Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@laja77 ach bože to má taký názov, že si ho neviem zapamätať, musela by som dole kuknúť do výsledku, čo mi dala D. Ale je to také, čo sa v miernom pásme vyskytuje len v malom počte - iba pár percent a najväčší výskyt má v tróopoch - takže väčšinou sa do nášho pásma bovezie odtiaľ ... čiže mi Dr. povedala, že buď to má z kontaminovanej vody ( čo u nás asi nehrozí lebo pijeme mestskú ) alebo z potravín, čo mi je tiež divné, lebo furt všetko umývam aj deti si ruky zakaždým umývajú alebo to lapil od niekoho 😖
moj manzel 🙂 mi hovori ze nejako priberam teda na bruchu😀 a ja ze vaaaazne? 🙂
ale urcite nie 🙂. no chcem pockatna vianoce ale takto ma doniti mu to povedat skor 🙂 lebo vraj mam zacat s dietou 😀
jaaaaj baby, neviem zohnat malemu vysnivany darcek k Vianociam, vsade ho maju vypredany ☹ ☹ ☹ tiez som si to nechala na poslednu chvilu 😠 😒
@laja77 ja to zajtra pozriem, dobre? Teraz sa mi nechce ísť dole, som rada, že sedím, taká som unavená
je možné, že to lapil aj v škôlke - bohvie, či učiteľky dozrú, aby si deti vždy umývali ruky, majú tam aj počerné deti ( chápeme sa ) ... hoci Tomi si už tak automaticky ruky umýva po WC, že eše aj keď u Dr. sme, tak tam hľadá mydlo ... ale iné deti si nemusia ruky umyť, chytia ho, alebo hračky,... a je to tam.
VEď odkedy chodí do škôlky tak furt niečo donesie domov - minulého roku pre zmenu hlísty ☹
@zlatat uff, tak to ja si poklopem, ale starsi co najhorsie doniesol bol rotavirus - sice som vtedy s mladsim skoncila v nemocke, ale do troch dni bol ok, ale inak nic dramaticke - kde tu nejaky sopel
@tatanka1 my sme v lete u nas robili starkej oslavu 80tky a darcekom bola prave ta oslava, kde sme pozvali aj bratov asestry, s ktorymi sa dlho nevidela, lebo tu nebyvaju. Bolo aj pecene prasa, lampiony stastia a trsalo sa asi do tretej 😀
baby..pichanie vo vaječníku ...OVU? či?
ale inak ta babatkovyrobna je ohromna sranda 😀 dobrú noc kočky aj tých pár z nás čo sú už 2in1

jaaj hej - davala 😎ja stracam prehlad 😕