Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1 no ja som to zakrikla - uz je to tu zas 😕 a teda ak mam byt uplne otvorena - tak uz som aj prakrat mala pocit, ze tam dole dako mokro a ze uz je to tu - a nic 😖 hadam sa to dako vyriesi, aj keby prisla mrcha skor - nenahnevam sa, aspon sa to zas trosku priblizi. Ja mam rozpoltene pocity - aj chcem mrchu, aj nechcem.....predsa len si neviem predstavit ako pridem ku gyndosovi, ze som v tom, ked kazal cakat 6 cyklov 😎
Juj, vonku je to ako v ropzravke....zasnezena krajina a do toho vyslo aj slniecko 🙂 🙂 ja uz mam hodku odhadzovania snehu za sebou - to je lepsie ako aerobik 🙂
ale prosim ta, on to nebude riesit 🙂 a ty sa budes tesit.
ja mam tiez mokro,ale taky vytok 🙂 husty. ale nesvrbi a ani nepali. tak uvidime. a tak navalovo. ale nie je to mrska.
ahojte,
Mikuláša ešte stále nemám nachystaného, musím malého odniesť k babke, aby som mohla ísť do obchodu a kúpiť niečo a nachystať balíčky ... a to krtko ešte stále spí 😨 😨 😨
@misha1986 neviem, ale už v máji mi predpísal Clostilbergyt aby vaječníky lepšejšie pracovali ... no ani som ho nezačala brať, lebo som hneĎ vtedy otehotnela ( u dokiho som bola asi 5 dní po ovulke )
@misha1986 na tvojom mieste by som si len s mužíkom užívala, a nemyslela len na snažilkovanie - pokiaľ sa nepokúšate o bábo rok.
My sa o bábo pokúšame už 5.rok, preto som už tak trochu "postihnutá" a dosť často myslím na snažilkovanie a na to, aby sme sa trafili do ovulky a ak MM nie je v tom čase celý týždeň doma, tak mi aj slzičky vyhŕknu ... nehovoriac o tom, že ma tak trochu tlačí čas, nakoľko mi rôčky utekajú pomedzi prsty a uvedomujem si, že už som aj možno stará na bábo 😢
@tatanka1 no presne taky mam aj ja 😨 ale nebyva taky aj pred menzesom? taky ako sopel - Boze, tak dufam, ze toto si uz moj muz neprecita, lebo budem rozvedena zena a uz si nevzrnem 😎 nesvrbi, nijak nevonia....ale to asi byva aj pre menzesom
@zlatat nie si vobec stara na babo - fakt. Keby si mala o dalsich 5-6 rokov viac - ok, tam by to uz bolo na zvazenie. Hore hlavu
A neviem ci nejdem byt chora. Kycham, zacinam soplit - no super, lebo od zajtra som cele dni v robote. A zajtra poobede o stvrtej ma mladsi syn besiedku v skolke a starsi zas skusky na plavani. Sa mozem aj rozdvojit 😖 no na jedno pojde muz, na druhe ja a potom sa hadam stretneme 🙂
@lavyrle nestras, niekedy ano, ale mna to skor vtedy svrbi, lebo pred menzesom sa znizuje imunita a vtedy ja to aspon mavam take kvasinkove, a potom po menzese uz nemam problem...
ale ja to nemam take slizke ale prave naopak, take vodnate.ale to len dnes som raz mala, inac nie.... tak uvidime.
jo a vytok moze byt aj ked clovek otehotnie, teda moze to byt aj jeden z prejavov 🙂 ale nemusi 🙂 ako vsetko 🙂
@twistybaby nie este som nemala lebo kojim a brala som do novembra HAK
@misha1986 BUDE O 24-48H
@tatanka1 no to s tou teplotou vyzerá nádejne ! drzim palec! 😉
@misha1986 sprav si test aj pred sexikom lebo ovulka trva len cca 12-24 hodin a aby si vecer ked budete,no "tvorit",vedela ci este je,lebo to uz za tolko hodin nemusi byt.... 😒 a podotykam ze ovu test musis odcitat najskôr po piatich a najneskôr po 20tich minutach,inac je neplatny. a ak si nemala tu pozitivnu ciarku silnejsiu nez kontrolnu,alebo aspon tak isto silnu tak nemas ovulku ale asi sa ti len blíži....
@lavyrle chcela by som mat taky pristup ako ty ze neriesit ovulku a sexovat kedy sa mi chce 🙂 ja MUSIM byt tehu hned tento mesiac! inak mi to s tym novorocnym darcekom nevyjde... tak radsej testujem.a ja som tu z rovnakeho dôvodu,na bejby myslim 24 hodin denne.vstavam s tym,aj zaspavam,aj sa mi casto sniva ze rodim a tak.... kebyze sa tolko o tom bavim s manzelom tak je uz so štuplami v ušoch a kazdy den na pive 😀 a neboj nebola by si ani prva ani posledna co necakala 6 cyklov. podla mna to je moc aj tak. ked telo je pripravene a zregenerovane tak otehotnies,ak neni tak nie. je to priroda,tak to funguje 😉
@daniwaugh jaj ahá,no tak to držim palce aby teda čim skôr prišla aby si to do januara stihla 🙂
@ajsenz joj len keby sa nam takto vnoci uprostred sadkeho sna chcelo 😒 🙂
@twistybaby u nas v noc nehrozi.. muz jak raz zaspi ta je po nom 😀 😀

@somsa
@ajsenz baby mna naopak muž skoro ráno o 5 zobudí a máme sexík 😀 a je to vtedy fakt supeeeeeeeer