Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@lavyrle asi sa ma to nebude týkat 😉 manzel ma po ceste do roboty skôlku , a aj v takom case chodi do roboty,a kedze sa vie o syna 100% postarat aj sam,(oblikanie obuvanie ranajkovanie) tak ked bude druhe bejby skôlku bude riesit on... my to mame uz dohodnute hehe 😉
Inak krasne rano kočeny 🙂 u nas svieti slničko a krasne mrzne 🙂 keby bolo trosku viacej snehu tak by to bol idealny den na gulovačku a stavanie snehuliaka 🙂
dievcata tak ja fakt neviem ako vydrzim do pondelka ked som si povedala ze si spravim test 😀
inac dnes prave nemam ziadne bolesti v podbrusku a vsetko ako by sa tak upkojilo (okrem prs)... len vodovy vytok...
a som priserne naladova a vacsinou mam super naladu a potom zrazu zvrat a total nervna
😕
@misha1986 tak to mne nevadi aj keby bol suknickar...ja niesom takze sa ma to netyka...to uz je vec jeho a jeho zeny 🙂 ale mne to celkom vyhovuje ze proste tam obcas sedim este pol hodiny mimo vysetrenia..a sa ho popytam na vsetko..aj ked sa to mozno zda ako blbost... predtym som mala Hrušku a to bolo zle zle zle..ten mi po 5rokoch uzivania antikoncepcie odmietol zobrat krv..vraj ak nemam problemy tak naco..a do polroka problemy presli tak som prestala brat uplne
ja mam vsetky priznaky na vsetko 😀 prsia minimlane o cislo vacsie, uuuuplne cista plet (co ja zvycajne mavam vyhazanu pre mrskou), bolesti podbruska a krizov boli uz nimalne 5-7 dni 🙂 no take obr velke brusko
no BT som si nikdy nemeriavala, ale ma kocky navnadili a som si posledne 3-4 dni merala a rano bola 37,2 -37,3 C aj dnes rano 🙂
okrem toho mi je tak divne od zaludka - ale nie na zvrcanie, len divna - ale ja som nikdy nemala zvracanie pocas tehu.
No a co este nic viac. uz len cakam ze co bude dnes.. a v pondelok test 🙂
som rozmyslala ze zbehnem cez obed si kupit tehu test, no ale ide s nami sefka 🙂 tak asi nic 😀
čaute babule - čo je tu nové, mohla by mi niektorá zhrnúť novinky za posledné dni?
Nestíham ale absolútne - robím tortičky, na zajtra musia byť hotové 3 z toho jedna poschodová a ešte ani ozdoby všetky nemám hotové.
Včera som celé doobedie behala s Tominom u Dr. - vyfasoval ATB, lebo síce to vyzeralo na virózu aj podľa krvných testov, ale nakoľko mal pneumokoka a 5-dní vysoké horúčy, kašeľ čím ďalej tým horší, tak nechcela riskovať.
No a má pozit. stolicu na nejakého parazita hnusného, ktorý sa musí zlikvidovať, lebo vraj ak dlhodobo nie je liečený ( alebo sa o ňom nevie ) tak môže spôsobiť veľké problémy, napadnúť orgány,... a môže to končiť až smrťou - teda to už fakt musí byť moc dlho v tele
Takže moje zlatko bude brať 11 dní ATB, potom týždeň tieto lieky na parazita, potom kontrolné testy ... vyzerá to tak,ž e sa do Vianoc už do škôlky nedostane.
Ale ako je doma tak spinká do 10-tej a je z neho pokojné, kľudné dieťa. Keď chodil do škôlky, tak bol totálny nervák, vrešťal vrieskal, radka mlátil ... aká to zmena. 😒
A hlásim nástup plodného hlienika - júj teším sa, lebo takto by ovulka mala prísť v pondelok, najneskôr v utorok a to je dosť veľká šanca 😵 😵
@zlatat Zhrunutie
tatanka je asi tehu a dnes je 26DC a chcela si ist kupit cez obed tehu test ale ide s nimi sefka tak radsej pocka do pondelka
lavyrle je tehu ale stale o tom pochybuje a stale nema ani mrchu a boli ju cely clovek, vravi ze daco chytila od manza :D
somsa je na ATB a mozno hadam je tehu ale to je zatial nepotvrdene lebo vlastne asi len pred 3dnami zamiesili, ale atb musi brat lebo ma zapal mocovych ciest a boli ju to
ja nemam nic nove, ani ovu ani ms 😀 😀 😀
🙂
// 😀
ja viem ze je este slaba ale je tam 🙂
no tato druha foto je asi po 5 minutach 🙂

@misha1986 Karolovi Javorkovi