Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby ale on si to prave nemusi precitat aby si ty uhadla jeho jazyk lasky🙂 co bude pre neho na cely zivot,co on vyzaduje od teba🙂 nemyslim okrem zakladnych veci,ale co sa tyka pochopenia a ucty alebo povzbudit. Ale je pravda ze tato knizka je fakt dobra precitana u oboch partnerov,stiahni mu na plochu pc a povedz mu ze to tam ma..mozno sa zacita🙂
@lienka434 heh okej skusim.a nemas nahodou link?
dievcata staci pocuvat srdcom a mat ho otvorene a byt si vedomy ze. druha strana nikdy nerobi veci naschval s cielom nam ublizit 🙂. A potom je to hned ine 🙂
@twistybaby sak som tu no :D
@daniwaugh hackujes? prosim ta ako si sa to naucila? aj ja to chcem vediet ja som bola vzdy gramblava na tketo veci ale potrebovala by som to ukazat,nepoznas nejake dobre video? alebo nejaky navod ? a myslim ze testy su spolahlive ovela viacej ako BT takze ... 😉
@lavyrle ja som prave dala spat maleho,kukam moje Kosti, a hladam nejake pekne hačkovane veci na internete.ked si ich neviem vyrobit aspon si ich kupim ... 😒
@twistybaby juj zlato aj ja som bola gramblava ale ta zenska bububacek na youtube je UZASNA a podla nej som sa naucila 🙂
teraz robim toto:
http://www.crochettoday.com/crochet-patterns/i-...
a od tety mas navody pre zaciatocnikov tu:
(toto je uplny zaciatok)
dobre ranko, bT rano opat 37,2c 🙂
zelam vam krasneho Mikulas!
nase deticky boli rano take zlate 😀 ze cakali mikulasa celu noc nespali, len na malu chvilku otoili hlavicku a prave vtedy Mikulas priniesol sladkosti 😎 😀 😀 . Takze to nemzeme byt my, ale urcite Mikulas. Aj ked syn ma vraj jedno podozrenie a to odpoved na jeho listok pre Mikulasa 🙂 lebo Mikulas mu odpisal 🙂 a ze taky papier Mikulas nema... tak sommu vysvetlila, ze ved aj Mikulas ma poznamkovy blok kde si zapisuje vsetko detoch a aj to, co im ma priniest, ci sladkosti ci uhlie 😀 . tak sa uspokojil a veeelmi tesil, ze aky je ten Mikulas dobry 😎
no baby..ja som sa tu na vás tak zmotala...mala by som sem prestať chodiť lebo sme sa s drahým dohodli, že budeme plodiť až o rok lebo ešte ma čaká rok a pol školy.. hmm.. a večer som už chcela to dievčatko robiť.. ☹ ..teoreticky by som ju zvládla aj popri škole ale ja mam take stresy cez skuskové že to by som krevetke neurobila 😝
@somsa tak sa nechaj viest svojim chlapom 🙂 ja mam vela kamaratiek co deti mali popri skole a bez problemov a to aj medicinu studovali 🙂 da sa to. a skutocne otom to uz beries inac a aj lahsie zlvadas a nemas zoskusok take stresy, uz mas ine priority a vies co je skutocne dolezite a na com zalezi a ze skuska je nic oproti chorobe babetka, vyriesenia starosti dietatka a inych vaznych zahad tohto sveta 🙂
skuska na akejkovelk skole je v porovnani s tym brnkacka 😎
dievcata mna urcite vyhodia z prace 😀 jqa uz nie som schopna na nic mysliet, iba na jedno 😎 .
@somsa Ahoj, ja tento rok končím som piatačka, extérne + práca, manželik a chceme bábätko, pokúsime sa o to aspoň, dievčatá čo sú tu má veľmi nakopli, dodali odhodlanie, vieru, a najmä dobrú náladu a silu to zvládnuť, tiež mám obavu, ako to zvládnem, keďže ja som hrozne stresujúca osoba ☹ ale ak už bude bábätko u mňa v domčeku, urobím všetko preto, aby sa malo dobre a nemalo zo mňa stres .... hormóny robia divy .... takže ak by sa náhodou zadarilo od januára tak to budem v takom cca 5 mesiac na štátniciach 🙂 už nech je to tu .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
raaaaaaaaaaanecko zienky, ako sa dnes mame?🙂
Dobré ránko kočeny! neuveritelne ale ja som sa az teraz zobudila! respektive mlj syn sa az teraz zobudil ! hehe takto dlho som nespala uz ani nepamätám 😀 max do 11tej ked spal dlho 😀 no moj Riki asi velmi polsluchal lebo tolko sladkosti čo dostal by stacilo aj 5tim ludom 🙂
sne mi uz uplne svihlo a kukala som na internete tehotensku modzu 😅 to ze aby som bola pripravena 😀 😀 😀
vcera ma zastavila nasa suseda 🙂 a vravi ze nejaka ste ina, nie ste tehotna? 😀 😀 tak jej vravim, ze no neviem o tom, ale aj by tak by som sa nebranila 😀 😀 (no nemozem povedat, ze by som brala vsetkymi desiatimi 😵

@lienka434 fuha.no to by som ho musela donutit si to precitat a to sa teda neda.on taketo knihy necita ani keby slo ozivot... pre neho su to somariny.ved som mu chcela dat precitat spoved sialenej matky a povedal ze to je akurat tak pre mna aj ked to neni vlbec iba pre zeny... 😠