icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
pingu1
11. dec 2012

@zlatat co to mas ake vypocty? hm? vyrataj aj mne 😀

pingu1
11. dec 2012

@kvetka_ ahoj, kvetka, kukla som tvoj profil 😔 😔 😔 co sa preboha stalo?

daniwaugh
11. dec 2012

@pingu1 no lebo chceme dievcatko a jonas nam vypocital 8-11.1 (cize 10teho) a dnesok uz nepocitam :D

zlatat
11. dec 2012

@pingu1 na čo myslíš? Ak na to, na čo ja, tak potom je to tu: http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

somsa
11. dec 2012

@laja77 tak ja by som mala mat 22heho ak ratam 28dnovy cyklus..ale posledne som mala 25 dnovy...ale chcem pockat do 24. s tym testom 🙂 a dufame v //

pingu1
11. dec 2012

no nevieeeem. mne vychadza plodny den na zajtra.. ved mam kramy

daniwaugh
11. dec 2012

@pingu1 nevadi. podla kozmu mas plodny den zajtra 🙂

pingu1
11. dec 2012

@daniwaugh no kozmos nech si hovori co chce, ja viem ze ovu bude o 14 dni 😀

daniwaugh
11. dec 2012

@pingu1 no to je sice mozne ale otehu sa da aj mimo ovu 😎 😀

lavyrle
11. dec 2012

@pingu1 my mame este aj zaciatok mrchy rovnaky a tiez mi to Jonas radi akoze na druhy den kramov....keby aspon na stvrty-piaty, ale druhy? 😝

pingu1
11. dec 2012

@lavyrle no necham to na ozaj ovu, lebo neviem si to zajtra predstavit 😝 😝 😝

daniwaugh
11. dec 2012

@lavyrle no podla neho ten kozmicky cyklus je dolezitejsi nez ten biologicky.

zlatat
11. dec 2012

@pingu1 aj mne to tento mesiac podľa neho vychádza na 2.-3. deň mrchy 😒 😒 ale nakoľko už 2 chlapcov mám, tak si počkám na ten január, kedy by som podľa Jonáša mala počať dievčatko 😀 😀

kvetka_
12. dec 2012

ahojte babulky, dneska sa sestre narodila dcerenka, myslim ze lepsi datum si nemohla vybrat 😉
pevne verim, ze na buduci rok pride k neterke aj bratrancek alebo sesternicka 😉

emka9
12. dec 2012

@lavyrle Ahojky, tak ako? uz Ti prisli vysledky z hematologie ? 🙂

tatanka1
12. dec 2012

kvetka gratulujeme!!!

emka9
12. dec 2012

Včera som si kúpila GS MAMAVIT Prefolin + DHA (pre budúce otehotnenie) - neviem či niečo z toho síce budem mať, ale dúfam, že aspoň trošku vitamínov moje telo príjme ..... ale potešila som sa, lebo keď som otvorila balenie tak tam boli cumlíky ..... moje prvé cumlíky ... snáď budú čoskoro aj využité 🙂 😉

daniwaugh
12. dec 2012

@kvetka_ ze gratulujem 🙂

pingu1
12. dec 2012

@tatanka1 gratulka! mojej segre sa narodila mala pred 2 tyzdnami. moja je narodena 22.2.

zlatat
12. dec 2012

ahojte - hlásim, včera bola ovulka 😅 ... a som sa dočítala, že včera bol zároveň najplodnejší deň tak vo všeobecnosti ... tak to by bol v tom čert, keby to nevyšlo 😀

zlatat
12. dec 2012

@kvetka_ gratulujem ... aj ja budem mať začiatkom februára neterku 😵

kvetka_
12. dec 2012

@zlatat joj kiez by si mala pravdu zlati 🙂

emka9
12. dec 2012

dievčatá nemáte skúsenosti s MACA ? je to prášok, ktorý sa rozpúšťa vo vode ... pomáha pri otehotnení ..... 🙂

zlatat
12. dec 2012

@emka9 ja som ho skúšala ale zázraky nespravila 😒

mauerka
12. dec 2012

@emka9 My sme jedli poctivo Macu 2 mesiace niekedy v jari a vidis, stale som v "snazilkovskych temach" 🙂

twistybaby
12. dec 2012

Caute kočeny! no čo ktora z vás mala včera ťuťu - muťu? lebo zevraj najplodnejší den v celom roku je 11ty december 😀 http://najmama.aktuality.sk/clanok/231985/dnes-...

Ja som si to sice precitala az dnes rano ale misiu sme aj tak vcera splnili hehe 🙂

twistybaby
12. dec 2012

@twistybaby ale pravda je ze najviac deti sa splodi 20teho decembra kedy si uz povedia ze - tak sa podme pekne pomilovat ked uz mame zajtra umriet 😀 to bude v sptembri detiiiii a najmä neplanovyných 😀 😀 😀

emka9
12. dec 2012

@mauerka
@zlatat aha, hmm..... tak uvdím ešte .... už som asi ako bosorka, 😅 zachvíľku si budem aj čo to namiešavať 😵

zlatat
12. dec 2012

@emka9 keby si ty vedela čo všetko som ja vyskúšala - a stále skúšam ... momentálne som na FEMI kvapkách od Valoviča, čítala som na ne samé pozitíva, tak uvidíme, či pomôžu 😀

kvetka_
12. dec 2012

@emka9 jednemu pomoze to druhemu zas ine... treba vyskusat 🙂