icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
lavyrle
13. dec 2012

@zlatat co na to povedat? Tak treba ich asi trosku nasmerovat..ja som napriklad prisla od susedy a ochkala som achkala nad tou kefou, ze aka super, to by sa mi zislo 😀 ja mam totiz hrozne, ale fakt hrozne huste vlasy a dlhe. Aj kadernicka ma problem ma vyfenovat, ruka jej ide odpadnut. A este mam taku uchylku, ze milujem, ked mi niekto cese vlasy - natahuje, prehrabava 😎 a moja siesta je, ked si sadneme k telke vecer a muzik ma cese 😕 uz sa naucil aj zapletat (hovori, ze aj preto nutne potrebujeme dceru, aby tieto zrucnosti vyuzil) copy a tak.....no aj on ma problem s chrbticou, boli ho ruka, ked tie moje vlasiska natahuje a tak ta kefa vlastne pomoze aj jemu 😵

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle no ja vlastne tie kombinačky a klieštiky využijem pri tortičkách keď robím kvietky na drôtiku, no a ja som MMovi furt kradla tie jeho, tak si poevdal, že toto sa mi určite zíde a poteší ma to ... ale teda nepotešilo, no čo si budeme nahovárať.
Tak mi teraz dal prašule a povedal, aby som si kúpila formičku na čipku, po akej dlho túžim, len je drahá a preto som si ju doteraz nekúpila

lavyrle
13. dec 2012

ja si myslim, ze mozeme byt radi, ze mame takychto skvelych manzelov - ci uz s darcekmi alebo peniazmi 😀

somsa
13. dec 2012

@lavyrle tak ja priebezne pocas roka nieco pozdielam na FB...a potom par krat zasebou tak cca v novembri...s komentom že jeziškooo...a cakam ci sa chyti 🙂 davam tam toho vela takze on ma predstavu co chcem a ja ma prekvapenie lebo neviem co ma caka pod baliacim papierom :D

lavyrle
13. dec 2012

@somsa hej presne taketo prekvapenia mam rada, ze dam na vyber viac a nikdy neviem co to bude 🙂 aj teraz len dufam ze kefa 😕

somsa
13. dec 2012

@lavyrle tak ja uz viem co dostanem ale som mu to nepovedala..lebo ked to objednaval tak vyplnil svoje udaje a dal adresu do roboty aby to domov nedoslo a nevsimol si ze ja som na tej stranke bola predtym a bol tam nahodeny moj mail..tak mi potvrdenie objednavky prislo na môj :D...takze paletka tienov ZOEVA budeee 🙂 ..a kedze sa tyzden dohadoval s kamaratom z elektra tak predpokladam ze este bude aj hruba kulma :P

lavyrle
13. dec 2012

@somsa ake fesandy budeme, to sa bude vyborne snazilkovat 😀 😀 😀

somsa
13. dec 2012

@lavyrle no my sme skusili minuly a tento mesiac...a tento som si to uz vysledovala aby bolo naisto cez ovu ale mam pocit ze z toho nic nebude...tak to asi necham az na april.. alebo na neviem kedy..lebo teraz mam skuskove a potom by mi vychadzal škorpion :D

somsa
13. dec 2012

@lavyrle
@daniwaugh
baby...posunula som vam moje srdiecka...ja mam pocit ze september u mna nebude takze nech sa minimalne do oktobra rozrastiete o cloviecika

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle ajja kupujem darčeky pre všetkých - mojich rodičov, svokrovcov, segru, deti,... a MM? Keby som to mala na neho nechať, tak máme pod stromčekom prázdne miesto ... problém je v tom, že on robí od rána do noci a končí tesne pred Vianocami -takže ani nemá kedy behať po obchodoch - ale tak aj ja nakupujem cez net 😀

zlatat
13. dec 2012

@somsa jedného škorpióna mám doma - a celkom sa dá zvládnuť a je to najúžasnejší chlapec na svete ... citlivý, rozumný, síce občas urážlivý, a "pichľavý" ale keď to tak zosumarizujem, tak je to paráda - tiež som sa bála, keď sa narodil v znamení škorpióna, ale zbytočne. 🙂

lavyrle
13. dec 2012

@somsa no teda...ja mam skorpionika a vies aky je zlaty?? Taky okan okaty 🙂 zatial sa javi ako jednoduchsia povaha ako jeho brat a to je kozorozec 🙂
Jeeej a dakujem za srdiecko !!!Verim, ze pomoze. Ja by som veeelmi chcela pannu

lavyrle
13. dec 2012

@zlatat pocuvaj - my sme dake prepojene 😀 😀 inak aj moj skorpion je rozumny a mimoriadne kludny a trpezlivy - to na nom obdivujem, lebo mne to chyba. Ked sa mu nedari tak skusa, uvazuje az kym na to nepride. Starsi syn, ked sa mu nedari, je zurivy 😲

laja77
13. dec 2012

@zlatat tak niektori muzi myslia prakticky 😉 , moja kamoska raz dostala tlakomer 😎

laja77
13. dec 2012

@zlatat
@lavyrle tiez nakupujem darceky pre celu rodinu len ja, niekedy to dava zabrat, nieco nove vymysliet- aspon teda mne 🙂

somsa
13. dec 2012

@lavyrle ja som tiez kozorozec...takze by sme s tym mimiskorpionom asi bojovali :D ja som tiez chcela pannu...a teda ak by to predsa len teraz vyslo tak by aj bola...ale tak to by sme boli inak super keby nam to na prvy sup vyslo

lavyrle
13. dec 2012

@somsa treba verit 🙂 mne to 4x vyslo na prvy cyklus

laja77
13. dec 2012

aj ja uz mam vsetky darceky nakupene, tak sa tesim, lebo uz sa mi nechce behat po obchodoch, vsade kopa ludi, plne parkoviska, ledva clovek zaparkuje 😒 . A ked ste pri znameniach, ja mam doma blízenca a barana 😎 . Otca mam skorpiona a aj dve svagrine- a to ja by som radsej teda vahu mala doma 🙂
@lavyrle
@zlatat

somsa
13. dec 2012

@lavyrle tak dufam ze mrcha nepride...a 24teho testujeme 🙂

somsa
13. dec 2012

kočky..len tak odveci..ked uz mate vsetky darceky..rozmyslam co bratovi...je doma na Vianoce po 7 rokoch a kedze ideme na večeru k našim tak som mu chcela nieco vymysliet..ale čo 33 ročnému chlapovi, ktorý nieje na hmotné statky a je 200%tny dobrodruh? mne uz dochadzaju nápady

laja77
13. dec 2012

@somsa aj ja si to prajem, aby som mohla 24teho testovat, aj ked uz mam zase take pokusenie testovat skor 😎 , ale musim vydrzat 😀

somsa
13. dec 2012

@laja77 ja sa musim priznat ze som testovala..aj ked som vedela ze nic nebude ale nedalo mi to ked som mala jeden test doma :D ...dnes...6DPO

laja77
13. dec 2012

@somsa no prave preto sa sirokym oblukom vyhybam lekarnam teraz 🙂 , aby som odolala pokuseniu, ja mam dnes 21 DC, tak mozno by som uz aj mohla 😎

laja77
13. dec 2012

@somsa ale predchadzajuce tri cykly som sa vzdy viac pozorovala 😉 a mala som vsetky mozne priznaky 🙂 , z ktorych sa nakoniec vyklul PMS 😎 . Teraz sa mi len posledny tyzden zda, ze som viac unavena, niekedy sa zobudim a uz po 3 hodinach sa mi chce zase spat, ale to tiez moze byt tym zimnym obdobim 😉

somsa
13. dec 2012

@laja77 ja mam 19DC... ale priznaky ziadne takze moc v to nedufam

lavyrle
13. dec 2012

nuz mne vychadzaju plodne dni akurat na Stedry vecer, takze ja budem testovat zaciatkom januara najskor 🙂

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle ja hovorím o mojom staršom synovi - on je škorpión, muž je kozorožec, ja baran tak si viete predstaviť tú kombináciu u nás doma 😀 😀

zlatat
13. dec 2012

@lavyrle a to ja na štedrý deň (ne)čakám MS 😀
@laja77 ja nakúpené v podstate mám - resp. objednané a netrpezlivo čakám, kým mi to poštárka donesie - nečo pre deti aj segru už mám, len na zvyšok čakám 😒

zlatat
13. dec 2012

@somsa môj človek - ja som minulý cyklus testovala na 9 DPo a tiež som vedela, že nič nebude, lebo mne testy vychádzali až na 11DPO 😀

somsa
13. dec 2012

@zlatat ja (ne)čakám 22. 12. MS