Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@tatanka1 tebe sa to snivalo a ja som to vcera vecer naozaj robila 😀 😀 😀 brázdila som tehotenske stranky a kukala nejake oblecenie 😀
ale ved aj ja som naozaj sa pozerala, pisala som ze sa mi to snivalo? 😕 hm tak to uz uplne som mimoza
jaj uz vidim preklep. to nie je sne,ale mne 🙂
twisty mas krasneho syna 🙂
baby ja mam brucho ako v piatom mesiaciu 🙂 a to ani neviem ci vobec som tehotna 😀 😀 😀 no bud to som tak hrooozne pribrala za ostatne 2 tyzdne, alebo sa mi tak zvacsilo bruchoooooo 😕
@twistybaby si prosim adoptovat ma :D
@somsa uz som to pisala emke, ze ja som koncila vysku s prvym synom v brusku a nebol s tym ziadny problem 🙂 pre mna bola priorita vlastne byvanie - to sa priznam. Takze skor som dieta nechcela. Ale ked uz bol nas prvy byt na svete a iba nas - tak som do toho sla 🙂 skolu som brala ako beznu sucast zivota - co ja viem niekto je od rana do vecera v robote, niekto chodi aj na sluzobky, niekto ma popri robote aj skolu....
@daniwaugh no uvdime ja aj v praci sedim na Fit lopte uz niekolko mesiacov a od vtedy maprestali pobolievat krize... som ich mala total napate a tvrde.. a od kedy takto sedavam, tak je to uuuzasne 🙂
a chcem aj chodit ku kamoske potom cvicit- ona cvici take spec na chrbat aby sa upravil a zlepsil aj pri zraneniach, ale vie to cvicit aj pre tehulky 🙂
taktze toto bude to najmenej 🙂 vermini. ja som mala dve uzasne tehotenstva - jedno co som ani nevedela ze som tehotna od zaciatku az po narodenia syna - bez vedlajsich efektov, ziadnych a bez priberania 😀 . a druhe sice trosicku uz nejake tie prejavy boli ale tiez sommoc nepribrala (to az potom 😠 ) takze ja milujem tehotenstvo 😀
@tatanka1 ja som akurat vcera, ked som sla do vane rozmyslala, ze mam brucho ako v piatom mesiaci 😀 ale ja zerem sladkosti - neviem co s tym mam robit. Asi mi chyba chrom 😝 aj teraz som zozrala z balicka milky way - dufam, ze synacik nebude hladat 😎 som vedela, ze ten Mikulas je privelky tlak na moju krehku volu
@twistybaby mas nadherneho syna - ja mam rada taketo vyrazne typy 🙂 keby som vedela ako sa to tu maze ( a ci sa to vobec da by som aj hodila na chvilu dake foto mojich chalanov), ale nechcem to tu nechavat. Uz raz som sa popalila v lete, ked sa vsetci takto dozvedeli, ze som tehu a potom som zrazu nebola a bolo mi to neprijemne 😒
@tatanka1 no podla vas - vsetky priznaky su vlastne tehu 😲 😀 😀 😀 😀 😀 Inak aj ja milujem ten pocit byt tehotna....Boooze, ako sa ja na to tesim
juj baby sa tak tesim, som zo sportsdirect z UK objednala tolko super veci v 90% zlavach, ze muzik bude velmi prekvapeny co najde pod stromcekom. Dufam, ze to pride 🙂
baby, neviem ci s tym mate skusenosti ale ak niektora hej potrebovala by som radu..aspon na par hodin kym nebude doktor znova v robote :D
som bola u gyn a mi dal antibiotika kvoli moč. cestam ale len take jednorazove a som mu dnes volala poobede kvoli vysledkom moču a že mam masivne e.coli a ze uz mi pripravil recept a ked som uz nestihala k nemu prist tak mi recept doniesol do obchodu a pozeram ze Biseptol a nenapadlo ma ze mu povedat ze sme sa nejak akosi rozhodli skusat..a neviem ci mam zacat uzivat lebo co ak bičíkovci stihli dojst a teraz oplodnuju..a ja som na nete citala ze jednej babe doktor radil interupciu kvoli tomu ze brala Biseptol a este nevedela ze je tehotna...lebo B nejak ruší kyselinu listovu a tak nevieeeem co mam robit...ked sme už nechali bičíkovcov behať v bruchu mojom :(
@lavyrle ved mala som to len teraz vecer zacat brat a rano mu chcem volat...takze to este tych par hodin vydrzim aj bez liecby...len ma dosť hnal s tym aby som zacala brat... :( išiel nakupovať pyrotechniku a med tak bol v strese a uplne mi to vypadlo z hlavy mu to spomenut...ale ono teoreticky mam to brat iba 5 dni tak uvidim
som taka hrda - syncek akurat zvladol skusky do postupu a dostal sa do plaveckej federacie 🙂 po 3 tyzdnoch lenosenia kvoli kiahnam 🙂 tesim sa hlavne kvoli nemu, lebo mu na tom dost zalezalo. Ale zacina sa nam o to pernejsie obdobie 🙂

dnes nikto neprispieva a pri tom tak krasne snezi 😀 vsimate to logicke prepojenie? 😀 😀 😀