Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Ahojte, taká som smutná ☹ Dnes som bola u svojej doktorky, a som mimo ...... kedze som sa preliecila, tak som dnes prisla na kontrolny odber ci je uz vsetko v poriadku ... aj mi ho urobila, ale nezdal sa jej krcok, vraj tam nieco z vnutra vidi a ved uvidime, dala mi nejake tie tabletky a nech pridem neskor ... ale podstata je v tom, ze ako mi zobrala kontrolny ster tak nasledovala otazka, kolko ste po liecbe, tak som zacala ratat .. cca 12 dni, no a vtedy nastalo zdesenie a vycitky, naco som prisla, tak skoro, ved aj tak to teraz bude negativne, aj ked v skutocnosti do bude pozitivne .... lebo kontrolny ster sa robi 15 dni po ukonceni liecby .... a v tom jej super mama doktorka, sa zacala poburovat ... to preto, lebo ked Vam nieco hovorime, vy nepocuvate, ste myslou mimo .... do mna vosli take nervy, ze som jej len povedala, ze je na velkom omyle, pretoze keby mi to povedala, urcitu tu niesom a nechodim zbytocne .... vsetko je len o tom, ze poistovna preplati len 1 x do mesiaca vysetrenie .... a nehovorim o tom, ze ked mi to zistili, len mi nechala recept u sestricky, ziadne pokyny, nic, ani pre manzela,len sama som si na nete vygooglila co a ako, comu sa vyhnut... nestudovala som medicinu, tak ako mam dokelu vediet, kedy je vhodne prist na odber ..... ☹
..............definitivne od nej odidem, nehram sa na nic navyse, ale to bola posledna kvapka a uistila ma v tom, ze si najdem inu doktorku ........ nehovoriac o tom, ze moje este zive dietako poslala na kyret . ... ☹
@twistybaby aj mne sa to teraz po potrate stalo prvy krat.... nic si z toho nerob 😉 netreba za vsetkym neobvyklym vidiet hned nieco zle lebo sa potom nervujes a neotehotnies potom ked budes stresovat 😉
@zlatat no ona je uz raz taka, nehovorim o tom, ze kolegyni museli vziat maternicu, ... mala endometriozu a ona je neliecila, len pozorovala 12 rokov .... skoro im na stole umrela, ... tiez si vela veci pozistovala na nete, a podla toho vravi doktorke, co ma robit a ake lieky jej ma dat .... v dnesnej dobe, sa asi dobry doktori len tak nevidia, ....
Nasmu dietatku jednoducho podla nej nebilo srdiecko, mala som sa pripravit na kyret a ak prist o tyzden ukazat, ale to som nevydrzala a sla inam a tam mi doktor ukazal krasne fotky, tlkot srdiecka, ktore som aj pocula.... ked som k nej sla o tyzden, bola som pysna na to, ze viem, ze je babo v poriadku, ale nechcela som sa jej priznat .... tak som len pockala, ze mi potvrdi, ze babo sa ma dobre ale ona len zopakovala svoju verziu, treba kyret, a vtedy som jej ukazala fotku ... zmohla sa len na to, ze za svojou diagnozou si stoji a je to MA ... a nehovorim o tom, ze babo stale rastlo ....... bola som zhrozena, sla som o tyzden k inemu dokymu, ale medzi tym som mala velke nervy, nedalo sa tomu vyhnut ....stres....svokra sa pokusila o samovrazdu, kvoli mne .... tak som sa odstahovala od manzela atd..... bola som v koncoch a dietatku to veru nepridalo ... o 3 dni na to, nam malinke umrelo, prestalo bit srdiecko ..... ☹ prepacte, ze tu pisem take veci, nepatri to tu ...... ☹
@daniwaugh
@twistybaby Ahojtee, dakujem 🙂 No snad zacneme hned od noveho roku...Treba vyuzit, ze sa moja polovicka do toho hrnie 😉 A tiez necakam, ze sa to hned na prvy raz podari, takze nebudeme otalat 😀
@zlatat Ahoj Zlatinka 🙂
@lavyrle jemine ja trubka teraz pozeram ze som poslala spravu namiesto tebe sebe samej 😀
Nepoznate niekoho schopneho z Kosic ?
@twistybaby ja Ti to teda zhrniem 😉 , lebo neviem ci to baby zhrnuli ( som este neprecitala, co ste dnes napisali 😀 )
tatanka- vravi ze vsetky budeme tehotne, ked aj vojvodkyna Kate je uz tehotna 🙂
lavyrle- ma dvoch psov, jednu macku, melir 🙂 a nepozname sa, aj ked by to tak mohlo vyzerat 😎
ja a lavyrle rady citame 🙂
ja som sa narodila 18:30 v sobotu vecer (to pre testovanie Jonasa som si zistovala 😨 )
kejkej- je uz asi tehotna 🙂
daniwaugh- nebyva v Kanade ani v USA 🙂 a nechce byt hned tehotna ako Kate, ale caka na januar 🙂
to je asi tak vsetko 🙂
a teraz mozem citat, co ste popisali 😎
@emka9 Skus vyhladat podla poctu hodnoteni od pacientov na
http://www.lekar.sk/vyhladavanie/gynekológ+a+pô...
lokalitu si mozes zmenit a na tvojom mieste by som napisala aj hodnotenie na tu tvoju doktorku, nech vedia ine baby...
Som si pre srandu vyhladala svojho gynekologa, hoci som vedela, ze tam bude mat kopec kladnych hodnoteni 🙂
http://www.lekar.sk/675/mudr-jozef-kajaba/hodno...
Babyy? Inak je tu niektora, co teda na tu 2013-stku planuje PRVE babatko??
@lavyrle a este som chcela s tou bolestou- presne takto som to mala tento cyklus- tyzden som chodila s vlozkou, co som mala pocit, ze teraz to uz urcite pride aprisla az na 30ty den, namiesto 28. Ale zase na druhej strane, ked som bola tehotna, pamatam si na rovnaky pocit. No a teraz si teda vyber 😎

no ved fajn - ale preco sa to zrazu takto pomaly rozbieha? To sa ide do pondelka rozbiehat? Poviem pravdu, ze som to este nezazila. Minuly cyklus bol taky, ze bolesti, do pol dna menzes, potom ako keby sa spomalil a o dva dni zas rozbehol. Ale vzdy a to uz 20 rokov to mavam tak, ze bolesti, do hodiny-dvoch krvacanie a potom uz bez bolesti.
Stresujem z toho, ze preco tato zmena? Co to moze znamenat...ci sa tam nedeje nieco nekale 😲