Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
Čaute kočky....Trošku neskoro som sa pridala, ale som medzi vami....Baby ja dúfam, že každá z nás bude v roku 2013 držať v rukách svoj poklad...My s priateľom už pilne snažilkujeme 😀 Držím vám palce kočky 🙂
Ahojte zienky tak aj ja sa pridam.My s manzelom zaciname od decembra.Tak sa na to tesim aj ked som trochu smutna.
Smutna som lebo mi sme prisli o babetko tohto roku tak preto
To verim aj ja na lepsie casy.My sme prisli v sep. v 40 tt.Dufam ze sa nam podari.Momentalne sme dost rozhadani ale aj to verim ze sa ubobrime.
@stana80 tak to mi je velmi luto ☹ tazko sa to da porovnat. Inak asi mesiac po tej udalosti sme sa aj my s muzom viac hadali, ja som bola vnutorne velmi rozhadzana, nervozna, nestastna, zlostna. A tiez som mala pocit, ze muz sa o moje pocity, trapenia malo zaujima a to ma vytacalo este viac. No zacarovany kruh 😒 a potom to preslo. Asi upravou hormonov. Je to tazke - to vedia pochopit len zeny a tie co to prezili ☹
😉 to mas pravdu
@stana80 musí to byť veľmi ťažké, ☹ .... ani neviem čo na to povedať, ale mne pomáha keď tu chodím, prečítam si, aj keď prvé dni mi bolo veľmi ťažko čítať príspevky, diskusie, rátať si dni, ako by to mohlo byť a už nie je, ale nedá sa to porovnať s tvojou stratou, držím Vám palce, nech sa Vám podarí na prvý krat a nech tu čoskoro píšeš, že si tehuľka 🙂
ahojte baby, ja sa k vám tiež pridám, bo tiež to dúfam bude šŤASTNá 13-tka, ale už tento mesiac sme začali so snažilkovaním, hneď po vysadení ATK, tak uvidíme
@lavyrle Hej len mesiac, vlastne sme nedávno začali....dufala som , že sa to podarí na prvýkrát, ale prišla MRCHA....tak som bola trošku sklamaná, ale nevadí..Budeme skúšať ďalej 😉
@misha1986 Ahojky 🙂 Od konca septembra sa snažíme. ATK som brala len v sedemnástich, aj to len pol roka. Odvtedy nemôžem, zistili mi trombofíliu. Držím nám všetkým palce, nech už všetky máme v roku 2013 zlatíčka v parádnych kočíkoch 😀
ahojte, aj my sa snazime a ja dufam ze 2013 sa nam to konecne podari. snazime sa uz od leta cca od jula dost intenzivne :D a furt nic :/. prve dietatko mi vyslo na prvy sup a teraz nie a nie. no tak uvidime. drzim vam palceky a vela trpezlivosti v nasom snazeni ;)
toto snazenie ma inak vyhodu. Muz bude omnoho spokojnejsi s mojou aktivitou 😀
Asi je toto dosť široká skupinka, tak by tu mohlo byť miesto aj pre mňa. Samozrejme, že vy už máte náskok, ale snáď to nevadí. My začíname po tejto mrche. Už sa tešíme akoby som bola už tehu. Tak nech sa nám darí.
čaute kočeny 🙂 aj my sa už pilne snažíme, a už cítim, že čoskoro sa nám to podarí 🙂 každú chvíľu 🙂 tak snáď už aj my budeme v roku 2013 rodičia a že to bude dieťa šťasteny 🙂 držím Vám všetkým palceky a teším sa na oznámenie každej o // 🙂
@lavyrle Tiež sme mali 2x MA a preto to tak silno prežívame. Mám za sebou už aj hemofílne testy a boli negat. Teraz budem pravidelne kontrolovať hlien a odoberať krv na zistenie hladiny hormónov. Podľa toho uvidíme, či mám správne dozreté vajíčko. Ak nie je, je odsúdené na zánik aj keď sa ho podarí oplodniť a ohniezdi sa. Neskôr odumrie. Preto mi dnes lekár naordinoval liečbu a nádej, že sa to už nezopakuje.
@lavyrle 2x bez akýchkoľvek problémov. Máme 2 chlapčekov.Potom 19.10.2011 a 5.7.2012 MA. Môj bývalý doktor povedal po prvom raze, že po pol roku to môžme skúsiť znovu. Dostala som sa tam, kde aj predtým a potom som zmenila doktora. Ten mi to začal vyšetrovať dosť podrobne. Poslal nás na tie vyšetrenia krvi do BA. To som bola 8.10. a výsledky boli po 2 týždňoch. Nám sa ale trombofílne genetické mutácie nepotvrdili, preto mi teraz bude vyšetrovať hormonálne nerovnomernosti a budeme sa snažiť úspešne otehotnieť. V tomto je môj lekár teraz naozaj dôsledný a mám pocit, že sa mi venuje detailne. Sme dohodnutý, že hneď cez ovuláciu prídem k nemu a cez sono pozrieme, či je už vajíčko kvalitatívne zrelé a pripravené na oplodneneie. To je vraj základný predpoklad na úspešné donosenie zdravého plodu. Cítim sa tak trochu ako stroj na dieťa, ale uvedomujem si, že k tomu musím pristupovať maximálne zodpoedne.

a ostatne baby - vy uz snazilkujete?