Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle
@tatanka1 dakujem vem pekne 🙂
Och my sme boli akurat mikulasa kuknut a skôr ako sme prisli na namestie tak sa rozplakal kôli "tomu ujovi čo tak hlasno "kriči" do mikrofonu"... takze otočka a spet do teplučka...iba tatina sme boli kuknut v robote a kamaratku a jej aleho synčeka 🙂 ona je znova tehotna a ja furt ništ ☹ už nech je 14teho...
Inak boli ste uz niektora na vianočných trhoch vo Viedni? sa tam chystame v pondelok ale zevraj ich je tam az 16! 😲 a ja neviem na ktory mame ist.....
Este aj rovnake znacky sme brali 🙂
@mauerka ja by som tam teda vedela pekne nakupit 🙂 🙂 🙂 juj, ale mam obavu, ze to L bude velke....no uvidim. Co ma doma veci tak L mu je dobre...no napriklad kosele mu lepsie sedia M, lebo v L plava a posobi este chudsie. Tak teraz neviem. Ale svagor je vysoky, ale pevnejsi - prinajhorsom posuniem tam. A novorocne zlavy tam tiez byvaju? Lebo to uz asi budu tie veci zadarmo 😀 to tu som asi este nezazila take zlavy na takych skvelych handrach
No ja neviem ale ak ma masivny zapal a e.coli tak to moze viac uskodit ako ATb nie? tu treba zvazit co by bolo horsie... a ak by nieco tak jednoducho pride perioda a ani sa neuhniezdi. no je to na zvazenie.
ale ved sport direct je aj u nas 🙂 asi mesiac ) a s rovnakymi cenami 🙂
v eurovea a avione 🙂 ja tam tiez planuje ist nakupit 🙂 ina predtym tam muz objednaval pre deti najma
@tatanka1 kde si vzala ze s rovnakymi cenami? 😀 ja som tam bola uz 8 krat a ked porovnam tak o 20% drahsie ako z UK.... 😉
@twistybaby faaakt? no tak neviem. mne to tak neprislo a ked odratam postovne a k tomu riziko ze sa netrafim je to fajn 🙂
jo mne svagrina v tom istom obchode ale v Bruseli nakupuje a tam su tiez super ceny
@tatanka1 ale ano.nakupujem zo sportsdirectu uz 3 roky a velmi ma potesilo ked som sa dopocula ze tu otvaraju na slovensku,tak som tam sla,a bola som strasne sklamana.vei ktore som si nakupila vo vypredaji mesiac pred tym z UK tam mali v priemere o 6 eur drahsie! a ja mam postovne 4€ lebo mam priatelov a rodinu s ktorymi vzdy objedname spolu a potom sa to postovne rozrata a ver mi ze ked tam necham 200€ na obleceni tak tie štyri eura su nič...
@tatanka1
a svoje veklosti a velkosti rodiny uz poznam moc dobre a este nikdy (to naozaj) sa mi nestalo ze by som sa netrefila. z kazdej značky viem ake ma kto čislo,lebo kazda značka ma ine čislovanie.ked som nakupoivala prvy krat adidasove nikeove a pumake veci tak som si to sla poskusat do intersportu s celou rodinkou kde mali ten isty tovar a vedela som presne aku velkost zobrat... 😉 odvtedy to mam v oku a presne viem čo komu padne ...
@twistybaby tak to ano 🙂 ale je super ze su aspon o 40-50 ak nie aj viac lacnejsi ako ine sportove obchody u nas 🙂 a moc zdraziet nemozu lebo potom sa opat oplati objenavat 🙂
ja tiez nemam vacsie postovne, lebo nas vzdy objednava viac 🙂
ja mam takto v oku next, pre decka nakupujem fakt roky. Ale toto som objednala prvykrat no som velmi zvedava. Zas radsej vacsie ako mensie - prinajhorsom pustim susicku na vyssi stupen 🙂)))))))))))))
ok ja sa uz nehadam ja aj tak nie som nakupovaci maniak 🙂. teda ked uz idem tak nakupim ale inac ma to ani nenapadne 🙂
Baby, spominate?
@lavyrle
@mauerka joj kočeny neblbnite! ja som uz aj bez takychto videi na to tak namotana a este ma tu viacej stelujete. skonci to tak ze ak neotehotniem v decembri tak ma zavru do blazinca! 😀 aj moje dieta bolo ako votrelec,zadok vytlacal kade tade, hrozne muky a bolesti mi tym spôsoboval v poslednych mesiacoch,lebo mal uz veliku silu a moje brucho sa hemžilo ako keby som tam mala votrelca. raz sme boli na navsteve ked mi toto robil syn a ked som ukazala brucho kamaratovi u ktoreho sme boli tak sa tak nalakal ,ze sa skoro rozplakal, stale opakoval len-to je normalne? to je naozaj normalne? 😀 😀 😀 a to čkanie to som mala tiez aspon 2 krat denne 🙂
Vecerna teplota stupla na 37,8C 🙂 zajtra teda uvidime🙂.
a to som total vymrznuta z behania po kruzkoch 🙂 idem si dat sprchu teplu 🙂
@twistybaby kedy Ti chodi maly spat, ked vstava az na obed 😨 , normalne nechapem 😎 moji urobili historicky rekord, ked vstavali raz o 7:15 😀
@tatanka1 no to vyzará super! 🙂 len tak dalej 🙂

@somsa ja som 3x otehotnela z jedneho pokusu 😎