icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
13. dec 2012

@twistybaby och bože, čítam o tvojej kamoške 😢 😢 je to strašné bude mať veľmi ťažký život ... ja by som sa asi zbláznila, keby sa mi toto stalo.
Je veľmi silná, ale v podstate musí byť kôli malinkej. Len veľká škoda, že na všetko bude sama a nedostane od štátu ani cent ☹

lavyrle
13. dec 2012

@twistybaby to je fakt velmi smutne 😒

lavyrle
13. dec 2012

@daniwaugh pocuj - teraz ma napadlo, ze musim aj maminu moju upozornit a co maminu, ale aj starku ak este nahodou obcas harasia so starkym - nech daju pozor, lebo podla Jonasa su asi oni prave najplodnejsi 😀 biologia nebiologia, kozmu nerozkazes 😝

lavyrle
13. dec 2012

a este si myslim k tej babe co bude sama s babom - ono to babo jej doda energiu a silu zit, vstavat kazdy den a tesit sa zo zivota. Bodaj by ho uz mala pri sebe. Ale fakt je to na hlavu, ze ked takto zena sama zostane bez toho, aby si to sama zapricinila, ze by ona urobila dake chyby - tento stat sa na nu vyprdne 😖

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

Ahojte babulky aj ked som zalozila tuto temu ja a povodny plan bolo zacat sa szazit az v roku 2013 nejako sme sa poponahlali a uz v auguste nas bude o jedneho viac 🙂 cakame babo 🙂 vsetkym snazilkam prajem uspesny rok 2013 :D

mauerka
13. dec 2012

Baby, objednala som si veeeela ovulacnych testov - ak niektora chcete, rada spustim po 0,30€.
Ozvite sa cez IP, ak nahodou.
Pekny den zatial.

emka9
13. dec 2012

@katarinka_brnka ahoooj, jeeejeeej, gratulujem zo srdca, nech to všetko pekne ide 🙂 🙂 🙂

lavyrle
13. dec 2012

@katarinka_brnka gratulujeme !!!!! My pekne dodrziavame plan 😀

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

@emka9 jeeej dakujem 🙂

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

@lavyrle no nam sa zadarilo na prvy sup ani sme neratali

lavyrle
13. dec 2012

@katarinka_brnka verim, ze aj nam to takto lahko pojde 🙂 ja som chcela pockat do noveho roku, lebo v auguste som mala MA, ale zacneme uz teraz. Akurat zacinam 5ty cyklus

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

@lavyrle treba vyskusat nemate co stratit :D

daniwaugh
13. dec 2012

@katarinka_brnka gratulujeme 🙂)

daniwaugh
13. dec 2012

@lavyrle no dobre ale ked uz predsa maju po prechode a neovuluju tak ani vesmir nepomoze 😀 😀

mauerka
13. dec 2012

😀 Super poznamka @lavyrle
Ja, kozmos, moj drahy a Jonas by sme to mali spachat zajtra rano, tak snad nezaspim 🙂 @daniwaugh

lavyrle
13. dec 2012

@mauerka tak to iny grupak 😎 ufff....az sa cervenam. Idem radsej zaviezt moje dietko na trening a druhe doviezt zo skolky 🙂

Dievcata, dnes sme sa s manzelom cinili (teda podla pana Jonasa mame dnes plodny den, ibaze chlapca a okrem toho zo mna leje ako z krhly) a tak sme namiesto sexualno-kozmickeho cinenia, ucinili nakup darcekov a stromceka 🙂 pre decka mam nakupene 90%. Dokonca som dnes zistila, ze vysli nove Danovky - tak aj muzika potesim okrem tych veci zo sportsdirectu aj dobrou knizkou.
No a muzik chcel byt nenapadny, zmizol mi v jednom obchode a vysiel s cervenou tastickou - no tipujem, ze si tam "hovela" moja "fenova" kefa rowenta

mauerka
13. dec 2012

@lavyrle Tak moj muzik sa nenapadny vobec ani nesnazi byt, ale tak co uz...aky je taky je aj tak ho lubim 🙂

zlatat
13. dec 2012

@katarinka_brnka jééj gratulujem z celého srdiečka ... tuším sa tu fakt rozbehol tehu vlak, tak babenky snažilky hop šup na to, nech ten vlak nezmeškáme 😀

zlatat
13. dec 2012

@katarinka_brnka že na 1.šup ... to je čooo??? tak toto ja veru nepoznám ☹ 😔

zlatat
13. dec 2012

@mauerka môj takisto - rovno mi dal peniažky, nech si niečo objednám - že on aj tak nevie, čo mi má kúiť ... no romantika ja vyšitá 😒

mauerka
13. dec 2012

@zlatat Ja si musim vybrat a najlepsie na tom je, ze neviem stale co...

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

@zlatat dakujem no nam sa aj prve tak zadarilo ze sme nevedeli ako a aj teraz toto druhe :D

lavyrle
13. dec 2012

@zlatat dievcata - to su roky mojho vplyvu. Moj muz je vzor neromantika 😀 a najradsej by mi dal peniaze, pretoze proste neznasa nakupovanie, behanie po obchodoch....no ja som ho nejak presvedcila, ze Viancoe su o inom a ze mi by ma nejake to prekvapko pod stromcekom potesilo 🙂 a tak posledne roky uz aj nakupuje
@mauerka

mauerka
13. dec 2012

@lavyrle Tak ty si guru, klobuk dolu...

daniwaugh
13. dec 2012

@lavyrle
@lavyrle ja zasa neznasam prekvapenia, takze si nakupujem vsetko sama jeho kreditkou 😀 😀

zlatat
13. dec 2012

@katarinka_brnka strašne silno ti držím palčeky, aby to tentokrát dopadlo na 1* a v auguste si si doneisla z pôrodnice malého pampúšika 🙂
My sme na každé dlho čakali ... akurát mladší synček sa nám podaril na 2.pokus a druhý anjelik tiež na 2. pokus, tak keď tak počítam, vychádza mi, že každé druhé tehu vyšlo na 2.pokus tak to by potom malo aj toto takto výjsť 😀 😀
Jaká som srandistka čo? 😀

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle vieš čo? Môj sa vlani aj dal na nakupovanie a vieš čo som od neho dostala pod stromček? KOmbinačky a klieštiky ... som sa normálne pod stromčekom rozrevala 😖

zlatat
13. dec 2012

@katarinka_brnka pozerám, že tvoj anjelik je presne o 1 mesiac "starší " ako môj 😔

lavyrle
13. dec 2012

@daniwaugh problem je, ze ja nakupujem pre vsetkych - aj pre svokrovcov, vymyslam darceky pre decka - beham po obchodoch ako blazniva a rozmyslam komu cim radost urobim 🙂 tak som si povedala nech sa aj manzelik potrapi 🙂 aspon pre mna. Nejde o nic velke - to si kupim sama, skor mile drobnosti, ktore by som si sama nekupila. Vlastne mi vobec nejde o to co dostanem, ale ze sa potrapi 😀 a dokonca sa uz zvykne aj zasit v izbe a pocujem ako tam urputne bali - aj to som ho musela naucit, pretoze aj to bolo pre neho nepodstatne 😝 Juuuuj, ako sa ja tesim na Vianoce 🙂)))

katarinka_brnka
autor
13. dec 2012

@zlatat co sa u vas stalo? ak smiem vediet ak nie tak nechaj tak viem ze je to take.... 😔