icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
misha1986
5. dec 2012

@somsa
@ajsenz baby mna naopak muž skoro ráno o 5 zobudí a máme sexík 😀 a je to vtedy fakt supeeeeeeeer

mistrall
5. dec 2012

@misha1986 ak si mala 2 silne palicky, tak ovu bude do 24-48 hodin 😉

misha1986
5. dec 2012

@mistrall no dúfam, že to stihneme 😒 ked boli včera a dnes skúsim další testík, ak budu opať 2 silné čiarky tak ešte bude ovu či ako

mistrall
5. dec 2012

@misha1986 mozes skusit, este jeden, ale myslim ze ked si uz mala 2 palicky, tak bude slabnut 🙂 ak nie a ta testovacia bude este silnejsia tak rataj s ovu toez 24-48 hod, cize sexik dnes a zajtra a najlepsie aj napozajtra 😀 😉

mistrall
5. dec 2012

@misha1986 isto to stihnete, niekedy byva asj po 48 hodinach dokonca, drzim palce 😉

misha1986
5. dec 2012

@mistrall diky moja budem sa snažiť, dám vedieť aký bude testík dneska, chcem ho urobiť o 11.00 tie pred tým som robievala o 16.00 a trvalo kým úplne vyschli a ukázali

somsa
5. dec 2012

@misha1986 a len tak odveci...ty si priamo z RK?

misha1986
5. dec 2012

@mistrall to dúfam, dnes už konečne cítim aj mokro na nohavičkách 😀 😀 😀

misha1986
5. dec 2012

@somsa niee prečo??? a ty si odkial?

somsa
5. dec 2012

@misha1986 vsimla som si ze mas okres RK tak preto sa pytam...ja Rk

misha1986
5. dec 2012

@somsa aha no ja nie som priamo z RK 🙂 poznáš ma, či ako?

lavyrle
5. dec 2012

@tatanka1 no ja som to zakrikla - uz je to tu zas 😕 a teda ak mam byt uplne otvorena - tak uz som aj prakrat mala pocit, ze tam dole dako mokro a ze uz je to tu - a nic 😖 hadam sa to dako vyriesi, aj keby prisla mrcha skor - nenahnevam sa, aspon sa to zas trosku priblizi. Ja mam rozpoltene pocity - aj chcem mrchu, aj nechcem.....predsa len si neviem predstavit ako pridem ku gyndosovi, ze som v tom, ked kazal cakat 6 cyklov 😎

lavyrle
5. dec 2012

Juj, vonku je to ako v ropzravke....zasnezena krajina a do toho vyslo aj slniecko 🙂 🙂 ja uz mam hodku odhadzovania snehu za sebou - to je lepsie ako aerobik 🙂

tatanka1
5. dec 2012

ale prosim ta, on to nebude riesit 🙂 a ty sa budes tesit.
ja mam tiez mokro,ale taky vytok 🙂 husty. ale nesvrbi a ani nepali. tak uvidime. a tak navalovo. ale nie je to mrska.

tatanka1
5. dec 2012

@lavyrle jej tak to musi byt krasne. U nas len zima, brrrr a neprijemne. a jasne sa smyka. ale to je vsetko.. ja dufam, ze aspon na vianoce bude sneh a ze si uzijeme prazdniny 😀

zlatat
5. dec 2012

ahojte,

Mikuláša ešte stále nemám nachystaného, musím malého odniesť k babke, aby som mohla ísť do obchodu a kúpiť niečo a nachystať balíčky ... a to krtko ešte stále spí 😨 😨 😨
@misha1986 neviem, ale už v máji mi predpísal Clostilbergyt aby vaječníky lepšejšie pracovali ... no ani som ho nezačala brať, lebo som hneĎ vtedy otehotnela ( u dokiho som bola asi 5 dní po ovulke )

mistrall
5. dec 2012

@misha1986 jasnee snazte sa teraz take 3 dni a bude to tam, uvidis 🙂

zlatat
5. dec 2012

@lavyrle u nás je síce trochu snehu, ale je dosť hustá hmla a stavím sa, že je riadna poľadovica 😒 Ešte som vonku nebola, perd polhodinkou som vstala 😝

misha1986
5. dec 2012

@mistrall myslíš moja??? tak dúfam, že už nie je neskoro 😖 minulý cyklus sme sa snažili naposledy na 21 Dca nič z toho, aj ked manželík sa urobkal skor a nie do mna celkom tak keby vtedy to vyšlo tak už by som asi bola tehu 😀

mistrall
5. dec 2012

@misha1986 nie myslim ze nie je neskoro 🙂 ja som to mala tak ze pozitiv test som mala v den ked sme sa spriatelom po vikedne konecne stretli (nedela) lebo sme boli kazdy inde za kamaratmi 🙂 a robili sme to v ten vecer a este dlasie 2 dni :D :D a zadarilo sa 🙂

zlatat
5. dec 2012

@misha1986 na tvojom mieste by som si len s mužíkom užívala, a nemyslela len na snažilkovanie - pokiaľ sa nepokúšate o bábo rok.
My sa o bábo pokúšame už 5.rok, preto som už tak trochu "postihnutá" a dosť často myslím na snažilkovanie a na to, aby sme sa trafili do ovulky a ak MM nie je v tom čase celý týždeň doma, tak mi aj slzičky vyhŕknu ... nehovoriac o tom, že ma tak trochu tlačí čas, nakoľko mi rôčky utekajú pomedzi prsty a uvedomujem si, že už som aj možno stará na bábo 😢

misha1986
5. dec 2012

@zlatat ale moja ved ja si s ním užívam a nemyslím na to, ln je dobré vedieť kedy mám ovulku ked mám dlhší cyklus, asi tak

lavyrle
5. dec 2012

@tatanka1 no presne taky mam aj ja 😨 ale nebyva taky aj pred menzesom? taky ako sopel - Boze, tak dufam, ze toto si uz moj muz neprecita, lebo budem rozvedena zena a uz si nevzrnem 😎 nesvrbi, nijak nevonia....ale to asi byva aj pre menzesom
@zlatat nie si vobec stara na babo - fakt. Keby si mala o dalsich 5-6 rokov viac - ok, tam by to uz bolo na zvazenie. Hore hlavu

A neviem ci nejdem byt chora. Kycham, zacinam soplit - no super, lebo od zajtra som cele dni v robote. A zajtra poobede o stvrtej ma mladsi syn besiedku v skolke a starsi zas skusky na plavani. Sa mozem aj rozdvojit 😖 no na jedno pojde muz, na druhe ja a potom sa hadam stretneme 🙂

lavyrle
5. dec 2012

@misha1986 no mna keby muzik zobudil rano o piatej na sexik tak ma asi trafi slak 😎 ja rano rada spim co najdlhsie, cez tyzden sa to moc neda, lebo bud idem do roboty alebo chystam deti do skoly, skolky a vikendy si rada pospim 😕

misha1986
5. dec 2012

@lavyrle no aj ja rada ráno spím, a tiež ma ide niekey poraziť ked ma tak skoro zobudí, ale nevadí mi to 😀 dnes som ho zobudila ja a nič z toho 😠

tatanka1
5. dec 2012

@lavyrle nestras, niekedy ano, ale mna to skor vtedy svrbi, lebo pred menzesom sa znizuje imunita a vtedy ja to aspon mavam take kvasinkove, a potom po menzese uz nemam problem...
ale ja to nemam take slizke ale prave naopak, take vodnate.ale to len dnes som raz mala, inac nie.... tak uvidime.

tatanka1
5. dec 2012

jo a vytok moze byt aj ked clovek otehotnie, teda moze to byt aj jeden z prejavov 🙂 ale nemusi 🙂 ako vsetko 🙂

daniwaugh
5. dec 2012

@twistybaby nie este som nemala lebo kojim a brala som do novembra HAK
@misha1986 BUDE O 24-48H

twistybaby
5. dec 2012

@tatanka1 no to s tou teplotou vyzerá nádejne ! drzim palec! 😉
@misha1986 sprav si test aj pred sexikom lebo ovulka trva len cca 12-24 hodin a aby si vecer ked budete,no "tvorit",vedela ci este je,lebo to uz za tolko hodin nemusi byt.... 😒 a podotykam ze ovu test musis odcitat najskôr po piatich a najneskôr po 20tich minutach,inac je neplatny. a ak si nemala tu pozitivnu ciarku silnejsiu nez kontrolnu,alebo aspon tak isto silnu tak nemas ovulku ale asi sa ti len blíži....
@lavyrle chcela by som mat taky pristup ako ty ze neriesit ovulku a sexovat kedy sa mi chce 🙂 ja MUSIM byt tehu hned tento mesiac! inak mi to s tym novorocnym darcekom nevyjde... tak radsej testujem.a ja som tu z rovnakeho dôvodu,na bejby myslim 24 hodin denne.vstavam s tym,aj zaspavam,aj sa mi casto sniva ze rodim a tak.... kebyze sa tolko o tom bavim s manzelom tak je uz so štuplami v ušoch a kazdy den na pive 😀 a neboj nebola by si ani prva ani posledna co necakala 6 cyklov. podla mna to je moc aj tak. ked telo je pripravene a zregenerovane tak otehotnies,ak neni tak nie. je to priroda,tak to funguje 😉
@daniwaugh jaj ahá,no tak to držim palce aby teda čim skôr prišla aby si to do januara stihla 🙂
@ajsenz joj len keby sa nam takto vnoci uprostred sadkeho sna chcelo 😒 🙂

daniwaugh
5. dec 2012

@twistybaby u nas v noc nehrozi.. muz jak raz zaspi ta je po nom 😀 😀