icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
ladyd21
30. okt 2012

@lavyrle Tak sa mi prejavila, že sa mi upchala cieva v mozgu a ja som na polovicu tela ochrnula ☹ . Už 6 rokov beriem lieky na zrážanie krvi...Pijem vela vody, aby som ,, riedila krv". Musím si dávať velky pozor na seba.

lavyrle
30. okt 2012

@mirka32o aha 😒 no po prvom ešte hovoril, že je to náhoda, ak som dobre pochopila. No veľmi sa toho desím, budem úprimná. Aj verím, že to bude ok, aj sa strašne bojím ☹

lavyrle
30. okt 2012

@ladyd21 uff, tak to nie je ziadna sranda 😒 pytala som sa preto, ze ci sa tato diagnoza moze aj "neprejavit" - teda ci je mozne, ze ju clovek ma a nevie o tom

ladyd21
30. okt 2012

@lavyrle Ak mal niekto v tvojej rodine zdravotné problémy co sa trombo. týka, tak by si mala ísť k hematologovi. Možeš to mať, ani o tom nevieš. Ženy ktoré maju trombo. častokrát potratia. Preto by si podla mna mohla skočiť k hematologovi. Nemusí sa nikdy prejaviť. Kolko žien , povedzme aj pred dvadsiatimi rokmi mohli mať tuto skazu, a porodili 3-4 deti ako nič...Hlavu hore, všetko bude dobre.

lavyrle
30. okt 2012

mal tu niekto MA a potom bezproblemove tehotenstvo? Bez toho, aby sa zistil dovod toho potratu?

lavyrle
30. okt 2012

@ladyd21 trombo problemy ma stara mama, ktora ma vyse 80 rokov 🙂 a druha zomrela na porazku po 60tke. Moji rodicia s tymto problem nemaju. Ale chystam sa k hematologovi (mame znameho) - neda mi to

ladyd21
30. okt 2012

@lavyrle No tak choď k tomu hematologovi, aby si mala aj ty istotu. Ja ti budem držať palce, aby si bola zdravá 🙂 . Ale potom podaj info, ako dopadlo 😉

lavyrle
30. okt 2012

buduci tyzden by som sa k nemu mala dostat - muz s nim dnes volal 🙂

b.bardyova
30. okt 2012

Ahojte babule chcem sa k vam pridat, kedze dufam ze buduci rok sa nam zadari...🙂 skusali sme vsetko mozne aj nemozne a teraz sme si povedali, ze stop a ideme zit a ked bude chciet babo prist tak pride :D

lejluska
31. okt 2012

@lemac napodobne 🙂 ja neviem ako to do konca roka prežijem 😀 prvý synček nebol až tak plánovaný,takže som ani nemala veľmi čas rozmýšľať o tom..no teraz sa už neviem dočkať januára kedy na to "skočíme" 😅 😀

lavyrle
31. okt 2012

@lejluska vy tiez od januara??? Juj, uz sa neviem dockat ako sa tu budeme predbiehat s dvomi ciarockami 😀 ja to inak nepoviem nikomu velmi dlho, tak sme sa dohodli s manzelom, nakolko naposledy som si vycitala aj to, ze som to vsetkym povedala a potom to zle dopadlo 🤐
O to viac budem mat potrebu vykecat sa tu 😝

lejluska
31. okt 2012

@lavyrle nooo od januára 🙂 no ja som tak už pri prvom tehu,do 5.mesiaca nik nevedel že som tehu 😅 ale tiež som nevravela lebo sa bála...aj teraz to bude podobné 😀 a vykecávať sa tiež budem tu a už sa neviem dočkať 😉

emka9
31. okt 2012

@lavyrle
@lejluska suhlasim, tiez sme sa dohodli, ze to nikomu nepovieme, aspon pokial neprejde kriticke obdobie, predtym to vedele privela ludi, ... tiez sa neviem dockat, ako sa budeme vsetky tehulky spolu vykecavat a zdielat radostne novinky 🙂

lavyrle
31. okt 2012

a ake mate stare deticky? Pozeram, ze kazda mate 1 dieta 🙂

lejluska
1. nov 2012

@lavyrle ja mám 2 ročného chlapčeka 🙂

lejluska
1. nov 2012

@emka9 presne tak..nemusí o tom každý hned vedieť...ako píšeš aspoň pokiaľ neprejde kritické obdobie...ale musíme veriť,že všetko dobre dopadne 🙂 a myslieť pozitívne ...

lavyrle
1. nov 2012

@lejluska hej, uz som si to vsimla 🙂 ja sa na konikovi este neviem moc orientovat 😅

lavyrle
1. nov 2012

ja som inak truba v tom, ze neviem vydrzat ticho, ale tentoraz uz vydrzim. Ked som zistila, ze som tehotna, snazila som sa to nikomu nepovedat. Ked som bola v 8tt na sone a lekar povedal, ze je vsetko ako ma byt, srdiecko bilo, velkost plodu bola ako z tabulky - tak sa potesila, ze odvtedy som to uz zacala pustat aj von. Mne aj brucho dako vyliezlo von. Hlavne som nejak verila, ze to bude dobre 😒 teraz to bude uplne ine.
Hlavne ma stve, ze neviem dovod. Proste je to tazke, ked neviem ci ten problem co to sposobil, vo mne stale nie je ☹

ludmilaka
1. nov 2012

@lavyrle Ahojko, čítam o tvojom probléme. Na koníkovi je súkromná skupina, kde sme všetky prešli tým istým ako ty. Niektoré už majú bábatká, niektoré sú už tehotné a niektoré sa snažilkujú. Veľmi mi dievčatá pomohli a poradili v tých najťažších chvíľach. Ak budeš chcieť, požiadaj cez IP erin365 o pridanie do skupiny (opíš jej v krátkosti tvoju SITUáCIU) . Tešíme sa na teba 😉

lavyrle
1. nov 2012

@ludmilaka ok, diky !!! A gratulujem - pozeram, ze ty si uz tehulka

lejluska
1. nov 2012

@lavyrle neboooj rýchlo sa zorientuješ 🙂 mne to ani dlho netrvalo 😅

kiki6
1. nov 2012

Ahojte, aj ja sa pridávam, Síce sa snažíme už 3 roky ale čo už. Už som z toho zúfalá, chcem druhé dieťa ale sa to nedarí. vyskúšala som všetko možné, stále googlim a nič. Asi vážne už treba prestať na to myslieť, lebo už ma to ubíja. Ale zase si myslíým, že 3 roky je dosť dlhá doba aj pre końa. Takže čakám pokým ma niečo osvieti ale hlavne že z gynekol. hľadiska je všetko v poriadku, však ? A keď sa ho spýtam, tak prečo nemôžem otehotnieť tak mi neodpovie. Takže asi tak, už sa mi ani nechce písať, čo všetko som pojedla ale sú to len vitamíny rastl. pôvodu, momentálne som skúsila fytosoju. Takže uvidím, keďže píšu, že do 3. cyklu by to malo vyjsť.

lejluska
1. nov 2012

@lavyrle ono ked to väčšina z nás má potrebuu to vykričať do sveta ked sa to podarí 😅 aj ja som to stráááášne chcela všetkým povedať ale držala som sa 😀 a čakala som kým to bude vidno...a jedna kámoška sa to dozvedela až v 7.mesiaci 😅 (a to som mala bruško,len ona si to nejak nevšimla) a potom sa aj trochu hnevala,že som jej to nepovedala...ale ja som sa strašne bála aby sa niečo nedobré nestalo 😒 našťastie všetko bolo OK,aj ked problémy boli ale vdakabohu sme to dotiahli do úspešného konca 😉 pozerám,že ty už máš 2 synčekov 🙂

lejluska
1. nov 2012

@kiki6 Ahoj..tak určite to musí byť ťažké snažiť sa takú dobu a žiaľ neúspešné ☹ moja švagriná má ten istý problém...oni sa snažia už takmer 5 rokov a nič...tiež skúšajú všetko možné aj nemožné,boli aj na genetické testy a všetko je VRAJ v poriadku..obaja sú zdraví ale zatiaľ nič...majú ja výpočet od dr.Jonáša na tento rok a aj ked sa snažia podľa neho zatiaľ bez úspechu ☹ držím Vám silno pršteky aby sa to už podarilo 🙂

kiki6
1. nov 2012

no veď mňa zase hreje to, že už aspoň jedno dieťa mám. Len ide o tom, že už budem mať 35 a určite nechcem čakať na druhé dieťa v 40. ke, čakať na náhodu, že planéty budú v pohybe alebo tak. Jonáša som zavrhla, lebo švagriná tiež ide podľa toho a nič už vyše pol roka. Len ona má aspoň niaky problém, že nemá mrchu. Ale ja ju mám a niekedy. Ďakujem za podporu, si zlatá.

mauerka
1. nov 2012

@kiki6 Ja mam 36 😉 a tiez by som este jedno prijala...A inak som tento mesiac prvykrat skusila soju - dnes som 11DC, brala som 3.-7.DC. Ja som uz asi dost "nad vecou", mala som na jar stavy totalnej doslova posadnutosti - len som pocitala dni, ficala na ovu testoch, doplnkoch, ... a nic. Akurat som sa stresovala. Teraz to cele vnimam ovela lepsie, s nadhladom a dufam, ze mi to tak aj vydrzi.

lavyrle
1. nov 2012

@mauerka a ako dlho sa snazite? Ja mam pomaly 34....no chcela by som babo stihnut do 35 🙂

kiki6
1. nov 2012

mauerka, no ja si myslím, že som už asi 2 mesiace nad vecou, ale čo už. Stále nič.... Už som rezignovala, a testy nerobím, ani ovu, takže pokým nedostanem mrchu, tak už nekúpim ani jeden test, lebo toto som robila asi 2,5 roka a žiadny pokrok. Len vyhodené peniaze, takže chrúmam len kyselinu listovú, pijem alchemilku a skúsim zase tú fytosoju. )Tiež to chcem stihnúť aspoň v 35, lebo keď si prestavím, že možno do 40. sa mi to podarí a keď bude mať dieťa 19 a bude maturovať a ja už 60.... no tak to je veľmi hrozná predstava. Takže len dúfam a čakám na náhodu alebo pokým ma asi niečo osvieti.

lavyrle
1. nov 2012

tu alchemilku si aj ja musim kupit

mauerka
1. nov 2012

@lavyrle Nas e snazenie je "snazenie" fakt v uvodzovkach asi rok a pol. Netvrdim, ze sme striktne vyuzili kazdu jednu ovu, proste skor tak, ze sa nechranime a uvidime.
@kiki6 Nechame tomu este volny priebeh rok, rok a pol - max. do mojej 38.
A inak mne alchemilka svojho casu dost rozhadzala dovtedy pravidelny cyklus, opatrne s nou.