Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
sladkosti nakupene, plavecku ciapku som kupila v akcii 😲 , teraz uz len vystihnut chvilu, ked tu nebudu deticky. A zas mame po sexe 😀
@twistybaby chlapi proste nemajú problém vždy a všade 😀
@lavyrle nie si ziadna stara korcula a ja stale citim na 20- at ale hlavou uz niekde inde a tak je to lahsie 🙂 uz mame svoje odzite a vyskusane a to je super a aj. s muzmi preskakane 🙂 !
Ja dakujem svojho muza, lebo mat ine v zivote ja nebudem tak uzasna 😀 tooolko co som musela preskat naucit sa rieist a aj spolocne 🙂 vdaka za to. Uz sme zohrani tim 🙂 v kazdej okolnosti a pri tom vyzerame skvele vsak a citime sa este lepsie 😀
@lavyrle nebudes sama, aj zomna bude nyfomanka hned ako mi skonci mrcha 😀
Ale inak to je des baby! Som dneska pobehala aj Kaufland aj Tesco a normalne v kauflande bola šóra 50tich ludi a bili sa o mandarinky! Doslova tam bola bitka o škaredé zelené mandarinky!!! som skoro odpadla! v oddeleniach so sladkym sa ani nedalo pohnut! natresk ako hovado a to ani nehovorim o tom ze som pri obrovsok Tesco hypermarkete nemala kde zaparkovat!!!! čo tým ludom šibe? normalne jako keby rabovali... To si kazdy mikulassku nadielku nehal az na posledny den?
@tatanka1 sice nemám taký vek ako ty, ale s mojim manzelom je to rovnako. Sme uz zohratí a nikdy sa nehadame lebo kazdy z nas vie kedy ma hovorit a kedy radsej mlčat.Ludia sa musia spolu naučit žit ,rešpektovat sa a milovat druheho aj s JEHO muchami, na ktore som sice alergicka,ale uz radsej pomlcim... staci nam jeden pohlad a aj bez slov si rozumieme v situaciach kedy sa nahlas vyslovit skutocný nazor nedá ... moj manzel je pre mna ten najlepsi chlap na svete a to sme spolu nejakých tých pár rokov,že som si tým tak istá...najst oporu,lasku a porozumenie a rovnaky postoj k životu v jednom človeku je skoro nerealne.... ale ja som nasla (a nepisem to preto lebo moj manzel cita toto forum 😅 )
@tatanka1
@twistybaby tak teraz ako keby ste o nas pisali 🙂 mam pocit, ze nas vztah sa vyvija stale, ale smerom vyssie. Predtym, ked som mala vztahy tak to bolo vacsinou tak, ze namotavka velka a potom to upadalo az nakoniec sme si nemali co povedat. Ale teraz mam presne ten pocit, ze sme tim a kazdy vie kde je jeho miesto, mame spolocne ciele, zaujmy a je nam spolu proste dobre. Aj ked sa vieme vzajomne aj povytacat. Lenze uz presne kazdy vie kde je ta hranica 🙂 je to fajn
noooo, vidim dievcence, ze ste dnes nemali toho vela na praci 😉 , idem sa pustit do citania
@lavyrle ano ano 🙂 ja som mala 3 vztahy,z ktorych kazdy po roku a pol , ked odpadla ta prvotna zamilovanost, zanikol. S mojim manzelom je to presne opačne,čim dalej sme si bližši a čim dalej sme na seba viac naviazaní. Viem že sa na neho môžem spolahnut a že je to človek ktory vie kedy povedat prepac a kedy radsej namiesto hadania sa, mlčat. Ja som strasna turbina,ked ma raz nieco nastartuje tak idem.či moje dieta,či moja moja matka,svokra,sestra bars kto ma vytoči,proste si nenechavam skakat po hlave, a on vie presne ako ma zabrzdit a ked vidi ze som vytočná na neho tak radsej je ticho aj ked by mi mohol kadeco vycitat,len aby sme sa nehadali... a potom ked sa ukludnim sa vieme normalne porozpravat,dame si pusinku (pripadne aj ine) a je zas vsetko fajn.Keby sa somnou zacal hadat tak to nema konca lebo ja musim mat posledne slovo vzdy 😀
u ma BT stale nad 37,5C vecer uvidim rano. ja uz som ako na ihlach 🙂
dnes manzoze tak co uz je tam drobec?
a ja ze neviem este cakame navysledok 🙂 a ze na aky? tak vravim na navstevu..... noo a potom spravime test 🙂
a on ze fajn. ked bude tak super a ak jie tak ze pockame mesiac lebo chce menit pracu :/ no coz by bolo super. no ale ja dufam ze aj tak vyjde 🙂
ale proste to ze sa hadame max 2 krat do roka lebo k hadke a ani nedostane lebo si vsetko vieme obkecat navzajom skôr ako k hadke dojde...
@tatanka1 ano presne treba vediet hranice a co na toho druheho zabera.napriklad na mna zabera (a to manzel aj patrične vyuziva), že ked ma nahneva a zacnem kricat tak okamzite dojde,da mi pusinku,obime ma a povie nech sa nehnevam a to sa po takom cine neda na neho hnevat 😀
@tatanka1 velmi ti drzim palce 🙂 bodaj by si mala // 🙂
twisty ja som tiez horuca krv 🙂 a aka vrela 🙂. ale manzo tiez akuratze zvycajne to vieme striedat🙂 alebo sme sa to casom naucili 🙂 ajked jasne zw k stretom dojde 🙂 ale to uz nie je to co byvalo 🙂
@twistybaby jaaaj dakujem!!! ja to tu tak prezivam, lebo my sme nikomu nepovedali ze pracujeme na tretom a ani nechceme ab to nikto vedel... hned by sa to rozkriklo. No a radsej ani mm nestresujem 🙂 a detom by sme to aj tak povedali az neskor 🙂. A tak to prezivam tu 🙂
a ospravedlnujem sa za chyby ale klepem na telefone a rak manzo nikd nezisti nic o modrom konikovi.
idem asi spat nejaka som umavena.
pekne si oddychnite!
a lavyrle tebe tiwz drzim palceky kedze si este nedostala a mas "ine"priznaky ako obvykle 🙂
a ako sme pekne zo sexu presli na city a vztahy 🙂
@lavyrle nie my sme pôvodne od snazilkovania presli az na vztahy 😀 no ja ti inak neviem,nepocula som este o pripade kedy by angina spôsobila meskanie menstruacie 😀
@twistybaby
@twistybaby @lavyerle bude prva ktorej sa to stalo :D :D :D
@daniwaugh no to spapám hrebeň ak ano 😀
na tie vztahy odporucim veeelmi dobruuu knizku- 5 jazykov lasky🙂 neviem ci je to aj v SR ale my to mame v CR a tam je to krasne rozpisane co je potreba robit vo vztahu aby stale fungoval🙂 a nielen to🙂 Fakt vyborna! je vraj aj v pdf na nete.
@lienka434 my ju teda nastastie nepotrebujeme 🙂 rozumieme si aj bez knih 🙂
@twistybaby skus sa na to mrknut a uvidis ze to nieje len o tom,a urcite Maros objavil tvoja jazyk lasky a vedela by si urcit ty jeho?🙂
@twistybaby no pockaj - mozno pride aj na hreben 😀 a mne zatial nic nemeska 😉
@daniwaugh dnes dako malo pises 😕

@ajsenz som si myslela, ze mam takeho v najlepsom veku, teda aj ja sa tak citim, ale uz si nie som ista 😀 muz ma 37, pomaly 38