Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby to je fakt velmi smutne 😒
a este si myslim k tej babe co bude sama s babom - ono to babo jej doda energiu a silu zit, vstavat kazdy den a tesit sa zo zivota. Bodaj by ho uz mala pri sebe. Ale fakt je to na hlavu, ze ked takto zena sama zostane bez toho, aby si to sama zapricinila, ze by ona urobila dake chyby - tento stat sa na nu vyprdne 😖
Ahojte babulky aj ked som zalozila tuto temu ja a povodny plan bolo zacat sa szazit az v roku 2013 nejako sme sa poponahlali a uz v auguste nas bude o jedneho viac 🙂 cakame babo 🙂 vsetkym snazilkam prajem uspesny rok 2013 :D
Baby, objednala som si veeeela ovulacnych testov - ak niektora chcete, rada spustim po 0,30€.
Ozvite sa cez IP, ak nahodou.
Pekny den zatial.
@katarinka_brnka ahoooj, jeeejeeej, gratulujem zo srdca, nech to všetko pekne ide 🙂 🙂 🙂
@katarinka_brnka gratulujeme !!!!! My pekne dodrziavame plan 😀
@emka9 jeeej dakujem 🙂
@lavyrle no nam sa zadarilo na prvy sup ani sme neratali
@katarinka_brnka verim, ze aj nam to takto lahko pojde 🙂 ja som chcela pockat do noveho roku, lebo v auguste som mala MA, ale zacneme uz teraz. Akurat zacinam 5ty cyklus
@lavyrle treba vyskusat nemate co stratit :D
@katarinka_brnka gratulujeme 🙂)
@mauerka tak to iny grupak 😎 ufff....az sa cervenam. Idem radsej zaviezt moje dietko na trening a druhe doviezt zo skolky 🙂
Dievcata, dnes sme sa s manzelom cinili (teda podla pana Jonasa mame dnes plodny den, ibaze chlapca a okrem toho zo mna leje ako z krhly) a tak sme namiesto sexualno-kozmickeho cinenia, ucinili nakup darcekov a stromceka 🙂 pre decka mam nakupene 90%. Dokonca som dnes zistila, ze vysli nove Danovky - tak aj muzika potesim okrem tych veci zo sportsdirectu aj dobrou knizkou.
No a muzik chcel byt nenapadny, zmizol mi v jednom obchode a vysiel s cervenou tastickou - no tipujem, ze si tam "hovela" moja "fenova" kefa rowenta
@katarinka_brnka jééj gratulujem z celého srdiečka ... tuším sa tu fakt rozbehol tehu vlak, tak babenky snažilky hop šup na to, nech ten vlak nezmeškáme 😀
@katarinka_brnka že na 1.šup ... to je čooo??? tak toto ja veru nepoznám ☹ 😔
@zlatat dakujem no nam sa aj prve tak zadarilo ze sme nevedeli ako a aj teraz toto druhe :D
@zlatat dievcata - to su roky mojho vplyvu. Moj muz je vzor neromantika 😀 a najradsej by mi dal peniaze, pretoze proste neznasa nakupovanie, behanie po obchodoch....no ja som ho nejak presvedcila, ze Viancoe su o inom a ze mi by ma nejake to prekvapko pod stromcekom potesilo 🙂 a tak posledne roky uz aj nakupuje
@mauerka
@katarinka_brnka strašne silno ti držím palčeky, aby to tentokrát dopadlo na 1* a v auguste si si doneisla z pôrodnice malého pampúšika 🙂
My sme na každé dlho čakali ... akurát mladší synček sa nám podaril na 2.pokus a druhý anjelik tiež na 2. pokus, tak keď tak počítam, vychádza mi, že každé druhé tehu vyšlo na 2.pokus tak to by potom malo aj toto takto výjsť 😀 😀
Jaká som srandistka čo? 😀
@katarinka_brnka pozerám, že tvoj anjelik je presne o 1 mesiac "starší " ako môj 😔
@daniwaugh problem je, ze ja nakupujem pre vsetkych - aj pre svokrovcov, vymyslam darceky pre decka - beham po obchodoch ako blazniva a rozmyslam komu cim radost urobim 🙂 tak som si povedala nech sa aj manzelik potrapi 🙂 aspon pre mna. Nejde o nic velke - to si kupim sama, skor mile drobnosti, ktore by som si sama nekupila. Vlastne mi vobec nejde o to co dostanem, ale ze sa potrapi 😀 a dokonca sa uz zvykne aj zasit v izbe a pocujem ako tam urputne bali - aj to som ho musela naucit, pretoze aj to bolo pre neho nepodstatne 😝 Juuuuj, ako sa ja tesim na Vianoce 🙂)))
@zlatat co sa u vas stalo? ak smiem vediet ak nie tak nechaj tak viem ze je to take.... 😔

@twistybaby och bože, čítam o tvojej kamoške 😢 😢 je to strašné bude mať veľmi ťažký život ... ja by som sa asi zbláznila, keby sa mi toto stalo.
Je veľmi silná, ale v podstate musí byť kôli malinkej. Len veľká škoda, že na všetko bude sama a nedostane od štátu ani cent ☹