icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
27. okt 2012

a ostatne baby - vy uz snazilkujete?

ladyd21
27. okt 2012

Čaute kočky....Trošku neskoro som sa pridala, ale som medzi vami....Baby ja dúfam, že každá z nás bude v roku 2013 držať v rukách svoj poklad...My s priateľom už pilne snažilkujeme 😀 Držím vám palce kočky 🙂

emka9
27. okt 2012

@hannah_ 🙂 verim tomu, ze ano 🙂

stana80
27. okt 2012

Ahojte zienky tak aj ja sa pridam.My s manzelom zaciname od decembra.Tak sa na to tesim aj ked som trochu smutna.

lavyrle
27. okt 2012

@stana80 preco smutna? Vsetko uz treba hodit za hlavu a tesit sa na novy zivot 🙂 musi sa nam to vsetkym podarit !!!!

stana80
27. okt 2012

Smutna som lebo mi sme prisli o babetko tohto roku tak preto

lavyrle
27. okt 2012

@stana80 aj my v auguste :( MA v 11tt. Prve dni boli tazke, ale ja sa v zivote riadim tym, ze vsetko je ako ma byt. Asi aj tu bol padny dovod. Inak by sa to nestalo. A verim, ze uz nas cakaju len lepsie casy

stana80
27. okt 2012

To verim aj ja na lepsie casy.My sme prisli v sep. v 40 tt.Dufam ze sa nam podari.Momentalne sme dost rozhadani ale aj to verim ze sa ubobrime.

lavyrle
27. okt 2012

@stana80 tak to mi je velmi luto ☹ tazko sa to da porovnat. Inak asi mesiac po tej udalosti sme sa aj my s muzom viac hadali, ja som bola vnutorne velmi rozhadzana, nervozna, nestastna, zlostna. A tiez som mala pocit, ze muz sa o moje pocity, trapenia malo zaujima a to ma vytacalo este viac. No zacarovany kruh 😒 a potom to preslo. Asi upravou hormonov. Je to tazke - to vedia pochopit len zeny a tie co to prezili ☹

stana80
27. okt 2012

😉 to mas pravdu

lavyrle
28. okt 2012

@ladyd21 a ako dlho? Prvy mesiac? Normalne sa tesim, ked sem niekto napise, ze vidi dve ciarky 🙂

alka1987
28. okt 2012

@luk25 Ahoj, aj ja vy som si chcela precistit cele telo, len beviem ako.Prisla si na nieco?

emka9
29. okt 2012

@hannah_ 🙂 verim tomu, že áno

emka9
29. okt 2012

@lavyrle ahoj, ..... mám pocit, ako keby si hovorila o mne, ☹ veľmi podobné pocitiy, ale už je to ako tak na normále 😒

emka9
29. okt 2012

@stana80 musí to byť veľmi ťažké, ☹ .... ani neviem čo na to povedať, ale mne pomáha keď tu chodím, prečítam si, aj keď prvé dni mi bolo veľmi ťažko čítať príspevky, diskusie, rátať si dni, ako by to mohlo byť a už nie je, ale nedá sa to porovnať s tvojou stratou, držím Vám palce, nech sa Vám podarí na prvý krat a nech tu čoskoro píšeš, že si tehuľka 🙂

misha1986
29. okt 2012

ahojte baby, ja sa k vám tiež pridám, bo tiež to dúfam bude šŤASTNá 13-tka, ale už tento mesiac sme začali so snažilkovaním, hneď po vysadení ATK, tak uvidíme

emka9
29. okt 2012

@lavyrle ani nevieš, ako veľmi si ma potešila a povzbudila ohľadne školy, aj keď trošku sa obávam, ja som taký ten stresujúci typ, ale verím, že to zvládneme a budeme v pohode, keď už tu medzi nami bude naša fazuľôčka rásť 🙂 .... dodala si mi odvahu 🙂 ĎAKUJEM

misha1986
29. okt 2012

@ladyd21 ahoj a odkedy snažilkujete a brala si pred tým ATK? dúfam, že sa nám to tu všetkým podarí 🙂

ladyd21
29. okt 2012

@lavyrle Hej len mesiac, vlastne sme nedávno začali....dufala som , že sa to podarí na prvýkrát, ale prišla MRCHA....tak som bola trošku sklamaná, ale nevadí..Budeme skúšať ďalej 😉
@misha1986 Ahojky 🙂 Od konca septembra sa snažíme. ATK som brala len v sedemnástich, aj to len pol roka. Odvtedy nemôžem, zistili mi trombofíliu. Držím nám všetkým palce, nech už všetky máme v roku 2013 zlatíčka v parádnych kočíkoch 😀

misha1986
29. okt 2012

@ladyd21 teším sa, že to bude čoskoro 🙂 sem s novinkami potom, ja mám teraz ovulku tak uvidíme ako to dopadne, aj ke´d sa bojím hne´d po vysadení antiky, ale už mesiac papám ZINOK a KYSELINU LISTOVÚ, zatiaľ sa citim fajn 🙂

lavyrle
29. okt 2012

@ladyd21 a ako sa prejavuje trombofília? Mne stale nejde z hlavy ten moj MA - uvazujem, ze nic nie je nahoda a niekde musi byt dovod a rada by som sla k hematologovi. Moj gynekolog si vsak trva na svojom, ze to proste bola nahoda, chyba v plode.....

lavyrle
29. okt 2012

@misha1986 ja som asi polroka brala hormonalne antikoncepcne naplaste a hned ako som ich zrusila som otehotnela s mladsim synom 😉

luculus
29. okt 2012

ahojte, aj my sa snazime a ja dufam ze 2013 sa nam to konecne podari. snazime sa uz od leta cca od jula dost intenzivne :D a furt nic :/. prve dietatko mi vyslo na prvy sup a teraz nie a nie. no tak uvidime. drzim vam palceky a vela trpezlivosti v nasom snazeni ;)

lavyrle
29. okt 2012

toto snazenie ma inak vyhodu. Muz bude omnoho spokojnejsi s mojou aktivitou 😀

mirka32o
29. okt 2012

Asi je toto dosť široká skupinka, tak by tu mohlo byť miesto aj pre mňa. Samozrejme, že vy už máte náskok, ale snáď to nevadí. My začíname po tejto mrche. Už sa tešíme akoby som bola už tehu. Tak nech sa nám darí.

lavyrle
29. okt 2012

@mirka32o ja zacinam az po Vianociach

zoescott
29. okt 2012

čaute kočeny 🙂 aj my sa už pilne snažíme, a už cítim, že čoskoro sa nám to podarí 🙂 každú chvíľu 🙂 tak snáď už aj my budeme v roku 2013 rodičia a že to bude dieťa šťasteny 🙂 držím Vám všetkým palceky a teším sa na oznámenie každej o // 🙂

mirka32o
29. okt 2012

@lavyrle Tiež sme mali 2x MA a preto to tak silno prežívame. Mám za sebou už aj hemofílne testy a boli negat. Teraz budem pravidelne kontrolovať hlien a odoberať krv na zistenie hladiny hormónov. Podľa toho uvidíme, či mám správne dozreté vajíčko. Ak nie je, je odsúdené na zánik aj keď sa ho podarí oplodniť a ohniezdi sa. Neskôr odumrie. Preto mi dnes lekár naordinoval liečbu a nádej, že sa to už nezopakuje.

lavyrle
29. okt 2012

@mirka32o 2x za sebou? A uz ti robili taketo testy? Lebo ja som mala 1x, potom dve bezproblemove tehotenstva a za nimi zas 1x MA. Lenze mne nechce gyndos robit ziadne vysetrenie - ze netreba 😠

mirka32o
30. okt 2012

@lavyrle 2x bez akýchkoľvek problémov. Máme 2 chlapčekov.Potom 19.10.2011 a 5.7.2012 MA. Môj bývalý doktor povedal po prvom raze, že po pol roku to môžme skúsiť znovu. Dostala som sa tam, kde aj predtým a potom som zmenila doktora. Ten mi to začal vyšetrovať dosť podrobne. Poslal nás na tie vyšetrenia krvi do BA. To som bola 8.10. a výsledky boli po 2 týždňoch. Nám sa ale trombofílne genetické mutácie nepotvrdili, preto mi teraz bude vyšetrovať hormonálne nerovnomernosti a budeme sa snažiť úspešne otehotnieť. V tomto je môj lekár teraz naozaj dôsledný a mám pocit, že sa mi venuje detailne. Sme dohodnutý, že hneď cez ovuláciu prídem k nemu a cez sono pozrieme, či je už vajíčko kvalitatívne zrelé a pripravené na oplodneneie. To je vraj základný predpoklad na úspešné donosenie zdravého plodu. Cítim sa tak trochu ako stroj na dieťa, ale uvedomujem si, že k tomu musím pristupovať maximálne zodpoedne.