takto som to mala tento cyklus- tyzden som chodila s vlozkou, co som mala pocit, ze teraz to uz urcite pride aprisla az na 30ty den, namiesto 28. Ale zase na druhej strane, ked som bola tehotna, pamatam si na rovnaky pocit. No a teraz si teda vyber 😎