icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
twistybaby
5. dec 2012

@lienka434 fuha.no to by som ho musela donutit si to precitat a to sa teda neda.on taketo knihy necita ani keby slo ozivot... pre neho su to somariny.ved som mu chcela dat precitat spoved sialenej matky a povedal ze to je akurat tak pre mna aj ked to neni vlbec iba pre zeny... 😠

twistybaby
5. dec 2012

@lavyrle no ja sa uz nemozem dockat kedy na to dojde ze sa budem mylit 😀
a inak naozaj @daniwaugh sa nejako odmlčala dnes ... 🙂

lienka434
5. dec 2012

@twistybaby ale on si to prave nemusi precitat aby si ty uhadla jeho jazyk lasky🙂 co bude pre neho na cely zivot,co on vyzaduje od teba🙂 nemyslim okrem zakladnych veci,ale co sa tyka pochopenia a ucty alebo povzbudit. Ale je pravda ze tato knizka je fakt dobra precitana u oboch partnerov,stiahni mu na plochu pc a povedz mu ze to tam ma..mozno sa zacita🙂

twistybaby
5. dec 2012

@lienka434 heh okej skusim.a nemas nahodou link?

daniwaugh
5. dec 2012

@lavyrle hackujem deku tak vzdy ked idem pisat tak ma to spomali :D ..a furt rozmyslam nad tou ovu. ja mam pocit ze uz fungujem normalne vnutorne ale asi musim zacat merat aleboco... 😒

tatanka1
5. dec 2012

dievcata staci pocuvat srdcom a mat ho otvorene a byt si vedomy ze. druha strana nikdy nerobi veci naschval s cielom nam ublizit 🙂. A potom je to hned ine 🙂

daniwaugh
5. dec 2012

@twistybaby sak som tu no :D

twistybaby
5. dec 2012

@daniwaugh hackujes? prosim ta ako si sa to naucila? aj ja to chcem vediet ja som bola vzdy gramblava na tketo veci ale potrebovala by som to ukazat,nepoznas nejake dobre video? alebo nejaky navod ? a myslim ze testy su spolahlive ovela viacej ako BT takze ... 😉

lavyrle
5. dec 2012

@daniwaugh hackujes deku? Sikula 🙂

Ja idem spat, zajtra ma caka tazky den 😒

Dobru noc

twistybaby
5. dec 2012

@lavyrle ja som prave dala spat maleho,kukam moje Kosti, a hladam nejake pekne hačkovane veci na internete.ked si ich neviem vyrobit aspon si ich kupim ... 😒

daniwaugh
5. dec 2012

@twistybaby juj zlato aj ja som bola gramblava ale ta zenska bububacek na youtube je UZASNA a podla nej som sa naucila 🙂
teraz robim toto:
http://www.crochettoday.com/crochet-patterns/i-...
a od tety mas navody pre zaciatocnikov tu:

https://www.youtube.com/watch?v=a8mFz2wyw3k

(toto je uplny zaciatok)

tatanka1
6. dec 2012

dobre ranko, bT rano opat 37,2c 🙂

emka9
6. dec 2012

@tatanka1 Držím Vám prsty, aby to vyšlo hneď na prvýkrát ... ptfuj ptfuj ptfuj 🙂

tatanka1
6. dec 2012

zelam vam krasneho Mikulas!
nase deticky boli rano take zlate 😀 ze cakali mikulasa celu noc nespali, len na malu chvilku otoili hlavicku a prave vtedy Mikulas priniesol sladkosti 😎 😀 😀 . Takze to nemzeme byt my, ale urcite Mikulas. Aj ked syn ma vraj jedno podozrenie a to odpoved na jeho listok pre Mikulasa 🙂 lebo Mikulas mu odpisal 🙂 a ze taky papier Mikulas nema... tak sommu vysvetlila, ze ved aj Mikulas ma poznamkovy blok kde si zapisuje vsetko detoch a aj to, co im ma priniest, ci sladkosti ci uhlie 😀 . tak sa uspokojil a veeelmi tesil, ze aky je ten Mikulas dobry 😎

tatanka1
6. dec 2012

@emka9 dakujem, no ved uvidime zajtra je den D 🙂 lebo ja mam 26DC teda na 26. den opat dostavam mrsku.,. tak to potom bude asi 25 DC 😒 a pretosi test spravim az v pondelok, lebo chcem pockat na max 28. DC 🙂 a touz bude potom iste 🙂

somsa
6. dec 2012

no baby..ja som sa tu na vás tak zmotala...mala by som sem prestať chodiť lebo sme sa s drahým dohodli, že budeme plodiť až o rok lebo ešte ma čaká rok a pol školy.. hmm.. a večer som už chcela to dievčatko robiť.. ☹ ..teoreticky by som ju zvládla aj popri škole ale ja mam take stresy cez skuskové že to by som krevetke neurobila 😝

tatanka1
6. dec 2012

@somsa a mozno by si to prve potom v pohode a bez stresov zvladala 😀 najma ak prinesies babo na skusku, vtedy skusajuci su taki milsi a benevolentnejsi 🙂

somsa
6. dec 2012

@tatanka1 ved drahý by už babu robil ale ja podla toho, ako somnou zametaju hormony

somsa
6. dec 2012

@tatanka1 tak ja som mala podla zadarmového internetového jonáša mať dnes ovu a BT dnes nižšia ako predchádzajúce dni..takže asi ťažkoooo u mňa :D

tatanka1
6. dec 2012

@somsa tak sa nechaj viest svojim chlapom 🙂 ja mam vela kamaratiek co deti mali popri skole a bez problemov a to aj medicinu studovali 🙂 da sa to. a skutocne otom to uz beries inac a aj lahsie zlvadas a nemas zoskusok take stresy, uz mas ine priority a vies co je skutocne dolezite a na com zalezi a ze skuska je nic oproti chorobe babetka, vyriesenia starosti dietatka a inych vaznych zahad tohto sveta 🙂
skuska na akejkovelk skole je v porovnani s tym brnkacka 😎

tatanka1
6. dec 2012

@somsa ale ved tesne pred Ovu je teplota nizsia, teda aspn co som posledne dva dni citala na internete 🙂 a ptom stupne 🙂 prave ked je uz ovu 🙂
ale ja na toto nie som expert, ale baby by ti vedeli povedat, co v tom maju prax

tatanka1
6. dec 2012

dievcata mna urcite vyhodia z prace 😀 jqa uz nie som schopna na nic mysliet, iba na jedno 😎 .

somsa
6. dec 2012

@tatanka1 ja som to zacala merat tak orientačne..aby som vedela ci je pravidelne a kedy asi ked uz ju budem vážne potrebovat 🙂

emka9
6. dec 2012

@tatanka1 ja by som to zo zvedavosťou nevydržala až tak dlho ..... som hrozne netrpezlivá, ale ty to vydržíš 🙂 tak nech sú tam koľajničky 😉

emka9
6. dec 2012

@somsa Ahoj, ja tento rok končím som piatačka, extérne + práca, manželik a chceme bábätko, pokúsime sa o to aspoň, dievčatá čo sú tu má veľmi nakopli, dodali odhodlanie, vieru, a najmä dobrú náladu a silu to zvládnuť, tiež mám obavu, ako to zvládnem, keďže ja som hrozne stresujúca osoba ☹ ale ak už bude bábätko u mňa v domčeku, urobím všetko preto, aby sa malo dobre a nemalo zo mňa stres .... hormóny robia divy .... takže ak by sa náhodou zadarilo od januára tak to budem v takom cca 5 mesiac na štátniciach 🙂 už nech je to tu .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

daniwaugh
6. dec 2012

raaaaaaaaaaanecko zienky, ako sa dnes mame?🙂

somsa
6. dec 2012

@emka9 no ja štátnice až v roku 2014 ...

twistybaby
6. dec 2012

Dobré ránko kočeny! neuveritelne ale ja som sa az teraz zobudila! respektive mlj syn sa az teraz zobudil ! hehe takto dlho som nespala uz ani nepamätám 😀 max do 11tej ked spal dlho 😀 no moj Riki asi velmi polsluchal lebo tolko sladkosti čo dostal by stacilo aj 5tim ludom 🙂

tatanka1
6. dec 2012

sne mi uz uplne svihlo a kukala som na internete tehotensku modzu 😅 to ze aby som bola pripravena 😀 😀 😀

tatanka1
6. dec 2012

vcera ma zastavila nasa suseda 🙂 a vravi ze nejaka ste ina, nie ste tehotna? 😀 😀 tak jej vravim, ze no neviem o tom, ale aj by tak by som sa nebranila 😀 😀 (no nemozem povedat, ze by som brala vsetkymi desiatimi 😵