Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@zlatat no ja sa ani liečiť nechcem, lebo viem a som presvedč. že som v poriadku. Len zase si nemyslám, že až 3 roky sa mi búria hormony. Teraz v decembri to bude už 3 roky a nič, iba 2 minipotraty, takže žeby sa to za tie 3 roky ani omylom nepodarilo. vždy ideme na plno, a krámy mám iekedy aj 2x do mesiaca, takže podľa mňa ovulujem ako svina..... Nie ? Alebo sa mýlim ? Dajte niake rady.
@kiki6 nie som odbornicka, ale mne sa nezda ok mat 2x v cykle mrchu. Nieco tam nie je dobre a moze to byt dosledkom nerovnovahy hormonov . Vlastne vsetko je to o hormonoch - aj dozrievanie vajicka, aj vyplavenie, aj cely cyklus. Takze toto asi liecit treba, nie?
@mirka32o no ja so snazenim oficialne zacinam az v tomto cykle, zhruba od vikendu 🙂 ked som citala samu seba tu na MK zaciatkom septembra tak moj plan bol zacat sa snazit od februara, tak aj tak som sa pekne posunula 😀
@daniwaugh ty aka sexica a take male deti 😝 ja uz vyzeram ako slonica a nie sexica 😀
@lavyrle no ja nemyslím, že neliečiť úplne, len hormony a antibiotiká a ostat. lieky nemusím. Ale normálne liečiť to je v pohode ale nie chrúmaním tabletiek. A tento problém mám od 15 rokov a gynekologovia to vedia. Predtým som to mala tak 2x do roka, že mi došla mrcha 2x za mesiac. Ale teraz za posled. rok to mám každý tretí mesiac.
@mirka32o ja ti neviem ci som dufala. Brala som to viac ako srandu, chvilami som aj mala pocit, ze by to aj mohlo byt - no tazko povedat 🙂 sklamanie nie je ziadne, lebo tie nase asi 4 snaziace sa pokusy boli vo vyslovene v neplodnych dnoch a moja racionalna stranka teda vyhodnotila, ze predpokald tehu je minimalny. Tento mesiac uz na to budem veru cakat viac 🙂 🙂 tiez nam prajem zdrave krasne vonavucke babatko - najlepsie v septembri 2013 🙂
prečo je tu dnes tak ticho???dufam, že všetky nepečiete :( ja som dnes mala skušku tak sa do toho púšťam až cez víkend (teda v prípade, že nepôjdem v utorok na dalšiu:D)
joj kočeny včera som bola na navšteve u kamaratky,ktora je už chuderka 41 tt a rada by porodila,čaká dievčatko,a v piatok ju veziem do nemocnice,asi si ju tam uz nechaju... take krasne brusko ma,celkom malické,take gulaté zlaté.. len jej nezavidim ze bude na vsetko sama. dva roky sa snazili o bábo a ked bola v 4tt tak sa jej priatel zabil. (nehoda)... ani neviem ako jej mam pomôct....neviem si predstavit ze by som to zazivala...
ja by som tak velmi uz chcela ☹ och, malicke krasne vonave babatko pestovat v naruči, normalne by som sa aj tesila prebdeným nociam,len aby som ho uz mala.... bojim sa ze touto posadnutostou dosiehnem akurat tak to ze neotehotniem... druha kamoska je v 18tt,ma prve dieta o rok mladsie od môjho a uz sa vytesuje ze citi pohyby...normalne som sa skoro az rozplakala ked to vravela ☹ neviem čim sa zamestanat aby som neuhnala manzelovi mrtvicu s tym ze chcem sex 3 krat denne aj ked este furt nemam plodne dni 😠
@twistybaby och to je hrozne :( chudak baba
@twistybaby to je velmi smutne ☹
@daniwaugh
@kvetka_ to je pravda, zvlada to strasne hrdinsky,velmi ju obdivujem.Ked sme boli male,jej otca zabili,zila iba s matkou. A teraz sa bez nariekania a smutenia rozhodla zit dalej a vsetko zvladnut. Az doteraz chodila do práce aj ked mala ist uz na matersku,nesla,len aby co najviac zarobila aby babo malo vsetko co potrebuje. Najhorsie je ze ani vdovske nedostane,lebo boli len priatelia,sice 6 rokov ale neboli nikde zapisany ako druh a druzka,ani nemala na matrike potvrdene otcovstvo lebo v 4tt na to ani nemysleli.Nic od statu nedostane chuderka.. Ja by som nedokazala zit dalej ,ani len vstat z postele kazdy den... SOm vdacna za kazdu sekundu s mojou rodinou lebo je pravda ze clovek nikdy nevie co sa moze stat....
@twistybaby no osud sa s nou prilis nemazna. ale na druhej strane si pali zlu karmu, co je fajn.. akurat teda ze v tomto zivote jej to velmi nepomoze.. drzim jej palce!
no co nove zeny?
ja stale ani ovu ani ms ani nic, ale mam nadej odkedy @kvetka_ povedala ze mozno to bude podla jonasa ako neplodne dni, lebo ja som sa bala ze mi povie ze ked nemam ms tak neviem kedy mam biologicku ovu tak sa jej nemozem vyhnut a teda nemame skusat ale dufam ze to bude opacne 🙂
Mne je uz kazdy den dlhyyy a to je len 19 DC...ale tak poslene cykli boli 27 a 25 dni...tak uz sa ti bliziii...uz chcem testovat... Som nad tym dnes rozmyslala. Nam by to mohlo na prvy sup vyjst...lebo my mamr vsrtko tak nejak rychlo :D vo vztahu sme sa proste ocitli a od prveho rande sme kazdy den spolu..byvat sme zacali...co ja viem...od druhehi dna som uz u neho bola stale a po 3 mesiacoch sme sa uz spolu stahovali....tak by som poprosila aj krevetku aby to pochopila a aby tam bola <3

@lavyrle aj ja na teba myslím. No určite tušíš ako to dopadlo. Všetky testy negat. Mala som trochu problémy s deťmi, preto som ani dlho nebola na tomto fóre, a ani neviem, či si už tehuľka. Nám to nevyšlo. Ocko nám príde znovu v sobotu, takže s novým cyklom prichádza aj nová nádej. Ovu mám na druhý týždeň. Musela som tým pádom vysadiť hormonálnu liečbu a začínam znovu dňom predpokladaného otehotnenia to isté.